Reacties voor: Geruchten over iPod touch met FaceTime-camera

De geruchten over de iPod touch 4G nemen toe. Er zouden onderdelen van een prototype zijn uitgelekt en een beschermhoesje dat aanwijzingen bevat
Lees het complete artikel → Geruchten over iPod touch met FaceTime-camera
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Hoe meer facetime gebruikers er komen hoe leuker het wordt! 🙂

  2. En toch denk ik dat er dan een ichat functionaliteit krijgt. Misshien wel IOS 4.1.

  3. Als dit allemaal op ipod zou komen (wat ik overigens niet denk), zie ik geen redenen om een iPhone 4 aan te schaffen qua functies. iPhone 4 heeft dan wel een betere camera, kan sms’en en bellen. Maar je kan dan gewoon goedkoop toestelletje aanschaffen en de rest met je ipod touch doen:P.

  4. @Remco, succes met internetten in de trein, met je iPod touch..

  5. Hier een Linkje Met een foto, Van de nieuwe iPod Touch

    En een youtube filmpje eronder..

    http://www.mobilemag.com/2010/05/19/apple-ipod-touch-4g-with-2-megapixel-camera-leaked/

  6. Origineel geplaatst door Remco
    Als dit allemaal op ipod zou komen (wat ik overigens niet denk), zie ik geen redenen om een iPhone 4 aan te schaffen qua functies. iPhone 4 heeft dan wel een betere camera, kan sms’en en bellen. Maar je kan dan gewoon goedkoop toestelletje aanschaffen en de rest met je ipod touch doen:P.

    idd, daarom heb ik een iPod Touch 😛

  7. Toch baal ik op het moment wel een beetje van facetime 😛

    Heb ik een mooie iPhone 4 hebben geen van de personen die ik ken een Iphone 4 dus met geen mogelijkheid facetime…

    Het zou pas leuk zijn als het op iPhone en android zou werken!

  8. @Remco: Ik denk dat niet zozeer het grote verschil met de iPhone is dat je kan bellen, maar de 3G functionaliteit. Wat dacht je van al die apps die gebruik van internet maken, altijd en overal te kunnen gebruiken?
    Ik heb het een jaar gedaan met een iPod touch 1G en een nokiaatje, maar ben toch overgegaan op de 3G, en dat vond ik toch wel fantastisch

  9. Origineel geplaatst door WouterN
    Toch baal ik op het moment wel een beetje van facetime Heb ik een mooie iPhone 4 hebben geen van de personen die ik ken een Iphone 4 dus met geen mogelijkheid facetime…Het zou pas leuk zijn als het op iPhone en android zou werken!

    wij zijn met 4 vrienden en ‘t is echt zalig zo facetimen.
    Alleen groepsvideo-calling zou het nog leuker maken :”)

  10. ik heb net de 3g aangeschaft omdat 2g gestolen was 🙁

  11. Ik denk niet dat de iPod touch een camera krijgt aan de achterkant.. Misschien een 3gs camera maar zeker geen iPhone 4 camera. Moest Apple dat doen dan is de meerwaarde van een iPhone geheel weg en kun je beter een ipod touch met losse blackberry nemen ofzo..

    Camera aan de voorkant zal er ongetwijfeld komen, zou het gek vinden als die er niet kwam.

  12. Ach ja, waarom nog een iPhone kopen.

  13. Retina display? 512mb ram? Gyro? Te veel kosten voor een iPod touch. Hij kost maar 270€ die onderdelen kosten veel!!!

  14. Origineel geplaatst door Cengiz: Retina display? 512mb ram? Gyro? Te veel kosten voor een iPod touch. Hij kost maar 270€ die onderdelen kosten veel!!!

    “maar”

  15. Ik verwacht een frontcamera voor facetime. Maar als je met die frontcamera ook fotos kan maken, lijkt het me logisch dat er dan ook op de achterkant een komt, anders wordt het namelijk raar fotograferen als je ergens een foto van wilt maken met je ipod. Ik denk de camera van de 3G/3Gs. Voor de rest de huidige ipod scherm weer, en een gyroscoop.

  16. Lijkt me raar, brengen ze net een ipad uit van minimaal €499,- en die krijgt dan geen camera met facetime en dan zou de nieuwe iPod touch het wel krijgen..? Lijkt me persoonlijk niet zo logisch eigenlijk.

  17. Het maakt me eigenlijk weinig uit. Ik wil graag een nieuwe ipod hebben omdat mijn oude (2g) half kapot is. Aansluiting van oortjes is kapot, waardeloze touch response en ik kan mijn geluid niet meer harder en zachter zetten met knoppen aan de zijkant. Ook is mijn ipod egt veel te traag.
    Ik wacht al heel lang op deze ipod die ik dan ook zeker ga kopen.
    Is al bekend met hoeveel gb hij uit zal komen?

  18. Dit had gelijk op de iPad moeten uitkomen.

  19. Juist wel, dat doet Apple de hele tijd met nieuwe producten. Kijk maar naar de Iphone 4,
    is maar een paar maanden later uitgekomen, maar de ipad heeft toch flink wat minder er in zitten..

    Origineel geplaatst door mypod
    Lijkt me raar, brengen ze net een ipad uit van minimaal €499,- en die krijgt dan geen camera met facetime en dan zou de nieuwe iPod touch het wel krijgen..? Lijkt me persoonlijk niet zo logisch eigenlijk.

