Reacties voor: Gerucht: iPhone met OLED-scherm, video en sneller internet

In de nieuwe iPhone kunnen we OLED-schermen, sneller internet en videorecording verwachten. Tenminste, als de geruchten van anonieme tipgevers kloppen.

Reacties: 23 reacties

  1. Als ze maar even wachten tot mijn abbo weer verlopen is ๐Ÿ˜€

  2. een extreem betrouwbare persoon.

    Steve jobs? ๐Ÿ˜€

  3. een Apple netbook met oled zie ik wel zitten

  4. Waar komen de geruchten vandaan dan? Slechts een anonieme tipgever? :’D

  5. Toch handig om los de telefoon en los het abonnement af te nemen ๐Ÿ˜‰

  6. “Vorig jaar zei topman Ralph de la Vega ook dat AT&T van plan is om de snelheid op te voeren naar meer dan 20 megabit per seconde.”

    Heeft dat eigenlijk wel zin om de snelheid op te voeren. Met Wifi heb je al een hoge snelheid, maar volgens mij heb je daar niet zo veel aan omdat de iPhone toch niet zo snel pagina kan renderen.

  7. Laten we het hopen ๐Ÿ™‚
    Vooral een vet vrij scherm zou ik toe juigen.
    Ook een goede video funtie zou wel leuk zijn, vooral de manier waarop je de video’s kunt delen en synchen met je pc/mac vind ik belangrijk.
    Uiteindelijk maak je ze om er wat mee te gaan doen, althans ik wel.
    Maar goed, een beetje een loos gerucht als er geen eens een bron genoemd wordt, buiten “een heel betrouwbaar persoon”.

  8. Iemand enig idee dat als mijn T-Mobile abbo na 2 jaar is verstreken en dat er een maand later een nieuwe iPhone uitkomt, desondanks het verlengen van mijn contract, kan ik dan een nieuwe iPhone halen? Of sluit je dan 2 contracten af?

    Alvast bedankt.

    OT: Het zou echt vet zij. Als ze nou met een betere camera aankwamen, standaard GPS en betere beschermingen en virusscanners ( :p )

  9. Miss is het beter dat ze de bron net niet vermelden en de persoon zelf kennen vandaar die vermelding!

  10. Als er na een maand van je verlenging een nieuwe Iphone uit komt meot je gewoon eerst je contact uit dienen wil je wel de iphone dan is er maar een mogelijk heid een extra velenging 1 nadeel je bent dan vier jaar lang aan je contaract vast @Chane:

  11. Ik wil Tom Tom

  12. @Chane:

    Liever een systeem wat niet vatbaar is voor virussen dan een systeem met virusscanners..

  13. @ben-ben

    Dan koop je toch een tom tom

  14. Origineel geplaatst door brasman
    Als er na een maand van je verlenging een nieuwe Iphone uit komt meot je gewoon eerst je contact uit dienen wil je wel de iphone dan is er maar een mogelijk heid een extra velenging 1 nadeel je bent dan vier jaar lang aan je contaract vast @Chane:

    Dank je wel!

  15. Dat van die oled schermen betwijfel ik ten zeerste! Op professioneel vlak ben ik bezig geweest met oled! Productie op grote schaal maar de levensduur van oled voor de consumentenmarkt is nog niet goed genoeg! Er worden al mp3 spelers en gsm geproduceert maar reken er maar zeker niet op!

  16. Het is te vroeg voor geruchten, maar ze zijn er inderdaad mee bezig (Bron: Steve Jobs)

    Apple kondigt de nieuwe iPhone pas aan in januari, dus het zal nog niet voor binnen de eerste 300 dagen zijn.

    Ik hoop jullie wat geholpen te hebben?

  17. @ Kevin: De iPhone 3G werd aangekondigd in juni โ€˜08, รฉรฉn maand later (11 juli โ€˜08) lag het toestel reeds in de winkels.

    Dus om je vraag te beantw: Neen, je hebt ons niet geholpen ;-)!

    (De eerste generatie daarentegen werd wel in januari aangekondigd.)

