Reacties voor: Geruchtenmachine: ‘iPhone 5 komt aan het einde van juni’

Volgens de Koreaanse website ETNews komt de iPhone 5 in de vierde week van juni 2011. Dat zou Apple zelf bevestigd hebben tegen twee telecomproviders in het land.
Bart Breij -

Reacties: 38 reacties

  1. Er waren toch vertragingen met de Sony 8 mp camera’s voor de nieuwe iPhone?

  2. Apple maakt tot nu toe geen gebruik van Sony camera’s…

  3. Ik heb een Koreaanse collega, en die zegt dat één april ook in Korea een grappendag is …

  4. @HCHybrid – Hoe kan ik die link kopieren? Heb iphone maar krijg t niet voor elkaar wanneer t reacties bij iphoneclub betreft… Thx a lot van Leek Maarten

  5. De iPhone 5 komt denk ik gewoon weer rond juni hoor. Al zal hij slecht leverbaar zijn. Apple wil echt niet het risico lopen dat iPhoners wiens abo aflopen, overstappen naar een Android mobiel, omdat ze kunnen verlengen.

    Ook gaan ze de iPhone niet tegelijkertijd aankondigen met de iPods (september). Het release timeframe wat ze hanteren is er niet voor niets en ze gaan het niet ineens allemaal overhoop gooien.

  6. Ik moet eerst een mockup gezien hebben alvorens ik dergelijke geruchten ook maar enigszins geloofwaardig kan vinden.

  7. Slim van apple om geruchten de ronde te laten doen dat de iphone eventueel later komt!
    Dan zijn er veel minder roddels over de specs en gaat men daar minder achteraan…

  8. Origineel geplaatst door pjamaman
    Hoe kan ik die link kopieren? Heb iphone maar krijg t niet voor elkaar wanneer t reacties bij iphoneclub betreft… Thx a lot van Leek Maarten

    Je moet je vinger langer op de link houden 🙂

    On topic:
    Hij komt als hij komt … Vind t pas interessant als gemeld wordt dat ie uit is en wat ie gaat kosten.

  9. Origineel geplaatst door alpacatje
    Apple maakt tot nu toe geen gebruik van Sony camera’s…

    Nu wel

  10. Nah ik heb voorlopig nog heel veel plezier van m’n iPhone 4. En binnenkort natuurlijk de iPad 2

  11. Ik wacht wel op de iPhone 6 (of 5GS of 4GSS of…), heb hem pas sinds afgelopen zomer met een 2-jarig contract. Dus het zal mij aan m’n achterste oxideren of de iPhone 5 nu op 8 juni 2011, 20 juni 2011, in september 2011 of januari 2012 komt. Ik snap die hysterie ook niet helemaal.

  12. Origineel geplaatst door Alfred
    Ik wacht wel op de iPhone 6 (of 5GS of 4GSS of…), heb hem pas sinds afgelopen zomer met een 2-jarig contract. Dus het zal mij aan m’n achterste oxideren of de iPhone 5 nu op 8 juni 2011, 20 juni 2011, in september 2011 of januari 2012 komt. Ik snap die hysterie ook niet helemaal.

    Nee, jij niet. Jij hebt ook net een nieuwe. Als maar blijkt dat de Iphone 6 in de zomer van 2012 uitgesteld wordt naar januari 2013. Dan wil ik je wel eens weer horen.

  13. Origineel geplaatst door Bastiaan
    @Alfred:Nee, jij niet. Jij hebt ook net een nieuwe. Als maar blijkt dat de Iphone 6 in de zomer van 2012 uitgesteld wordt naar januari 2013. Dan wil ik je wel eens weer horen.

    idd!

  14. @Alfred: Sommigen van ons (waaronder ik) lopen nog met een verouderde 3G van meer dan 2 jaar geleden, dit ding is ondertussen traag en dus niet echt handelbaar meer.

    Ik ben deze keer niet van plan om vlak voor de release van het nieuwe model een nieuwe iPhone aan te schaffen, dit was vorige keer blijkbaar een grote fout van mij. Daarom wacht ik op de release van de iPhone 5 en hoop ik dat het niet nog al te lang gaat duren, ik begin me steeds meer te ergeren aan mijn trage 3G.

  15. Apple zit gewoon te trollen 😛

  16. Origineel geplaatst door Martidjen
    @Alfred: Sommigen van ons (waaronder ik) lopen nog met een verouderde 3G van meer dan 2 jaar geleden, dit ding is ondertussen traag en dus niet echt handelbaar meer.Ik ben deze keer niet van plan om vlak voor de release van het nieuwe model een nieuwe iPhone aan te schaffen, dit was vorige keer blijkbaar een grote fout van mij. Daarom wacht ik op de release van de iPhone 5 en hoop ik dat het niet nog al te lang gaat duren, ik begin me steeds meer te ergeren aan mijn trage 3G.

