Reacties voor: GLAS.t: screenprotector van gehard glas voor de iPhone

GLAS.t is een glazen screen protector voor de iPhone, die je tegen je scherm drukt om krassen te voorkomen. Omdat de GLAS.t van gehard glas is gemaakt, krast hij niet snel. Een olie-afstotende laag zorgt ervoor dat vingerafdrukken minder lang zichtbaar blijven.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Ik neem aan dat ze met “olie” je huidvet bedoelen? ik heb geen lichaams sappen die uit olie bestaan voor zover ik weet.. en als we olie en vet tot hetzelfde gaan rekenen dan ken ik er nog wel een aantal.. ik snap dat nooit, als je 4 mm kan maken dan kan je toch ook 2 of 1 mm maken? hetzelfde geldt voor Boter.. 33% minder vet, waarom wil je boter met minder vet? eet dan geen boter.. 😀

  2. @4lco: Of 33% minder boter.

  3. Origineel geplaatst door iBouke
    @4lco: Of 33% minder boter.

    LIKE b

  4. “Omdat de GLAS.t van gehard glas is gemaakt, zouden scherpe objecten zoals messen en scharen het niet kunnen beschadigen.”

    Wat doen mensen allemaal met hun telefoon?

  5. Mensen laten hun telefoon in de wc vallen, later hun telefoon op de voorkant vallen van grote hoogte, doen hem in hun zak met hun sleutels… Je kunt gewoon allerdaagse omstandigheden bedenken waar deze shield handig voor zou zijn

  6. Officieel volgens Apple heeft de iPhone toch al zo’n zelfde soort glas. Ik geloof dat het toen helikopter glas genoemd werd.

  7. Tja als je je schermpje op zo’n manier gaat ‘aaien’ met scharen, messen en sleutels dan zal er inderdaad geen krasje te zien zijn, ook niet op het glasplaatje van de iphone zelf…

  8. @Ilse: Was precies hetzelfde aan het denken! Zouden er mensen zijn die met een elektrische boor op het scherm van hun iPhone zitten? 😛

  9. wat een neppe reclame. Zoals iNick zegt. Kijk hoe nep hij omgaat met tapijtsnijder en boormachine:p

  10. Ik ben benieuwd als je de valtest van 1,5 m hoog uitvoerd welk glas er dan breekt..

  11. Ik zet er wel zelf een nieuw scherm in als hij barst voor 30 euro. Voor nu werkt min screenprotector perfect voor me iphone 4

  12. @Ryan: Waar haal jij die??

  13. Of je steekt je gsm consistent in je linkerzak en je sleutels in je rechterzak… Op alle jaren dat ik gsm’s gebruik heb ik nog nooit ook maar één krasje gemaakt, zelfs niet op van die nokia’s met plastic schermpjes.

  14. Om een of andere reden lukt het mij steeds om mijn plastic beschermfolie binnen no time van krassen te voorzien, ondanks dat ik m’n telefoon verre houd van scherpe voorwerpen. En het is niet van die goedkope, zachte folie maar echte harde, zoals de Hori folies.

    Dus heb ik zojuist deze besteld, ook uit nieuwsgierigheid. Via eBay verkoopt Spigen zelf deze GLAS.t voor hetzelfde geld, maar met €8 minder verzendkosten!

    Grappig detail: je krijgt er een knopje bij om op de home-button te plakken, dan ligt die weer gelijk met het glas!

  15. Hopen dat de volgende iphone sterker is… En meer kan hebben…

  16. @Ryan: Ik neem dat je met ‘scherm’ de glasplaat achter bedoelt?

    Als je de voorkant bedoelt dan zou ik ook graag willen weten waar je die voor 30 euro vandaan haalt. Ik heb namelijk altijd begrepen dat als je een barst hebt in de voorkant van je iPhone 4(s) je meteen vast zit aan het kopen van een nieuw scherm, omdat de glasplaat hier aan vast zit.

    Correct me if I’m wrong…

    ____
    *edit*
    Nog even ontopic. Dit lijkt mij alleen handig als de kwaliteit van de verbinding tussen de protector en het scherm heel goed is.

    Ik heb zelf ervaring met de invisible shield van BodyGuardz (zowel de natte als droge versie) en het aanbrengen is een drama (vooral bij de droge versie). Bovendien blijven er altijd wel een paar stipjes/bubbeltjes zichtbaar.

  17. Een nieuwe scree is redelijk goedkoop aan te schaffen.
    alle items om dat te doen gewoon via: http://www.dealextreme.com/

    Goedkoper dan zon extra glasplaatje op je iphone

  18. En de achterkant dan?

  19. Een vraagje..
    Weet iemand of je oleofobische laag wordt aangetast door een plastic screenprotector als je hem even later verwijderd?

  20. Wow…. een beschermlaag van gehard glas voor….. GEHARD GLAS!

  21. Er zou toch al gorilla glass op zitten.

  22. Jeetje.. Moet je de telefoon nu ook al isoleren?

  23. Ik vind het wel iets hebben. Voor een paar Bodyguardz betaal je ongeveer evenveel, maar zo’n protector heeft niet dezelfde glans als glas. Dit lijkt me daarom interessanter, review, iPhoneclub?

  24. Deze is ook gewoon te krijgen bij ipodhoes.nl zie deze link.
    Heb hem toevallig sinds gisteren en bevalt prima

  25. Echt? Zijn er mensen die sleutels in dezelfde zak als hun iPhone stoppen? 😮
    De tranen springen al in mijn ogen als ik hier aan denk.

  26. @Ted: Heb ik hem via eBay toch nog 5 euro goedkoper. Maar ik moet er wel op wachten, misschien wel 2 maand…

    @Henk de Groot: Of op eBay.

  27. Origineel geplaatst door 4lco
    Ik neem aan dat ze met “olie” je huidvet bedoelen? ik heb geen lichaams sappen die uit olie bestaan voor zover ik weet..

    In het Engels wordt huidvet vaak “oil” genoemd, omdat men “fat” met ander vet associeert, vandaar de verwarring.

  28. Ik heb de protector er nu een paar dagen op zitten (supersnel verzonden door Spigen!) en ben er dik tevreden over. Het voelt veel gladder dan een kunststof protector en is inderdaad heel erg krasvast. Met een kunststof protector heb ik binnen 2-3 dagen al de eerste krassen en nu na een week nog niets!

    In mijn ogen heeft deze protector twee voordelen tov. het compleet vervangen van de voorkant:
    1. je vervangt veel sneller de protector dan de complete voorkant.
    2. bij die goedkope Chinese voorkanten zal de kwaliteit veel lager zijn. Waarschijnlijk krijg je wel de retina resolutie (hoewel ik wel eens een Blackberry scherm heb gehad met een duidelijk lagere resolutie dan het orginele) maar ik weet zeker dat het geen IPS scherm zal zijn voor dat geld.

    Dus als deze versleten is komt er gewoon weer een nieuwe!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.