Reacties voor: GEVEY TurboSIM unlockt iPhone 4 tot iOS 4.3 (jailbreak/unlock)

Met behulp van de GEVEY TurboSIM is de iPhone 4 ook op iOS 4.1 en 4.2.1 te unlocken. De methode maakt gebruik van het noodnummer 112 en is daarom niet legaal in Nederland te gebruiken.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Woehahaha: unlocken geldt niet als noodzaak…
    Hilarische disclaimer.

  2. Cool That what i need , im tired waiting for unlock softwares :S !!!

    I LL pay money for this !!! $$$$$$$$$$$$$$

  3. Hebben we in nederland niet zo’n soortgelijk nummer waar, zonder problemen, zonder sim-kaart mee gebeld kan worden?

  4. gewoon altijd bij je houden en wachten tot er ergens brand uit breekt, dan kan je bellen (Y) xD

  5. Kun je beter een iphone 4 jatten, diefstal is minder dan 3 maand dacht ik..

    Of gewoon geduld hebben.

  6. “het unlocken van je iPhone 4 geldt niet als noodzaak in deze zin” ROFL!!!
    “politie Brussel, goedemiddag. Wat is uw noodgeval?”
    “ja euh, m’neer, kunt ge mij es helpen om mijn aaifoon te unlokken?”
    Hopelijk is er niemand die deze conversatie binnenkort voert, want zulke mensen mogen mijns inziens niet zonder leiband los rondlopen!

  7. @Suthana Kamerbeek:

    HAHAHA

    Of gewoon je eigen huis in de fik zetten puur en alleen om je maanden lange gelockte iPhone te unlocken! ; D

  8. Unlocken met een Turbosim, dat is tenminste weer echt “ouderwets” unlocken.
    In het begin met de eerste iPhone (2g) nog gedaan.
    Grappig, jammer van het bellen met 112.

  9. Wat? Het unlocken van iPhone 4 geen noodzaak !? :o. Wat moet je dan aanvangen zonder iPhone 4????

  10. @ fer de wereld bestaat niet uit alleen tmobile iphones er zijn mensen met een usa model die kunnen en zullen nooit unlocked worden, blame de hoge heren van att

    maar deze simkaart is mischien wel een optie. rebooten doe ik bijna nooit, dus een keer 112 bellen, en ophangen voordat je bent doorverbonden aan een persoon (weet niet hoe dit process hier gaat. big deal. iphone dev team doet er nu volgens mij al janger dan een jaar over met uitstellen en dan hebben ze nu weer een bug hoppeloos

  11. @okkies: Als je verbinding maakt met 112 en je verbreekt de verbinding zullen ze je terug bellen. Als je niet opneemt is de kans groot dat er politie langs je huis komt als je een tel hebt met abo. Of dat ze in de buurt gaan kijken waar jij verbinding maakte.

    Je kan beter bellen en zeggen sorry drukte op alarm nummer.

  12. Ff Apeldoorn bellen dan.

    Maar ja, lees ik het nou goed dat je 2 simkaarten op zak moet hebben??

  13. @okkies & @Jasper: ten eerste wil ik jullie er in toevoeging op wat ik in het artikel al had geschreven op wijzen dat ook als je verbinding weg valt het heractiveren van de baseband en dus het verbinding maken met 112 nodig zal zijn.

    Op persoonlijke titel wil ik ook nog wel kwijt dat ik het buitengewoon asociaal en immoreel zou vinden als je de kans dat iemand in een levensbedreigende situatie later van hulp zou worden voorzien op de koop toe zou nemen alleen maar omdat je een iPhone zo snel mogelijk wilt unlocken.

    Zoals je ook achter de link “strafbaar” in het artikel kunt lezen, zal herhaaldelijk zonder noodzaak verbinding maken met 112 leiden tot een strafrechtelijk onderzoek. Als de politie in dat kader voor je deur staat om je telefoon te onderzoeken en het blijkt dat het om een iPhone met GEVEY TurboSIM erin gaat, zal een smoesje dat het allemaal per ongeluk was je niet redden. Vooraf je intenties aankondigen op Internet helpt overigens ook niet. Het gaat in beide gevallen om willens en wetens herhaaldelijk misbruik maken van van het noodnummer en een gevangenisstraf is dan een realistische uitkomst.