    Zelfde probleem hier.

  17. De iPhone 5 wordt gewoon op de WWDC aangekondigd en is eind juni leverbaar. Bedenk je eens hoeveel mensen een aflopend contract hebben dat in juni of juli afloopt. Apple zou een gigantische misstap van epische proporties begaan om die mensen 6 maanden te laten wachten.

  18. Origineel geplaatst door Martidjen
    @Alfred: Sommigen van ons (waaronder ik) lopen nog met een verouderde 3G van meer dan 2 jaar geleden, dit ding is ondertussen traag en dus niet echt handelbaar meer.Ik ben deze keer niet van plan om vlak voor de release van het nieuwe model een nieuwe iPhone aan te schaffen, dit was vorige keer blijkbaar een grote fout van mij. Daarom wacht ik op de release van de iPhone 5 en hoop ik dat het niet nog al te lang gaat duren, ik begin me steeds meer te ergeren aan mijn trage 3G.

    Heel irritant he die trage 3G? Soms wil ik gewoon een mooie blender er voor kopen..

  19. @Martidjen:

    Ik loop ook meteen 3G rond…

    Een maand voor de release van de iPhone 4 kocht ik die.
    Toen was de 3G al een uitloopmodel en was de 3GS er al, maar omdat ik dat toen niet wist (de 3G en 3GS zien er nagenoeg hetzelfde uit), kocht ik dat ding.
    Sindsdien ben ik Apple fan, en ben inmiddels ook trotse eigenaar van een iPad.

    Dus ik net die 3G, kwam enkele (korte tijd) later de iPhone 4…

    On topic: ik ga 100% zeker voor de iPhone 5 (4g of 4s).
    Iphoneclub, blijf vooral doorgaan met dit soort meldingen, ik kan niet wachten!

  20. Als deze toestand inderdaad door blijft zetten, ik bedoel, als de iPhone idd. niet zoals gewoonlijk in juni uitkomt maar pas in september oid. Dan stap ik over op de nieuwe HTC… heb die van het weekend in mijn handen gehad… oke.. het is niet net zo mooi als de iPhone… maar ik ben het geneuzel zat.

  21. Origineel geplaatst door Richard
    Als deze toestand inderdaad door blijft zetten, ik bedoel, als de iPhone idd. niet zoals gewoonlijk in juni uitkomt maar pas in september oid. Dan stap ik over op de nieuwe HTC… heb die van het weekend in mijn handen gehad… oke.. het is niet net zo mooi als de iPhone… maar ik ben het geneuzel zat.

    Ik heb de nieuwe LG Optimus 2x dit weekend ook in mijn handen gehad.
    Lijkt mij ook een leuk alternatief

    Maar hopen dat het niet zover komt.

  22. mijn abbo loopt in juni af… heb nu een htc desire, en die bevalt me zeeeer goed. aan android kun je gigantisch veel aanpassen, en dat bevalt me wel… alleen is een iphone gewoon net effe wat mooier. ik ben benieuwd waar apple mee gaat komen. ik hoop sowiezo dat ze hun oude schema vasthouden.

  23. Mijn “oude” 3G doet het nog steeds, net een sim only genomen. Kan nog wel wachten op de iPhone 6 of 7.

  24. Ik moet altijd een beetje lachen om deze geruchten. Ze zullen vast wel in juni komen met de iphone4,5 of 5. Maar ik moet nog meer lachen om mensen die zeggen dat ze een hoop klanten verliezen als ze het uitstellen. Waarom dan? Het zijn allemaal iphone liefhebbers. Denk je nu echt dat die zomaar over springen naar android of whatever? Denk dat ze eerder even wachten waar Apple zelf meekomt. En daarnaast Apple is zijn monopolie positie EU kwijt mbt providers. Ze verkopen ze nu zelfs simlock vrij!!
    Dus maakt de release datum ze nu ook niet veel meer uit. Zolang de geruchten maar doorgaan is de hype er ook goed bij op het moment dat ze er 1000 in voorraad hebben. Alles binnen 1dag weg en afwachten op volgende lading. Wat dat betreft zijn ze superior in markiting!!! Hulde!

  25. Ik heb ook nog een 3G maar met een aantal tweaks is ‘ie echt supersnel vergeleken met andere 3G. Ik ga m gewoon gebruiken totdat die kapot is.

  26. O jee, nu beginnen de mensen te zweten die recent zo nodig hysterisch een iPhone 4 hebben aangeschaft. Tja, je moet er wat voor over hebben in de ratrace.

  27. @Jan: Welke tweaks gebruik je dan ?

