Reacties voor: Geruchten: ‘iOS 5 beta 8 op vrijdag, iOS 5 GM op 23 september’

Nieuwe geruchten bij BGR wijzen erop dat Apple aanstaande vrijdag al iOS 5 beta 8 beschikbaar stelt. Een week later op 23 september volgt dan de Golden Master, waarin de functionaliteit van iOS 5 definitief wordt vastgelegd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Zou leuk zijn, misschien dat apple nog een keer opheldering gaat geven… Ben opzich wel benieuwd naar iOS 5, vooral het notification center dat over-the-air-update maakt me nog niet eens zoveel uit.

  2. Gerucht hier, gerucht daar, je leest op iphoneclub tegenwoordig niets anders meer.

  3. Pfff wil die IOS graag hebben nog nooit gehad met een nieuwe versie, Gewoon het draadloze sync met itunes voor de muziek enzo en over the air updates mooie toevoeging voor me Ipod touch.

    Draadloze sync kon blijkbaar al met jailbraken maar ik jailbrake me ipod touch niet meer vind het niet nodig, Hij speelt muziek af dus hij doet wat die moet doen 😛

  4. zonder geruchten is er niets te schrijven en is het saai, geruchten houden je scherp..? het is altijd wat

  5. Ik hoorde dat Appel een Event organiseerd om de iPhone 5 aan te kondigen een week na de release van IOS 5 Goldmaster.
    Of is dit een gerucht?
    O nee dit verzin ik zelf.
    Zou toch zo maar waar kunnen zijn.
    Wel een echt iPhoneclub artikel, misschien een eigen topic geven dit gerucht, ik vind hem wel goed eigenlijk. Beter dan de meeste “geruchten”, maar ja ik ben geen bekende dus mijn brul telt niet als gerucht …..

  6. En toch denk ik dat iOS5 en iPhone 5/4GS/whatever tegelijkertijd gelanceerd gaat worden… Misschien zo’n typische “one more thing…” op het laatst, dat dan de nieuwe iPhone getoond wordt…

    We shall see…

  7. Lancering in de week van 7 t/m 14 oktober, betekent dat verkrijgbaar in de winkel? Zo interpreteer ik het i.i.g. wel. Dat zou betekenen een presentatie binnenkort? Hoeveel tijd zat er ook alweer tussen presentatie van de iPhone 4 en de verkrijgbaarheid in de VS? Was dat niet iets van een maand? Moet marketingtechnisch ook niet veel langer zijn.

  8. In de winkel in de US ja.
    Zal voor NL wel weer 2 maanden langer duren ….

  9. Dat zou terugrekend betekenen een perslancering half september. Wellicht volgende week vrijdag?

  10. Ik bid voor de dag dat ik op iPhoneclub lees dat de uitnodigingen voor een event van Apple de deur uit zijn! haha , nee zo erg is het ook weer niet, maar het zou fijn zijn als ze informatie geven. Veel mensen kunnen hun abbo nu verlengen.

  11. De daadwerkelijke datum van de final build kan toch nog niet voorspelt worden. Mochten er bugs optreden of bekend worden dan word de release datum hierop aangepast. Ik ben vooral benieuwd naar de performance en batterijduur van ios 5 tov ios 4 op de iPhone 4. Ben niet van plan om snel over te stappen op de volgende iPhone omdat ik nog tevreden ben met de iPhone 4. Maar mocht het scherm een tikkeltje groter worden dan zou ik het wel weer overwegen.

  12. @Dennis: Dat draadloos synchroniseren is ook niet alles hoor. Zelfs een 11N WiFi netwerk haalt het qua snelheid bij lange na niet bij USB.

  13. Niet om het èèn of ander, maar volgens mij is de GM altijd nog vrij gegeven op de dag van aankondiging of vergis ik me hier nu?

  14. Kan niet wachten

  15. Origineel geplaatst door Anonymous
    In de winkel in de US ja. Zal voor NL wel weer 2 maanden langer duren ….

    Duurde bij de iPad 2, 2 weken langer

  16. Origineel geplaatst door omnom
    Gerucht hier, gerucht daar, je leest op iphoneclub tegenwoordig niets anders meer.

    Heeeeeerlijk toch. Smullen van geruchten en wat anderen denken te weten. iOS5 en de nieuwe iPhone komen toch wanneer ze komen. Keep up THE fun work iphoneclub

  17. Origineel geplaatst door omnom
    Gerucht hier, gerucht daar, je leest op iphoneclub tegenwoordig niets anders meer.

    Misschien is er een reden voor? Misschien komt er echt een nieuwe iPhone?

  18. Voor we het weten worden we doodgegooid met geruchten over iPhone 6 en hebben we het allemaal over wat er niet klopt aan de 5.

    iOS 5 beta 7 draaien hier (officieel) en hier en daar nog wat laggy (kan door specifieke apps komen natuurlijk) hopelijk dus ‘vanaf vrijdag’ weer wat verbeteringen.
    Over the air update is gewoon handig, maar vooral iCloud Backup. Kan niet wachten in de winkel mijn nieuwe iPhone aan te zetten iOS 5 ‘s eerste stappen te doorlopen en vanaf iCloud de back-up terug te zetten. ipv Eerst naar huis, of lopen rommelen met laptop in de auto. 😀

  19. 09-10-11. Of zou dat te appelig zijn?

  20. Gaat deze er nu ook voor zorgen dat ik verouderde of foutieve emailadressen kan verwijderen uit geheugen

  21. Niet zo’n betouwbare bron zo te zie xd

  22. Waar blijft deze beta dan? 🙂

  23. Nog steeds geen iOS 5 beta 8

  24. Zo te zien word hij ook nooit een betrouwbare bron 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.