    Mochten deze argumenten weinig tot geen indruk op je maken; ik kan met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat er eerder uitsluitsel zal zijn over de vraag of de NCK brute force resultaten op zou kunnen leveren dan dat je deze GEVEY TurboSIM in huis zou kunnen hebben.

    Is er dan helemaal geen legitiem gebruik te maken van deze unlockmethode? Zeker wel, maar niet binnen de grenzen van landen waar 112 als noodnummer wordt gebruikt. Als je dus bijvoorbeeld een iPhone uit de USA op reis zou willen gebruiken in een land waar een ander noodnummer wordt gebruikt, zou je deze unlockmethode wel kunnen gebruiken.

  14. @Paul Pols: Heb je wel gelijk in, misschien dat het nummer handmatig te veranderen is.

    Heb zelf overigens een t-mobile iPhone dus ik hoef er niet aan te beginnen.

  15. Hele stomme vraag xD

    Waarom kan het alleen meet 112?
    En niet me bijv. 911 ???

  16. draai er ff een progje over om het te veranderen naar elk willekeurig nummer. je hebt alleen uitlees apparatuur nodig. zo progje is zo gemaakt.

    of je gaat net als in oceans eleven.:P
    er een inkomende lijn uithalen zodat jij die gewoon binnenkrijgt en dus verbinding maakt:P

  17. Ja, in Nederland kunnen we weer 911 bellen natuurlijk, nadenken jongens.

  18. Zo’n progje om het nummer te veranderen zou cool zijn.
    Kortom: deze 112-unlockmethode kan een mensenleven kosten.
    Dat wil ik niet op m’n geweten hebben.

  19. Wanneer je in nederland 911 belt krijg je ook de alarmcentrale aan de lijn…

  20. Gevey kaartje vandaag binnen gekregen vanuit china. Werkt perfect binnen de 10 seconden , iphone 4 met os 4.3, baseband 04.10.01, provider Base. Een gelukkig man!

  21. Gevey ontvangen, heb er 30 Euro voor betaald
    Kaartje werkt perfect, enige nadeel is dat je telkens opnieuw moet unlocken na elke reboot. Ook even zitten klooien met mijn 3G ( Vodafone) Moest data roaming activeren om mijn 3G verbinding werkend te kunnen krijgen.

    Ik begrijp het gedoe rond dat 112 bellen totaal niet: Een gelockte telefoon kan niet bellen! Je belt 112 voordat de unlock geactiveerd is, onmogelijk om een verbinding te krijgen voordat de unlock werkt lijkt me 🙂

  22. @Pascal: Je weet wat wat voor mogelijkheid dat toetsenbord geeft dat je krijgt voor je je telefoon geactiveerd hebt?
    Noodoproep een hint?

  23. Hier nu ook (eindelijk) aangekomen.
    Tip: gebruik 911 ipv 112, werkte hier perfect.
    Ik heb zo snel mogelijk ingelegd na te bellen (mss na een halve seconde ofzo) en dit was al voldoende.
    Dus vóór dat er daadwerkelijk een telefoonverbinding was.

  24. waar kan je dit bestellen ?

  25. ik heb een duitsche iphone4 ios 4.3.1 en firmware04.10.01 dus ik zie dit als mijn laatste optie. ik heb t-mobile denk zo even een iphone op marktplaats te kopen en hij blijft maar geen service aangeven. blij als ie morgen binnen is:D

  26. (Red.) Koop- en verkoop zijn niet toegestaan in de reacties.

  27. @anton:

    Anton, meen je dat dat men dat ook kan activeren door 911 te bellen?

  28. maar ze zeggen dat als je 112 dat je word terug gebeld maar als je maar 2 sec hoeft te doen dan maakt je telefoon toch geen contact.
    als het wel zo is kunnen ze je toch moeilijk traceren want als je geen sim kaart erin hebt zitten dan kunnen ze toch ook niet weten wie er beld want ik heb bijv. mijn iphone 4 in frankrijk gekkocht en heb dus geen abbo met iphone dus hoe kunnen ze mijn gegevens nou weten dan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.