  28. Origineel geplaatst door Jan
    Ik heb ook nog een 3G maar met een aantal tweaks is ‘ie echt supersnel vergeleken met andere 3G. Ik ga m gewoon gebruiken totdat die kapot is

    Ja daar ben ik ook benieuwd naar, welke tweaks gebruik je waar je je 3G supersnel mee maakt. Heb er op de mijne toch behoorlijk wat opstaan maar echt supersnel istie nog niet.

  29. Origineel geplaatst door Martidjen
    @Alfred: Sommigen van ons (waaronder ik) lopen nog met een verouderde 3G van meer dan 2 jaar geleden, dit ding is ondertussen traag en dus niet echt handelbaar meer.Ik ben deze keer niet van plan om vlak voor de release van het nieuwe model een nieuwe iPhone aan te schaffen, dit was vorige keer blijkbaar een grote fout van mij. Daarom wacht ik op de release van de iPhone 5 en hoop ik dat het niet nog al te lang gaat duren, ik begin me steeds meer te ergeren aan mijn trage 3G.

    Ik neem aan dat die 3GS net zo snel is als toen je hem kocht. En toen was je tevreden. Of heb je niet zoveel tijd in je agenda dat hij 1/100sec langzamer reageert en je tijd tekort gaat komen?

  30. Origineel geplaatst door Bastiaan
    Origineel geplaatst door RichardAls deze toestand inderdaad door blijft zetten, ik bedoel, als de iPhone idd. niet zoals gewoonlijk in juni uitkomt maar pas in september oid. Dan stap ik over op de nieuwe HTC… heb die van het weekend in mijn handen gehad… oke.. het is niet net zo mooi als de iPhone… maar ik ben het geneuzel zat.Ik heb de nieuwe LG Optimus 2x dit weekend ook in mijn handen gehad. Lijkt mij ook een leuk alternatiefMaar hopen dat het niet zover komt.

    Mijn vriendin heeft de Optimul 2X gekocht. Ik was niet zo’n fan van LG maar ik speel er nu een paar dagen mee, en ik moet zeggen dat het een top toestel is.
    (en zonder jailbreaks gewoon doen wat je wilt.)

    Het enige heikele punt is dat de appstore veel meer apps heeft. En kijk bijvoorbeeld eens naar het verschil tussen de Iphone applicatie van Hyves en de Androidversie. De Iphoneversie is net ff wat beter.

    Je zou verwachten dat met de grote aantallen Androidtoestellen de aandacht va de ontwikkelaars wat meer naar Android zou gaan. Maar ik zie toch dat apps nog steeds eerst of alleen in de appstore komen. Dat zal nog wel veranderen…..maar nu blijkbaar nog niet.

  31. @seminifeer: Ik had het over een 3G, niet een 3GS.. Heb je wel eens met een 3G op iOS 4.2.1 gewerkt? Dat is meer dan 1/100 sec langzamer hoor, eventjes een app openen en ik ben gelijk een halve minuut verder als het niet meer is. En een halve minuut wachten is misschien niet heel erg, maar het is wel erg vervelend als je dat moet doen bij ALLES wat je doet op dat ding.

  32. Hier nog iemand met een tergend trage 3G. Zit erover te denken om een 4 te kopen, maar jullie raden dus aan om te wachten tot na de release van de 5? Omdat ie daarna goedkoper is?

  33. Mijn 3G is door 4.2.1 stukken langzamer dan toen ik hem kocht.
    Ook de accu is ernstig teruggelopen.

    Origineel geplaatst door seminifeerOrigineel geplaatst door Martidjen@Alfred: Sommigen van ons (waaronder ik) lopen nog met een verouderde 3G van meer dan 2 jaar geleden, dit ding is ondertussen traag en dus niet echt handelbaar meer.Ik ben deze keer niet van plan om vlak voor de release van het nieuwe model een nieuwe iPhone aan te schaffen, dit was vorige keer blijkbaar een grote fout van mij. Daarom wacht ik op de release van de iPhone 5 en hoop ik dat het niet nog al te lang gaat duren, ik begin me steeds meer te ergeren aan mijn trage 3G.Ik neem aan dat die 3GS net zo snel is als toen je hem kocht. En toen was je tevreden. Of heb je niet zoveel tijd in je agenda dat hij 1/100sec langzamer reageert en je tijd tekort gaat komen?

  34. @Jamie: Stap dan maar niet over op 4.3.1, want dan kan je je batterij helemaal niet meer vertrouwen.

  35. @Jan-Paul eerder zei ik al dat ik een 3G heb, daarmee houdt het ook nog eens op bij 4.2.1

  36. @Jamie: Zelf heb ik de 3Gs. Wist niet dat de 3G geen updates meer kreeg. Extra vervelend.
    Ik hoop dat iPhone 5 gewoon op tijd komt en het liefst zou ik een abbo voor een jaar nemen dit keer.

  37. @Jan-Paul:
    eens! ik denk zelfs dat ik hem dit keer los koop, nu dat in de Nederlandse Apple Store kan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.