Reacties voor: Gewildheid van Apple-producten onveranderd na vertrek Jobs

Maar liefst 89 procent van alle Apple-klanten denkt niet dat het vertrek van Steve Jobs van invloed is op hun keuze om een nieuw gadget van Apple aan te schaffen. De iPhone lijkt veilig onder Tim Cook.
Bart Breij -

Reacties: 8 reacties

  1. De correlatie tussen de (kwaliteit van) de producten en Jobs ontgaat me, maar ik ben ook geen iApostel. Deze uitkomst verrast me dan ook niet.

  2. Origineel geplaatst door Herman
    De correlatie tussen de (kwaliteit van) de producten en Jobs ontgaat me, maar ik ben ook geen iApostel. Deze uitkomst verrast me dan ook niet.

    Er wordt gezegd dat Jobs een perfectionist was, die alle details goed uitgewerkt wou hebben, dus dat de kwaliteit hoger zou liggen ๐Ÿ™‚

  3. Met apple koop je een biotoop, niet alleen 1 product….
    Ik zie nu ook niet echt in waarom ik iets zou kopen omwille van den Steve…. (maar ben er me ten volle van bewust, dat ik geen representatieve steekproef ben….) ๐Ÿ˜€

  4. Alsof de consument iets zinnigs kan zeggen over producten die nog niet op de markt zijn gebracht. Jobs is nog niet eens een maandje weg, de Air is nog van zijn tijd, dus eerst maar eens wachten wat Tim Koek ons uberhaupt gaat brengen.

  5. Aan het verloop van de grafiek te zien (voor wat hij waard is), maak ik een paar conclusies: 1. Men schrok van de eerste berichten, 2. het effect ebt langzaam (!) weg en 3. bij de ontslagname heeft Appel kennelijk een goede actie gedaan: Het aantal “afvalligen” daalt sneller!
    Kennelijk hebben een boel mensen het vertrouwen terug…

  6. Origineel geplaatst door Herman
    De correlatie tussen de (kwaliteit van) de producten en Jobs ontgaat me, maar ik ben ook geen iApostel. Deze uitkomst verrast me dan ook niet.

    Nee, je weet niks van de geschiedenis van Apple. Dat is iets anders dan gooien met termen als iApostel.

  7. Origineel geplaatst door Bubbly
    Origineel geplaatst door HermanDe correlatie tussen de (kwaliteit van) de producten en Jobs ontgaat me, maar ik ben ook geen iApostel. Deze uitkomst verrast me dan ook niet.Nee, je weet niks van de geschiedenis van Apple. Dat is iets anders dan gooien met termen als iApostel.

    Jij weet blijkbaar ook niet veel van de geschiedenis van Apple. Want het was niet de terugkeer van Jobs, maar de aantrekking van Jonathan Ive, de nadruk op baanbrekend design en de iPod die Apple tot het grote succes brachten.

  8. Slechts vier procent van de gebruikers van Apple-producten zegt dat ze minder snel een nieuw apparaat van Apple zou kopen

    Dat zullen zijn holmaatjes wel zijn.

    Het is volkomen waanzin om door het opstappen van een CEO geen producten meer af te nemen.

    ( Al gun ik Steven natuurlijk sterkte met zijn gezondheid toe)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.