Reacties voor: Gerucht: Engadget’s iPhone, wereldwijde lancering in juli

Engadget zegt meer details te hebben over de 3G iPhone: een zwarte glossy behuizing, 3G, GPS en een normale headset-aansluiting. Maar eigenlijk kenden we die geruchten toch al?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Die nieuwe producten op de markt zou best kunnen, kijk bijvoorbeeld is in de MacRumors Buyers Guide…. Allemaal EOL.

  2. Fake.

    Het is net zoals bij een auto, die laten ze ook niet voor de lancering met z’n eigen boddy kit rijden, toch? (In Public)

  3. Ja, de geruchtenstroom is nu echt wel op volle toeren en 9 juni is nog veel nachtjes slapen.
    En als we dan goed uitgeslapen zijn op 9 juni, mogen we waarschijnlijk weer wachten tot de release maar hebben we intussen wel weer verse info om over te bloggen.

  4. ZUCHT !!!!, ik geloof dat elke website een graantje aandacht wil mee pikken !, maar dat krijg je als er niets ander te melden valt.

    ik wordt er een beetje moe van 🙁

  5. De mac rumours buyers guide kan je niet vertrouwen.
    Ik heb door de gids 2 jaar gewacht met kopen avn een cinema display want die zou vernieuwd gaan worden. Daar is nooit wat mee gebeurd behalve een prijsverlaging in de afgelopen 3 jaar. Elk jaar weer zeggen ze koop die shit niet. en bij de eert volgende keynote waar weer met geen woord over de schermen gesproken is dan halen ze snel het negatief koop advies weg.

    uit eindelijk heb ik dat scherm gewoon gekocht en ik gebruik het al een jaar zonder problemen. of gevoel dat ik een verkeerde koop heb gedaan. Voor ipods weet je dat het elk jaar in september raak is en je weet dat het elk jaar in februari raak is voor de consumenten producten van apple.
    Wat het hoe weet niemand. Zelfs engadget en macrumour niet. Simpelweg omdat de gene die zijn informatie lekt bij apple is gegarandeerd zijn baan kwijt. en dat lijkt me de moeite niet waard. Plus wie gelooft je nou op zo’n moment.

  6. Die in plastic uitgevoerde achterkant zou wel kunnen kloppen i.c.m. die GPS antenne.
    Het zwarte onderkantje van de “oude” is om dezelfde reden in plastic uitgevoerd. 😉

  7. 9 juni ben ik jarig :O

  8. wereldwijd verkrijgbaar, geloof je het zelf? Hoe veel werk is dat niet, elk land operators te regelen..

  9. @ed:

    Zoiets doe je vooraf. Logisch nietwaar?! Distributie van toestellen zal ook geen probleem mogen/moeten zijn. Lukt andere fabrikanten al zolang als er GSM’s bestaan.

  10. Zo snel krijgt Apple geen contracten geregeld met “alle” providers ter wereld. En je zit in bijvoorbeeld Belgie met het feit dat er geen koppelverkoop gedaan mag worden, dus daar moeten ze weer een andere oplossing voor vinden. Dat “wereldwijd” mag waarschijnlijk met een hele ZAK zout genomen worden…

  11. Misschien wordt de iPhone dan wel simlockvrij. Dan is het opeens een stuk makkelijker.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.