Reacties voor: Meer gewonden door smartphones sinds de komst van iPhone

Sinds 2007 meer klachten bij de eerste hulp
Uit nieuw onderzoek blijkt dat het aantal gewonden door het gebruik van smartphones is toegenomen. De onderzoekers bekeken het aantal hoofd- en nekkwalen, vergeleken met 20 jaar geleden. Ze wilden weten in hoeverre de opkomst van de iPhone en andere smartphones daarop invloed heeft gehad.
Daniel Vischjager -

Reacties: 3 reacties

  1. Lol… matig onderzoek. Er zijn genoeg onderzoeken die bewijzen dat als er meer ijs verkocht wordt er ook meer mensen verdrinken. Komt dat door het ijs? Nee.. en het marktaandeel van Internet Explorer correleert heel mooi met het aantal zelfmoordpogingen in de US. Correlatie is geen causaliteit. Dat je het kan bewijzen met data betekent nog niet dat het klopt. Bovendien wordt je smartphone deze jaren voor veel meer dingen gebruikt dan 8 jaar geleden. Beetje misleidend bericht zo..

  2. @jeroen: een beetje als de Herman Finkers logica: “als ik gedronken heb, rijdt altijd mijn vrouw. En wanneer gebeuren de meeste ongelukken???
    Als er gedronken wordt!!!”

  3. Origineel geplaatst door Arno1975
    @jeroen: een beetje als de Herman Finkers logica: “als ik gedronken heb, rijdt altijd mijn vrouw. En wanneer gebeuren de meeste ongelukken???

    Als er gedronken wordt!!!”

    Ja dit idd! Hahaha

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.