Reacties voor: Gerucht: voormalig iPhone-ontwikkelaar werkt aan Facebook-telefoon [update]

Facebook zou bezig zijn met een eigen telefoon met besturingssysteem. Daarbij is Joe Hewitt betrokken, de man die de iPhone-applicatie van Facebook maakte, maar later boos wegging om Apple's goedkeuringsbeleid.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Tja waarom niet, featurephones zijn in de mode. 😉

    Al denk ik dat er ook veel mensen wachten op een twitter foon (ookal valt er weinig aan te integreren en zijn er voldoende alternatieven)

  2. Facebook, hyves, twitter… Waar is het bijpraten met een glas thee en een gebakje gebleven tegenwoordig???

  3. Origineel geplaatst door jerry.w
    Facebook, hyves, twitter… Waar is het bijpraten met een glas thee en een gebakje gebleven tegenwoordig???

    Daarom doe ik niet meer mee aan deze onzin, mijn facebook heb ik gedeactiveerd en hyves mailtjes gaan rechtstreeks naar de spam.

  4. Mensen zitten tegenwoordig liever achter hun laptopje dan dat ze nog bij mensen langs gaan.

  5. Wat een onzin! Face-boom, Hyves, twitter zijn allemaal trends. En net als met elke trend verdwijnt dit weer net zo snel als dat het er was! Word een vette flop!

  6. Ohjee, hoop dat me moeder deze niet ziet, want die facebookt de hele dag met mensen uit haar geboorteland.

  7. Zo, wat een conservatieve reacties hier zeg. Lijkt op war Beatrix vorig jaar in de troonrede zei Inmiddels maakt 70% van de Nederlanders gebruik van social media. Een hype zou ik het niet meer willen noemen. Ik weet uit eigen ervaring dat online contact kan leiden tot (hernieuwd) contact. Jawel, met een echte bak koffie erbij.

    Iets anders is wel dat ik me af zit te vragen of de wereld zit te wachten op nog een besturingssysteem dat bovendien is gebouwd rond Facebook.

  8. Facebook als sociaal medium ala, maar als telefoon….schoenmaker blijf bij je……-:)

  9. En wat bied dit dan ter concurrentie? Mensen willen toch zoveel mogelijk in 1 apparaat?

  10. (Red.) Aangepast.

  11. Een soort van Face-O-Phone dus, tja, miet wel een zeer veelzijdig apparaat worden dan want anders voor mij niet interessant. begrijp sowieso niet zo goed waar al die mensen de tijd en energie vandaan halen voor al die social media.

    En vooral zou ik wel eens willen weten wat het nog meer oplevert voor de gebruiker dan de bergen emails die je daar van binnen krijgt: avontuurtjes?, werk? nieuwe inzichten?

  12. Origineel geplaatst door Bram Beirens
    Tja waarom niet, featurephones zijn in de mode.

    Precies, een telefoon die je een “Like”-button voorschotelt na een telefoongesprek lijkt me helemaal het einde :).

  13. Hyves is alleen een kloon of facebook voor kinderen , binnen 2 jaar is hyves weg , facebook mobile blijft in het winkel voor mij , maar voor vrouwen is een facebook mobile misschien leuk

  14. Jullie moesten eens weten wat voor info je van gebruikers kunt bemachtigen met de facebook API… That’s some scary shit right there.

  15. Google 2.0? En al helemaal bang ben als ik weet dat de geheime dienst van de VS enkele tientallen procenten van facebook aandelen in bezit heeft. Niet normaal gewoon.

  16. er is overal een markt voor, ook voor komplete onzin dingen… of te wel, je hebt straks, je blackberry, facebook-foon, de Galaxy pad, de iPad en je iphone 5…

    Net zoveel als mijn afstandsbedieningen op mijn salontafel….

    Zouden ze er ook een “gereedschapsgordel” bij leveren?

  17. Microsoft heeft eerder dit jaar al een ‘sociale’ telefoon in de markt proberen te zetten, de Kin. Die werd na 6 weken al weer opgedoekt.

  18. Wat zou een voordeel kunnen zijn van een Facebook mobiel tegenover de Facebook app van de iphone? Volgens mij slaat dit nergens op.

  19. Origineel geplaatst door P5ycH0
    Jullie moesten eens weten wat voor info je van gebruikers kunt bemachtigen met de facebook API… That’s some scary shit right there.

    Precies, daarom heb ik nooit een Facebook account geopend (is het trouwens niet heel vreemd dat er op internet gebruiksaanwijzingen staan over hoe je je Facebook account kunt opheffen, omdat je er anders nooit uit komt?)

    Als genoeg mensen zich bewust zijn van hoe Facebook omspringt met persoonlijke gegevens, kan deze telefoon nooit bestaansrecht hebben.

  20. Origineel geplaatst door nibs: Hyves is alleen een kloon of facebook voor kinderen , binnen 2 jaar is hyves weg , facebook mobile blijft in het winkel voor mij , maar voor vrouwen is een facebook mobile misschien leuk</

    Het winkel? En is Facebook geslachtsgebonden?
    Ik maak me meer zorgen over privacykwesties, gelet op de recente kritieken op Facebook.

  21. Origineel geplaatst door Coen
    Lijkt op war Beatrix vorig jaar in de troonrede zei Inmiddels maakt 70% van de Nederlanders gebruik van social media.

    WhoDeHell is Trix – staat niet in mijn FaceBook kontakten. Verder wik ik ook een IkeaFoon, een Shell AirMile idevice, een CenterParcs tablet, een HugoBoss strijkplank.
    Het wordt anders wel erg saai in dit huishouden…

  22. Origineel geplaatst door Coen
    Lijkt op war Beatrix vorig jaar in de troonrede Inmiddels maakt 70% van de Nederlanders gebruik van social media.

    WhoDeHell is Trix – staat niet in mijn FaceBook kontakten. Verder wik ik ook een IkeaFoon, een Shell AirMile idevice, een CenterParcs tablet, een HugoBoss strijkplank.
    Het wordt anders wel erg saai in dit huishouden…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.