Reacties voor: Geruchten over iPhone in België via Mobistar

Nieuwe geruchten over een iPhone-overeenkomst, deze keer vanuit Belgie. Mobistar CEO Benoit Scheen zegt dat de deal in 2008 rond kan zijn, zo meldt Reuters.
Lees het complete artikel → Geruchten over iPhone in België via Mobistar
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Dit zou de CEO van Proximus (vodafone) ook kunnen zeggen. “Er bestaat een kleine kans… blahblahblah”
    (Ben toch blij dat ik er al eentje heb, al die gissingen hier wanneer en waar hij eerst uitkomt, veel te veel stress, ;-))

  2. Als Apple België geen prioriteit vindt, moeten de providers misschien wat meer ijveren voor die prioriteit… Aan “zou kunnen” heeft de consument niets, dat zou je als CEO mogen weten.

  3. koppelverkoop in belgie is verboden….

  4. @ adssadadas
    Lees het forum nog eens goed na. Zolang er geen sprake is van enig nadeel voor de consument is dit in België blijkbaar toch toegestaan. Er staan een paar voorbeelden bij de threads. Dus dit scenario zou in België ook heel goed mogelijk zijn…

  5. gaan ze dat ding nou eerder in belgie uitbrengen voordat die in Nederland uit komt, hoeveel beledigingen moeten wij hollanders nog weerstaan voor dat apple eindelijk besluit om naar nederland te komen…?

  6. @Cees, dus het feit dat hij in België eerder ‘zou’ uitkomen, vind je een belediging voor de Nederlanders? Leuke instelling heb jij…

  7. Als ik het goed voorheb is Mobistar in België, eigendom van Orange… om het nog wat ingewikkelder te maken. De naam Mobistar is niet verandert omdat tentijde van de overname… Base, toen Orange was. Nog iemand mee? 🙂 maar nu is dus Mobistar, eigenlijk Orange. Dus ook wereldwijd is Orange goed vertegenwoordigt, dat zou het dus een makkie maken om in België, de iPhone via Mobistar aan te bieden. Frankrijk is ook Orange. Langs de andere kant, is Proximus dan weer (deels, dacht ik) eigendom van Vodafone, die dan toch ook wereldwijd weer wat in de pap te brokken heeft. Die kan dus evengoed een grote kanshebber worden. Maar de kans daarvan is redelijk klein, omdat Vodafone wereldwijd nog geen enkel kontrakt vastheeft voor de iPhone. Dus al je het zo bekijkt is de kans redelijk groot dat Mobistar de aanbieder wordt. In België, moet iedereen een iPhone kunnen kopen volgens de wet. Dus wat maakt het uit wie hier de (exclusieve) verdeler wordt?

  8. En toch heb ik al een iPhone met mobistar simkaart! :-p

  9. Wanneer komt dat glorieuze ding nou is in Nederland. Gewoon dattie in een winkel te koop is en er garantie en alles op zit? Ennuh welke provider gaat de Iphone aanbieden????

  10. Hopelijk een provider die gebruik maakt van het KPN netwerk 🙂

  11. Vodafone heeft nog nergens iets in de pap te brokken wat de iPhone betreft. Dus zal in België ook wel niet het geval zijn. ALS hij in België uitkomt, dan zal het waarschijnlijk Mobistar worden, denk ik…

  12. normaal gezien is mobistar nog altijd van mobistar en base vroeger orange dus je theorietje klopt niet hoor.

  13. Tis toch idioot, ” Het ZOU kunnen dat we een deal gaan sluiten”, dat kan elk bedrijf zeggen…

  14. Het is gewoon allemaal als als en zou, gewoon omdat er nog totaal NIETS vaststaat. Het enige dat je met redelijke zekerheid kan zeggen is dat hij niet voor de zomer in de Benelux gaat zijn, daarvoor zijn we gewoon een te kleine markt. Eerst Spanje, Scandinavie etc…

