Reacties voor: Gerucht: ‘WhatsApp op de iPad ondersteunt ook bellen’

Er zijn enkele nieuwe details opgedoken van een mogelijke WhatsApp-app op de iPad. Volgens een bron ondersteunt de iPad-versie ook bellen, waardoor je dus audiogesprekken kunt voeren via je iPad. Wel heb je hoogstwaarschijnlijk een gekoppelde smartphone nodig om de app te kunnen gebruiken. Bovendien werkt WhatsApp aan een stickerfunctie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Je kunt nu ook al Whatsapp gebruiken op je iPad. Ga naar web.whatsapp.com, vervolgens de desktopversie openen door het verversingspijltje in te houden. Telefoon linken met QR-code en klaar is kees.

  2. Ik hoop juist dat die zelfde werkt als op de iPhone, en dat ik die dan ook niet nodig heb.

    Dan gooi ik whatsapp op de iPad, en gaat die van mijn iPhone af 🙂
    Ik zie dan wel weer lekker als pas als ik thuis ben.

  3. Gebruik nu al een tijd Wzpad, deze werkt ook via de webinterface naar de app. Kan bellen, kan stickers doen en foto’s alleen geluiden en video gaat (nog) niet.

    Prima app. Zie nu nog niet de voordelen van de originele wa op de ipad als de niet als app maar als webinterface app werkt.

  4. Origineel geplaatst door Biscuit
    Gebruik nu al een tijd Wzpad, deze werkt ook via de webinterface naar de app. Kan bellen, kan stickers doen en foto’s alleen geluiden en video gaat (nog) niet.

    Prima app. Zie nu nog niet de voordelen van de originele wa op de ipad als de niet als app maar als webinterface app werkt.

    Edit: video werkt wel. Nu nog de integratie in ios zodat je bij deel ook voor de Wzpad app kunt kiezen ipv imessage.

  5. Ik vind dat systeem met die QR codes zó waardeloos. Het kan gewoon nooit stand alone werken zoals iMessage, FB messenger en Telegram. Zelf gebruik ik de desktop versies op zowel de Surface Pro van mijn werk en mijn privé Mac. Ik moet íedere keer dat ik van computer wissel de QR code procedure opnieuw doen. Waarom verandert WhatsApp het proces nou niet gewoon naar gebruikersnaam/wachtwoord.

  6. Zo jammer dit 🙁.

    Hoeveel senioren zijn er niet met een telefoon die ze eigenlijk niet gebruiken of die niet zo smart is.

    Met whatspad kun je met elk 06 nummer whatsapp op je iPad installeren en gebruiken.

    Senioren hebben dan whatsapp lekker groot, kunnen het beter zien, makkelijker typen, lauter voordelen.

    Waarom dit nog steeds niet zonder jailbreak mogelijk is…. Gewoon kiezen waar je whatsapp op wil hebben iPad of iPhone, kun je niet kiezen dan via de webapp.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.