Reacties voor: Geruchten: ‘8GB iPad 2 in maart, 8-inch iPad later dit jaar’

Apple zou plannen hebben om een 8GB iPad 2 aan te kondigen, met later dit jaar een 8-inch iPad. Beide zullen voor een lagere prijs te koop zijn.

Reacties: 19 reacties

  1. oooow zou zo ideaal zijn!

  2. Voor de ipad 8gb heb je een mooie asus tf300 met 32gb en een 720p scherm.

  3. Lijkt me verre weg van ideaal, als je de iPad gebruikt voor allerlei toepassingen zoals school, fotos, muziek en films heb je aan een 8 Gb versie weinig.

    Ik heb de 32 Gb versie en heb nu nog 8 gb over… dus moet nu al gaan bedenken wat ik er wel en wat ik er niet opzet.

  4. Kan me niet voorstellen dat 8Gb opslag zo een prijsverschil kan zijn met 16Gb. Als je kijkt wat de dag van vandaag geheugen nog kost kan mijn insziens 8 – 16 – 32 – 64 Gb niet zo een prijsverschil uitmaken als dat apple aanrekend…??

  5. Een 8″ model zou best eens kunnen.

    Maar een model met 8 GB is ongeloofwaardig. De inkoopwaarde van 8 GB is zo laag dat dat geen reden kan zijn. De logistieke kosten voor een extra model zou wel eens duurder kunnen zijn.

    Een 8 GB model zou daarom alleen marketingtechnisch zinvol zijn. Het verlagen van de prijs van bestaande modellen is immers ongewenst, want dat zou betekenen dat Apple reageert op concurrenten. En mensen gaan wachten op de volgende prijsverlaging. Dat moet je met een zorgvuldig opgebouwd premium merk niet doen. Dus dat los je dan op door een nieuw uitgekleed model uit te brengen, met een behoorlijk lagere prijs. In ieder geval veel goedkoper dan de hardware besparing op zich.

    Maar als de iPad 3 uitkomt, dan is dat gewoon een perfect moment om de iPad 2 te repositioneren als budget model. En dan hoeft er geen apart, geforceerd 8 GB model uitgebracht te worden.

  6. Hou het maar bij geruchten, want het lijkt me voor Apple complete onzin. Als je alle problemen bij Android ziet met z’n vele formaten zal Apple z’n vingers niet aan zo’n idee branden.

  7. Hou het maar bij geruchten, want het lijkt me voor Apple complete onmogelijk. Als je alle problemen bij Android ziet met z’n vele formaten zal Apple z’n vingers niet aan zo’n idee branden.

  8. Hou het maar bij geruchten, want het lijkt me voor Apple complete onmogelijk. Als je alle problemen bij andere systemen ziet met z’n vele formaten zal Apple z’n vingers niet aan zo’n idee branden.

  9. Origineel geplaatst door zx12richard
    Voor de ipad 8gb heb je een mooie asus tf300 met 32gb en een 720p scherm.

    Tja, maar het lelijke daarvan is dat je dan ongezadeld wordt met Android. En dat maakt het meteen geen alternatief meer!

  10. Origineel geplaatst door Richard
    naast de

    Android vind ik zelf geen straf, vind de asus ook prachtig qua tablet…ware het niet dat de apps op de ipad verre weg wel veel meer interessante apps heeft (welliswaar moet je ze nagenoeg allemaal kopen, waarbij je bij android nog heel veel gratis kan binnen halen)

    maar als ik moest kiezen voor een goedkope 8gb ipad of een asus, doe mij dan maar de asus.

  11. 8gb is niet intressant voor mij.

  12. Ik lees zo de geruchten over het mogelijk ontbreken van een 64GB iPad. Voor mij is dat het enige model wat interessant is. Liever nog een 128GB model. Vol met apps,muziek en films. Dan volstaat 8GB echt niet. Zeker als de iPad een retina display krijgt. Dan worden de films nog groter dan ze al zijn. Maar daarentegen zou het wel logisch zijn, prijstechnisch dan. Een 8GB iPad 2 als instapper voor de gematigde gebruikers. Om diezelfde reden zal er mogelijk een 64GB model ontbreken. De nieuwe iPad 3 zal ongetwijfeld duurder worden dan de iPad 2 nu is. Als daar een 64GB model bij zit komt die ruim boven de 679 te zitten. Wellicht past dit niet in de prijsstrategie die Apple voor ogen heeft.

  13. Valt het niemand op dat Apple dit al eerder gedaan heeft, namelijk bij de introductie van de iPhone 4, waarbij de 3GS in prijs verlaagd werd en van 16/32 GB naar 8 GB ging. Bij de 4S hetzelfde verhaal, via de Applesite is de iPhone 4 nu met 8 GB verkrijgbaar, terwijl de iPhone 4 vóór de lancering van de 4S alleen in 16 of 32 GB verkrijgbaar was…

  14. 8GB is echt voldoende als je geen films kijkt, muziek luistert en games speelt op je iPad…..de zakelijke gebruiker dus.

  15. Ik snap dat geheugen-argument niet zo.
    Ik stream alles online: muziek, films, documenten, etc.
    En zeker voor het onderwijs zou de 8GB budget-versie een uitkomst zijn!

  16. Een nieuwe en snelle ipad3, met snelle Wifi verbinding. Een nieuwe en snellere TV3 met Wifi verbinding net zo snel! Hiermee wordt je iPad een game console voor op je tv, als je dan alleen wil gamen kan 8 gig genoeg zijn. En Apple veranderd de game industrie!!

  17. het zou logischer zijn als er een iPad Mini uit komt oh wacht dat is de ipod touch.
    maar even serieus een van deze 2 dingen gaat gebeuren er komt een iPad met A5 proccesor van 8 inch met 8 GB of er komt er geen, als ze een iPad van 8 inch maken kunnen ze net zo goed een iPhone van 4 inch maken maar dat doen e niet omdat ze dan alle apps moeten aan passen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.