Reacties voor: Geruchtenmachine: iPhone 2.0 firmware later, geen GPS

Nieuwe geruchten stapelen zich op rond de introductie van de iPhone 2.0 firmware en de 3G iPhone. Natuurlijk is er weer het oude gerucht dat alles is vertraagd en dat er minder zal worden aangeboden dan we verwachten.

Reacties: 21 reacties

  1. is er nou al een unlock methode voor 2.0 ik weet pwnage maar dan kreeg je geen installer
    het zou handig zijn als iemand voor mij ff de feiten op een rijtje kan zetten. en wanneer ik me iphone dus kan upgrade naar 2.0 en het dus net zoals 1.1.4 is 🙂 thx

  2. De feiten kunnen pas na volgende week op een rijtje gezet worden. Voor die tijd zetten we de geruchten voor je op een rijtje 🙂

  3. je kan via pwnage gewoon installer erin zetten hoor

  4. Ben zo hard aan het twijfelen de laatste tijd.
    Zaterdag heb ik een nieuwe iPhone 8Gb in mijn bezit.
    Hij is normaal gezien al terug verkocht maar is het wel de moeite om hem te verkopen.
    Ik ga wachten tot 9juni maar wat dan?
    Zo kunnen we natuurlijk blijven wachten.

  5. als de nieuwe iphone wel gps heeft, moet die persoon die dat gerucht heeft verspreid klappen hebben. En er zitten toch al gps sporen in de nieuwe firmware 2.0 beta?

  6. De pianozwarte iPhone is geil.. 😉

    Alleen verwacht ik dat dit een krasmagneetje gaat worden. Ik ben benieuwd, toch vertrouw ik het nog niet met het 8 GB plaatje achterop. Verwacht toch dat de iPhone 2.0 vanaf de 16 GB oploopt.

  7. op pwnage gaat zohard al een beveiliging bestaan…ben er zeker van

  8. Ik heb is ergens gelezen dat het een speciaal keramisch materiaal zou kunnen zijn, krasvast en doordringbaar voor het signaal van de amerikaanse GPS satellietjes 😉 .

  9. Hopelijk is de FW 2.0 er toch al maandag. Wil ermee aan de slag gaan.

  10. ach, zolang het bij geruchten blijft, heb ik er geen problemen mee 😉 We zien het allemaal op maandag wel 🙂

  11. hoop ook dat de fw 2.0 maandag komt want heb gister moeten restoren en heb geen zin om alles opnieuw te installeren

  12. Als de 3G iPhone geen GPS ondersteund, dan snij ik mijn polsen onmiddelijk door.

  13. verder wel alles goed jeeper?

  14. mmh ok de 2.0 versie komt miss maandag nog niet uit, maar zal de nieuwe iPhone dan ook maandag niet direct verkrijgbaar zijn, zou ik echt stom vinden..

  15. phhh… ik word hier zo moe van. Wel, niet,wel, niet…

    Laten we toch gewoon wachten tot maandag. Bovendien worden op deze manier de verwachtingen voor sommigen weer zo hoog gesteld door al die geruchten, dat wanneer er een of andere optie niet in de nieuwe iPhone zal zitten, het gezeur weer begint dat het toch allemaal wel tegenvalt…

  16. inderdaad.. Ofwel voel je je zo stom en slecht omdat je nog langer moet wachten.. We zien maandag wel. Is nog 4 dagen!:o 🙂 vol ongeduld zit ik als een 10-jarige precies op de sint te wachten. In maart leek 9 juni nog zo ver. Maar nu is hij er bijna.

  17. weet iemand of ze ook al verkrijgbaar zijn op Aruba?? ga hier in augustus naartoe

  18. Als de iPhone dan toch GPS zou krijgen, wat voor app gaan ze daar dan voor gebruiken? Hopelijk niet zo een rot A-GPS principe ism Google Maps of zo… Want dat kan in het buitenland wel eens aan hoge kosten verbonden zijn… Hopelijk iets TomTom- of Garmin-achtigs… 😉

  19. TUAW zegt ook dat de foto van de zwarte iPhone, die we eerder afdeden als een “gevalletje Colorware” toch echt blijkt te zijn.

    Umm, nee.. Uit een update van de betreffende post op TUAW:

    this is still a rumor and should be treated as such. What we’re confirming is Engadget’s description of the new iPhone, but as pointed out in the original post the pictured item is most likely a third-party case.

    Het plaatje is dus alleen illustratie, het gaat om de kenmerken die Engadget eerder postte:

    # The first thing people will notice: the 2nd gen iPhone will be about the same size and shape as the first gen.
    # It will, of course, have 3G. And proper GPS!
    # The most noticeable physical difference is back of the phone is no longer metal — the whole thing is glossy black, from top to bottom. The volume buttons are now chrome.
    # Because it’s got a little less metal to deal with, it doesn’t have quite as many angular edges. The battery is (still) not removable.
    # The phone itself will be slightly thicker than the first gen device.
    # The headphone jack will no longer be recessed, and will finally be flush with the body.
    # The device itself uses roughly the same size and resolution screen as the first generation product.

  20. @Cancunlover
    Daarvoor is dus een iPhoneSDK uitgekomen. Om bedrijven als een TomTom de mogelijkheid te geven hun apps eventueel te porten naar de iPhone.
    Reken er niet op dat Apple op dat gebied opnieuw het wiel uit gaat vinden.
    Mocht er GPS inzitten (wat ik helaas niet verwacht) zal er snel een app komen om google maps te cachen, en op die manier ook offline je locatie grafisch zichtbaar te maken.
    Ik denk dat de iPhone support krijgt voor externe bluetooth GPS receivers.

  21. @mark:
    Daar zou ik ook al blij mee zijn! 😉
    Ze moeten ooit eens aan “thinking outside the box” doen bij Apple. En niet altijd willen vasthouden aan hun regels en restrictions e.d. Want hadden we de Installer/Cydia apps niet gehad, dan zou de iPhone een belachelijk saai toestel zijn.
    Waarom hebben ze eigenlijk de App Store niet vorig jaar al bedacht??? Maar ja, het is bijna zover, dus ik geef Steve nog even het voordeel van de twijfel… 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.