Reacties voor: Geruchtenmachine: toch geen sd-kaartslot in iPad 2?

De iPad 2 krijgt waarschijnlijk toch geen sd-kaartslot. De opening in gelekte hoesjes zou kunnen wijzen op een andere plaatsing van het simkaartslot.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik denk dat deze hoesjes zijn voor de tablet van HP Palm.
    Die heeft namelijk exact de zelfde afmetingen.

    http://www.engadget.com/2011/01/18/exclusive-hp-palms-webos-tablets-pictures-plans-and-mor/

    Daarmee kan je alle geruchten gebaseerd op hoesjes weer in de prullenbak smijten.

  2. Wat maakt het nou uit zo’n kaartlezer die er nu zit ingebouwd? In de iPad nu heb je gewoon een verloopje die je erbij moet kopen en klaar is Kees. Je duwt het kaartje erin haalt de info eraf en haalt dat verloopje er weer af.

  3. Ik snap al die mensen niet die een usbstick en sdkaart zouden moeten hebben. Ik heb er een bijgekocht en gebruik die niet echt. De hdmi lijkt wel makkelijk, maar die gebruik ik ook niet. Ik ben eigenlijk benieuwd hoeveel mensen die nu echt gaan gebruiken of is het gewoon een klein groepje die dat wil.

  4. Dat gaat toch niet gebeuren, meteen hun eigen top verkopend product als de camera connection kit van de markt gooien? Onzin verhalen naar mijn mening net als een usb poort… We hebben het hier wel over Apple mensen.

    (edit) en er zou toch een mogelijkheid moeten zijn om een dock uit te brengen naar hdmi? weer meer bijverkoop en dus geen hdmi poort in het product

  5. Ik denk dat jullie het grotere plaatje niet zien waar Apple naar toe werkt met de apparaten die ze voor ons maken. Apple ziet de iOS apparaten als draadloos maar verbonden. Dus heeft de volgende iPad geen USB of SD kaart poortjes aan boord.
    Dat kan vandaag de dag allemaal anders. En de bewijzen daarvan zijn al te koop.

    Dat kan door AppStores iTunes Music & Video Stores om content op fisieke media te vervangen. (software muziek en films)

    Dat kan via AirPlay om HDMI te vervangen.
    (Draadloos film en muziek van iOS device naar je TV of sterio)

    Dat kan via online opslag als dropbox en mobile ME om de USB stick of externe schijf me te vervangen.
    ( waarom een geheugen drager aansluiten via een connector als die zelfde data ook draadloos toegankelijk kan zijn)

    Dat kan door AirPrint om USB printers draadloos te benaderen.

    Tastbaar bewijs voor deze conclusie. AirPrint en AirPlay plus mobile ME iDisk zijn de oplossing voor al de gebreken die men nu denkt te zien omdat de iPad geen USB & HDMI poorten heeft.

    USB en HDMI zijn overbodig mensen. En het zelfde geld voor mobiele media dragers die aan te sluiten zijn voor extra opslag.

    Nu is het nog gek maar Over een tijdje vind je het normaal. Zo was het ook toen Apple de floppy drive weg liet en zei dat je maar een USB stick moest gaan gebruiken. Toen had je het zelfde gezeur.

    De functie voor de gaatjes in de hoesjes hierboven daar kunnen we lang over door speculeren. Niemand behalve apple weet het zeker. En wieweet klopt het wat ik in mijn eerdere reacte zei over dat dit wel eens voor een van de 75 aangekondigde iPad kloons kan zijn.

    Wacht nu maar gewoon tot de iPad 2 is aangekondigd en dan zal je zien dat ik gelijk heb. Waarom ik zo zeker van de zaak ben? Omdat exact alle geruchten die nu in omloop zijn elkaar tegen spreken en de door mij eerder genoemde oplossingen voor het gebrek aan USB en HDMI al lang en breed door Apple zijn uitgerold in eigen producten en in die van derden.

  6. Sowieso zijn deze geruchten kei irritant. Iedere lowlife denkt nu te weten wat de iPad 2 zal zijn. Maar men vergeet (of weet niet) dat het jaren heeft geduurd voor Apple weer een tablet op de markt heeft gezet (of wel geen, ligt dr aan wat je meetelt en wat niet).

  7. Ik zou veel liever een ethernet aansluiting zien in de Ipad2. Zo vaak zit je in hotels waar de de wifi net op mijn kamer erg zwak is en wel een kabeltje beschikbaar is.
    Nog beter: ontwikkel een adaptertje

  8. Origineel geplaatst door Rick Amsterdam
    Nog beter: ontwikkel een adaptertje

    Dat is er, dat noemen ze een WiFi access point. Zoiets kun je al voor 20 euro kopen. hoeft niet al te groot te zijn en kun je dan voortaan in je koffer mee nemen als je naar een hotel gaat. 🙂

  9. Origineel geplaatst door Vince

    Dat is er, dat noemen ze een WiFi access point. Zoiets kun je al voor 20 euro kopen. hoeft niet al te groot te zijn en kun je dan voortaan in je koffer mee nemen als je naar een hotel gaat.

    Goede tip. Dankje.

  10. @Kasuja:

    Kasuja heeft een punt. Usb zal best nog wel blijven bestaan, maar zal niet zoveel invloed meer hebben door het wireless gebeuren en dat vind ik een goede zaak. Er moet toch iemand visie hebben en het durven om eat niet te integreren. Ik vind een usb poort niet bevordelijk voor het ontwerp.Elke knop is er een teveel. Nou nog draadloos opladen en dan kan de ipad helemaal waterdicht gemaakt worden.

  11. Al die extra gaatjes in mijn iPad zijn alleen maar stofvangers. Ik hoop dat Apple in de volgende iPad ook de koptelefoonuitgang verwijdert en de dockaansluiting draadloos maakt. De homeknop kan ook wel weg want rondom komt daar ook stof tussen.

  12. @Petestorms:

    Het leuke is dat dat niet eens onmogelijk is. Draadloos opladen kan al. En draadloos geluid streamen kan ook prima via BLUETOOTH of AirPlay enabled headsets.
    Het zelfde geld voor draadloos synchroniseren. Dat is ook al een tijdje mogelijk . Apple houd het alleen tegen. Waarschijnlijk omdat ze er graag zelf mee willen komen op hun eigen voorwaarden blabla.

  13. Een sd slot voor de ipad whahaha tuurlijk niet, daar zit hem deels de winst voor apple; al die tech bedrijven willen liever e.e.a. zelf in de hand houden.. en geld mee verdienen b.v. tom tom met sd is ook zeldzaam inm inmiddels..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.