Reacties voor: Gerucht: ‘Vernieuwde iPad 3 krijgt wereldwijde 4G en Lightning-connector’

Volgens geruchten gaat Apple volgende week een vernieuwde iPad 3 aankondigen. Daarin zit wereldwijde LTE, een Lightning-connector en een verbeterd scherm.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Het zou dan wel verklaren waarom de BCC en de Saturm/Mediamarkt de iPad3 nu in de aanbieding hebben… om de oude voorraden weg te werken.

  2. Mark, zij hebben daar totaal geen weet van. Ook zij kunnen alleen van geruchten uit gaan. En als groot bedrijf ga je je acties niet op geruchten baseren.

  3. Wellicht wordt de A5X cpu vervangen voor de nieuwe A6 met ook de grafische processor PowerVR SGX 543MP3 uit de iphone5?

  4. @Marciano:
    Ik betwijfel of ze daar geen weet van hebben, vergeet niet dat de iPad mini prijzen zijn uitgelekt door de Mediamarkt.
    Als ze die prijzen weten en als de iPad 3 met lightning op hetzelfde evenement aangekondigd gaat worden lijkt het mij juist logischer dat ze het WEL weten

  5. Zucht, weer een nieuwe verbeterde versie. Houd niet op.

  6. Origineel geplaatst door Fred Baert
    Zucht, weer een nieuwe verbeterde versie. Houd niet op.

    ik ben tevreden met mijn Ipad 3
    internet 3G loopt soepel

  7. Een betere ipad zal me een zorg zijn. Een beter OS dat hebben we wel nodig!

    Kom nu eens met tiles die je naar eigen inzicht kunt vergroten en die actuele informatie kunnen weergeven! Kom met betere integratie tussen pc en OS! Het huidige OS is echt te zwaar verouderd…

  8. @Mark: Ik denk eerlijk gezegd dat de mediamarkt helemaal niets weet en dat de prijzen en productnummers placeholders zijn. Die zijn uitgelekt waar de geruchtenmachine er weer mee aan de haal gaan.

  9. Apple gaat wel een beetje te snel met het op de markt brengen van verbeterde ipads. heb je net een versie 3 komen ze weer met een nieuwe.

  10. En doe het nog met Ipad 1 64 gb die ik nu bijna 2 jaar bezit. wel vorige maand een nieuwe ipad 1 gehad in Amsterdam Leidseplein die van mijn was dood deed niets meer maar waarom iedere keer vernieuwen voor meer snelheid wat nieuwere software en andere nieuwe snufjes die er op zitten. ??

  11. Het lijkt erop dat je naar een Windows phone opzoek bent ;)@Rik:

  12. Dit zou onder Steve Jobs nooit gebeurd zijn. Apple glijd af 🙁

  13. De iPad 3 doet perfect wat hij moet, alleen het iOS 6 laat het afweten en nog niet zo een beetje. Wanneer gaan ze bij Apple eens een update uitbrengen waarmee onze iPad, of het nu een 2,3 een mini of een vernieuwde 3 gaat zijn. Wat ben je met een mooie en goede carrosserie als de motor hapert, het is ver gekomen met Apple vanaf de dood van hun icoon. Steve draaid zich om in zijn graf als hij het doen en laten van Apple nu kan zien. Het is de koploper niet meer de dag van vandaag maar een achtervolger en dat vind ik als Applefan droevig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.