  20. Dan in hemelsnaam FaceTimen met iChat want hoe moet je anders een gesprek opzetten met een iTouch….?
    Het is al zo onhandig om steeds naar hotspots te rennen.. De KPN Kermit tijden herleven – zo wordt het dus nooit een standaard!

  21. Origineel geplaatst door Remco
    Als dit allemaal op ipod zou komen (wat ik overigens niet denk), zie ik geen redenen om een iPhone 4 aan te schaffen qua functies. iPhone 4 heeft dan wel een betere camera, kan sms’en en bellen. Maar je kan dan gewoon goedkoop toestelletje aanschaffen en de rest met je ipod touch doen:P.

    Hier ben ik het helemaal mee eens. Zeker qua prijs en heb net een iPad angeschaft en moet ook nog een iMac kopen, met een andere telefoon alleen om te bellen want ik vind de iPhone nog niet lekker bellen en 3G gebruik ik amper, en heb ik altijd Mifi met iPad nog 😉

  22. Vandaag is telegraaf voor iPad uitgekomen. Op eerste oog een slechte applicatie die toegang tot heel weinig nieuws artikelen geeft. Neem een voorbeeld aan nu.nl en de Veronica gids. Ik hou het voor de telegraaf bij de site en dat wil nogal wat zeggen!

  23. Origineel geplaatst door Lambert van Meerten: De KPN Kermit tijden herleven

    Maar o, wat waren we stoer met onze ‘mobiele telefoon’. Was het hele apparaat alweer vergeten. Die goede oude tijd 🙂

  24. Oeh, dat zou leuk zijn. Heb vorige week net een nieuw internet aanbieder aangevraagd waar je als cadeau een iPod Touch 8GB krijgt. Ik hoop dat ik nog nét de nieuwe kan krijgen!!!

  25. @Freek: er komen nu steeds meer treinen met draadloos internet.

  26. Ik heb nu nog een iPod Touch 8GB die wat aan de langzame kant begint te worden. Heb toch besloten een iPhone te bestellen.
    Een iPod met facetime kan ik me voorstellen, met camera aan de achterkant niet.

  27. Ik zie mezelf nog niet foto’s maken met de iPad moet je hem altijd meeslepen en sta je met zo’n lomp groot ding foto’s te maken..
    Toch zou ik denk wel gaan voor een nieuwe iPod touch ook al is het alleen maar voor de camera dat mis ik altijd nog wel op de iPod opzich is het best logisch op de nano zit ook een camera volgens mij?

    Was het trouwens iemand al opgevallen bij de update van iOs 4.0 dat je bij safari nu ook Bing als zoekmachine in kon stellen ipv alleen maar google en yahoo?

  28. Origineel geplaatst door Robin
    Het maakt me eigenlijk weinig uit. Ik wil graag een nieuwe ipod hebben omdat mijn oude (2g) half kapot is. Aansluiting van oortjes is kapot, waardeloze touch response en ik kan mijn geluid niet meer harder en zachter zetten met knoppen aan de zijkant. Ook is mijn ipod egt veel te traag. Ik wacht al heel lang op deze ipod die ik dan ook zeker ga kopen. Is al bekend met hoeveel gb hij uit zal komen?

    Gokje: 8GB, 16GB en 32 GB. En misschien nog 64GB, voor heel veel doekoe’s.

  29. @peter:

    Nee, het wordt denk ik 32 of 64 gb, net zoals de huidige 3rd gen.

    Trouwens: iig komt de A4 processor en meer ram. Gyroscoop is ook goed mogelijk. Maar ik denk geen camera hoor. Misschien wel, maar ik denk van niet.

  30. Face time allen bij wifi!

  31. Origineel geplaatst door mypod
    Lijkt me raar, brengen ze net een ipad uit van minimaal €499,- en die krijgt dan geen camera met facetime en dan zou de nieuwe iPod touch het wel krijgen..? Lijkt me persoonlijk niet zo logisch eigenlijk.

    iPad is zooo april 2010…

  32. zat er dik in natuurlijk 😉

  33. Origineel geplaatst door Sander
    ik heb net de 3g aangeschaft omdat 2g gestolen was

    Das dom, er komt jaarlijks een nieuwe iPod Touch (en andere iPods) in augustus/september

  34. Ik verwacht zelf alleen een front-facing camera voor FaceTime en een processor + RAM upgrade. Een Gyroscoop zou ook goed mogelijk zijn.
    Mensen die denken dat er een Retina Display in komt mogen nog even verder dromen….
    Het is ook uitgesloten dat er in de volgende iPad geen front-facing camera komt. FaceTime word dan dé standaard voor Video Chatten tussen die drie iDevices

  35. Origineel geplaatst door Sandro
    Ik verwacht zelf alleen een front-facing camera voor FaceTime en een processor + RAM upgrade. Een Gyroscoop zou ook goed mogelijk zijn. Mensen die denken dat er een Retina Display in komt mogen nog even verder dromen…. Het is ook uitgesloten dat er in de volgende iPad geen front-facing camera komt. FaceTime word dan dé standaard voor Video Chatten tussen die drie iDevices

    haha, oops dreams can come true 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.