  15. ik heb zo het gevoel dat apple een heeeeel grote blunder begaat! Dit is de eerste keer in mijn apple carriere dat ik echt iets wil en dat het maar niet komt. Hadden ze die iphone nu maar gewoon verkocht zoals elk ander toestel. Dan hadden we nu al die sites niet over wie wat waar wanneer. En had bijna iedereen in Europa een iphone 😉 Daarvoor wil ik die visual voicemail gerust opgeven. Wat dat is toch het enige dat blijkbaar exclusief is als feature. Rest bestaat al.
    Nu ja ik zal nog maar een jaartje wachten. Of beter in mei ga ik naar NY en dat zou wel eens kunnen kriebelen…

  16. Van mij heeft het ‘gekriebeld’ maar daar sta je dan. Ik heb hier nu een iphone liggen, FW 1.1.3, OOB…(voor de n00bs, nieuwste bootloader dus) vorige week gekocht in de USA. Concreet, mijn iphone ligt hier nu te blinken… 🙁 Ik ben teleurgesteld in apple maar vooral in alle hackers van deze wereld. En dit is de eerste keer dat ik in één van deze 2 godsgeschenken ontgoocheld ben!
    Is er trouwens iemand die mij kan vertellen als ik hem evt al kan unlocken tot ipod touch?
    Alleszins, OPROEP AAN ALLE HACKERS, AUB, DOE ER WAT AAN!!

    Btw @Cees -> Waarom zou dat plots zo’n probleem zijn, wanker?

  17. Ik zie nergens staan dat België eerder dan Nederland gaat zijn.
    Persoonlijk denk ik ook niet dat de iPhone hier gaat aanslaan als je er nog een abonnement moet bijnemen (dit verklaart denk ik ook de tegenvallende verkoopscijfers in Duitsland?).

    Het is ‘crisis’ (Duure stookolie, elektriciteit, diesel, benzine,…) en mensen hebben het er niet voorover om een duur luxe product als de iPhone te kopen waar je dan nog eens maandelijks 40euro moet voor ophoesten.

    @Jan, ik denk wel als je een beetje research had gedaan dat je dat wel had kunnen uitvinden voor je naar USA ging. Dus geen reden om kwaad te zijn op de hackers die er overigens veel werk in steken.

  18. @Bart

    Jep dat vindt ik jah. maar niet op de manier die jij dat denkt. Ik heb niks tegen belgen nouja af en toe een belgen gap is altijd leuk toch?? idendito voor hun denk ik.

    Ik vindt gewoon dat de iPhone eerder uit moet komen in Nederland dan in Beglie, ten eerste zijn we een groter land en welvarender dan beglie. aangzien Apple eerst alle grote landen aan doet(vraag me niet waarom dat ding in china nog niet te koop is )

  19. Nu we het toch over België hebben … Gelezen op de website van De Standaard:

    http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF07022008_007

  20. @Cees Wittkampf

    Wat een retard ben jij zeg!!
    Dit heeft alleen te maken met de juridische overeenkomsten die Apple sluit in elk land met alle operatoren, afhankelijk van de jurisdictie per land. Niets te maken met de grootte en welvarendheid. En Nederland meer welvarend dan België, laat me niet lachen!! Weet jij eigenlijk wel waarover je spreekt? Ik denk dat Apple gewoon niet veel brood zien in jullie gierige nederlanders, om het stereotiep te houden…
    PS: als je een grote mond wil opzetten of “belgen gappen” maken, leer dan eens schrijven, cfr. “ik vindt”?!!

  21. @cees
    Wat heb jij een ego zeg!!!!
    Gelukkig ken ik ook nog toffe Nederlanders
    Voor mij komt de iphone zo vlug mogelijk uit in alle landen
    Het een leuk ding Ik zag hem in NY, en geloof me .
    Apple is gewoon fantastisch
    Greet

  22. ik hoop dat de iPhine in nederland via Orange gaat, want Orange heeft in nederland de BESTE netwerk en de mooiste merknaam, heb altijd bereik met orange en met vodafone had ik dat niet

  23. ik hoop dat de iPhone in nederland via Orange gaat, want Orange heeft in nederland de BESTE netwerk en de mooiste merknaam, heb altijd bereik met orange en met vodafone had ik dat niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.