  18. @Kevin:

    je hebt 2 groepen gebruikers. De ene heeft al sinds 2007 een iphone, de tweede groep hebben een G3 iphone.

    Die eerste groep zal dadelijk zonder abbo zitten. Dus Apple MOET die groep wel bedienen. En als ze nu komende zomer zo’n verbeterde iphone op de markt brengen kunnen ze weer de eerste groep bedienen.
    De G3 club zal jaloers worden en zien dat Apple er alles aan doet een zo goed mogelijk movbieltje te maken.
    Ook kan je zo een betrouwbaar imago opbouwen. Het OS blijft hetzelfde alleen de hardware veranderd.

    Het is bijna logisch dat Apple weer een nieuwe phone op te markt brengt deze zomer. Mensen hebben toch nieuwe mobietljes nodig en een gat van 2 jaar kan Apple niet gebruiken als ze Marktleider Nokia willen verslaan ๐Ÿ˜‰

    Think BIG ๐Ÿ˜‰

  19. @Corsalove:

    Ik betwijfel het niet Oled in combinatie met haptischfeedback is de toekomst oa. LG zijn erg ver met de industriele smd oled moduletjes ik zeg JA geen twijfel mogelijk de nieuwe iphone maakt gebruik van oled technologie

  20. @Corsalove:

    Origineel geplaatst door Corsalove
    Dat van die oled schermen betwijfel ik ten zeerste! Op professioneel vlak ben ik bezig geweest met oled! Productie op grote schaal maar de levensduur van oled voor de consumentenmarkt is nog niet goed genoeg!

    Over een maand of 3 brengt Samsung de “Samsung Omnia HD” uit. En raad eens: dit toestel heeft een oled scherm.
    Zelfs een amateur kan hieruit opmaken een dergelijk scherm ook in de nieuwe iPhone tot de mogelijkheden behoort.

  21. Wat is een oled scherm

  22. @Sjonnie: @seesee: Een OLED is een combinatie van een anorgonische en organische LED die een veel zuiniger verbruik heeft dan een LED. Het probleem bij huidige mobiele apparaten met LCD scherm is dat het gebruik van het display (vooral indien het erg licht is) een grote impact op de batterijduur heeft. Daarom is die zwarte achtergrond bij je iPhone/iPod touch ook zo handig ๐Ÿ˜‰

    De kwaliteit is de afgelopen jaren behoorlijk verbetert

    Van Wikipedia:

    “In particular, blue OLEDs historically have had a lifetime of around 14,000 hours (5 years at 8 hours a day) when used for flat-panel displays, which is lower than typical lifetime of LCD, LED or PDP technology\u2014each currently rated for about 60,000 hours, depending on manufacturer and model. […] In 2007, experimental PLEDs were created which can sustain 400 cd/mร‚ยฒ of luminance for over 198,000 hours for green OLEDs and 62,000 hours for blue OLEDs.”

    5 jaar bij 8 uur per dag gebruik is _meer_ dan voldoende. Een telefoon gaat doorgaans 2 jaar mee, en een gemiddelde telefoon wordt niet 8 uur per dag gebruikt. Het is ook niet zo dat de batterij van een telefoon het na een jaar nog even goed doet hoor. En die kun je bij een iPhone of iPod al weer lastiger vervangen.

    ‘Optimus Maximus’ van Art Lebedev gebuikt al bijna 2 jaar OLEDs. Zoiets zou voor een telefoon met hardware keyboards overigens ook geniaal zijn. Altijd de correcte layout! En de hotkeys tot in de puntjes aanpassen!

    De levensduur zit wel snor voor een mobiel apparaat als een smartphone. Het probleem ligt ‘m eerder bij: 1) prijs 2) fragiliteit.

    En die Toshiba schermen, zie bijvoorbeeld: http://tweakers.net/nieuws/51518/levensduur-oled-verdubbeld.html

  23. Net contact gehad met T-mobile klanten service en deze zeiden dat ze ook op de hoogte waren van de geruchten en dat ik in juni even moest terug bellen voor de overgang naar t-mobile met mogelijk de nieuwe iphone ๐Ÿ™‚

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.