Reacties voor: Deze dienst maakt van je instapkaart een Apple Wallet-pasje

Ga je binnenkort vliegen, dan kan de dienst GetPassbook goed van pas komen. Met de dienst kun je een instapkaart in PDF-vorm omzetten in een digitale versie voor Apple's Wallet-app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Dit kende ik al. Je kunt bijvoorbeeld ook Pathé tickets toevoegen. Echter maak ik mij zorgen om dat deze dienst ervandoor gaat met je ticket en persoonlijke data.

    Stel ik maak een Pathé ticket. Dan zou iemand van die dienst mijn originele ticket voor mij kunnen gebruiken 😅

    Een van de redenen waarom ik het niet gebruik.

  2. Bij de KLM kan je tegenwoordig ook Passbook gebruiken als je met meer mensen in een boeking staat. Iedere persoon moet zijn boarding pass dan ophalen en in Passbook zetten met de KLM app.

  3. Origineel geplaatst door Davy
    Dit kende ik al. Je kunt bijvoorbeeld ook Pathé tickets toevoegen. Echter maak ik mij zorgen om dat deze dienst ervandoor gaat met je ticket en persoonlijke data.

    Stel ik maak een Pathé ticket. Dan zou iemand van die dienst mijn originele ticket voor mij kunnen gebruiken 😅

    Een van de redenen waarom ik het niet gebruik.

    Tja, dan kun je medewerkers van pathe ook niet vertrouwen. Die *kunnen* dat ook.

    Maar voor een vliegtuigticket moet naam overeen komen met het paspoort dus ik zou het wel aandurven.

  4. Belangrijk om te melden dat een boarding pass ontzettend veel informatie over je bevat. Veel meer dan je zelf kan zien. In de barcode zit namelijk veel meer informatie dan je verwacht over o.a. je paspoort, persoonsgegevens, etc… Je geeft deze informatie hiermee wel prijs aan een commerciele partij. [Bron 1] [Bron 2]

  5. @Davy: pathe beschikt zelf al over de mogelijkheid om voor de wallet tickets te maken. Hiervoor heb je deze dienst niet nodig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.