Reacties voor: Gerucht: volgende generatie iPhone krijgt aanraakgevoelige behuizing

Een analist van Goldman Sachs beweert dat de iPhone bij de volgende generatie een aanraakgevoelige behuizing krijgt. Aan de achterzijde komt een aanraakgevoelig oppervlak. Verder voorspelt deze analist een 5 megapixel camera.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. nou hoop t niet hoor, wordt ik gek denk ik 😛

  2. Dit wordt volgens mij echt een super toestel

  3. Ik denk dat ze veel aan het toestel en vooral aan het OS moeten wijzigen willen ze de huidige markt positie behouden… (vooral als je naar de concurentie kijkt)

    Ik vind de iphone een geweldig apparaat en ik kan ook echt niet meer zonder… maar om nou elk jaar/2 jaar een nieuwe telefoon te kopen die iets sneller is met bijna het zelfde menu en besturingssysteem die dan net weer die extra kleine nieuwe functie heeft… (terugkijkend op de 2G/3G/3GS)

  4. Ik denk dat van 3G naar 3Gs meer een tussenstap was. Gewoon het zelfde alleen met een s’je erachter. Maar de volgende zal pas de echte nieuwe iPhone worden.

  5. waarvoor dient dat touch gevoelige achterkantje?
    wat kun je daar nou extra mee?

    —————-
    (((jezelf wegen lol))

  6. Klinkt veelbelovend. Gamen zonderdat je vingers in de weg zitten bijvoorbeeld. Biedt erg veel mogelijkheden voor vernieuwende interfaces en toepassingen. Van mij mogen de zijkanten ook aanraakgevoelig. Een toestel met nul knoppen!

  7. Origineel geplaatst door Tom
    Ik denk dat van 3G naar 3Gs meer een tussenstap was. Gewoon het zelfde alleen met een s’je erachter. Maar de volgende zal pas de echte nieuwe iPhone worden.

    Meen je dat nu echt? Er zit zeker verschil in de 3G en 3GS want ik heb ze beide.

  8. Op die manier ontstaat wel een volledig “knoploze” telefoon. Veel strakker kan het design dan niet meer.

    Nieuwe applicatie: Aai je iPhone en hij begint te spinnen als een kat. 😉

  9. @Raoul: veel mensen die de 3G hebben noemen de 3gs “een kleine update”.

    Misschien jaloers ik weet het niet. Ik heb alle3 de iphones gehad en de 3gs is zeker de best van de drie. De snelheids winst alleen is al 600euro waard.

    Verder is het wel irritant dat de nietszeggende geruchten nu al beginnen zeg. Lijkt wel een wedstrijd. 99% van de geruchten komt toch weer niet uit.

    Ik heb trouwens wel het gerucht gehoord dat de iPhone weer een touchscreen krijgt î„….

  10. Ik hoop eerder dat hij een groter scherm heeft met fatsoenlijke resolutie, anders kan hij denk ik niet opboksen tegen de Nexus One.

    Zie de toegevoegde waarde niet van een aanraakgevoelige achterkant en denk dat apple dat ook niet zo ziet.

  11. Als ze dat doen mogen ze er ook wel iets aan doen dat je er geen beschermende case omheen hoeft te doen want anders heb je toch een probleem…

  12. Origineel geplaatst door Mees
    Als ze dat doen mogen ze er ook wel iets aan doen dat je er geen beschermende case omheen hoeft te doen want anders heb je toch een probleem…

    ik zeg: ZAGG | invisibleSHIELD, die beplakt namelijk je hele iphone! dus krasvrij kan dan sowieso al

  13. Inderdaad, wat voor zin heeft dit? De meeste gebruikers hebben toch een case er rond…

  14. Origineel geplaatst door Coen Gortemaker
    Origineel geplaatst door MeesAls ze dat doen mogen ze er ook wel iets aan doen dat je er geen beschermende case omheen hoeft te doen want anders heb je toch een probleem…ik zeg: ZAGG | invisibleSHIELD, die beplakt namelijk je hele iphone! dus krasvrij kan dan sowieso al

    Zou dat wel de aanraking ‘doorlaten’?

  15. De nieuwe iPhone zal 2x zo klein worden! Pas als je erover wrijft wordt ie groter….;-)

  16. Origineel geplaatst door Mees
    Origineel geplaatst door Coen GortemakerOrigineel geplaatst door MeesAls ze dat doen mogen ze er ook wel iets aan doen dat je er geen beschermende case omheen hoeft te doen want anders heb je toch een probleem…ik zeg: ZAGG | invisibleSHIELD, die beplakt namelijk je hele iphone! dus krasvrij kan dan sowieso al Zou dat wel de aanraking ‘doorlaten’?

    Dat werkt met de huidige schermen en beplakkers ook, dus lijkt me van wel.

  17. @pposthoorn:

    Ik hoor vaker dat er een scherm met hogere resolutie gewenst is. Echter dat is nou juist iets waarvan ik me afvraag wat de toegevoegde waarde is… zijn de lettertjes nog niet klein genoeg ? of vind je ze onscherp ?

  18. Ik denk gewoon dat je gerust kan zeggen dat apple weer een trent gaat zetten net als ze dat deden met de iphone, zij waren hier de eerste, en iedereen liep er daarna achter aan. Zo zou het in de toekomst ook gaan.

    Als android ooit zo snappie aan gaat voelen als iOS dan is dat mooi, maar ik blijf bij iOS. Dit is gewoon simpeler, hij doet wat je doen moet en alles is logisch. De gebruisvriendelijkheid van android is veel slechter. En het is misschien leuk voor technerds, net als een jailbreak voor de iphone, omdat je er veel mee kan.

    Maar de gewone eindgebruiker is toch meer de doelgroep van de telefoon markt. En ik heb mijn Iphone al zo vaak gejailbreaked, maar ik merkte dat ik na enige tijd ALTIJD weer afstapte van een jailbreak.

    Voor mij is het gewoon niet meer nodig om te jailbreaken. Gratis apps downloaden via cydia die gehacked zijn vind ik niet meer de belangrijkste reden. Ik heb genoeg aan het originele iOS en hij is super snel.

  19. Ik zie er niet echt het nut van in om een aanraakgevoeligeachterkant te hebben. Betere camera zou ik niet erg vinden.

  20. Think the only sure thing the next apple will have is a jailbreakers proof system , apple dont like us changing their pretty black and grey look ( only kidding the out the box look is dull ) all i expect the new iphone to have is a front camera , faster speed , 5 mp camera and some useless app like a temp guage, and a few jailbroken features that apple will claim as their idea , as for the look i hope they do change the front abit as it will be like buying the same phone again , the only thing about the next iphone that is confirmed by apple is t-mobile wont have exclusive rights anymore in holland and the phone will be simlockfree on all networks , the same way the uk went , on the apple site they state they are angry over t-mobile nl blaming the iphone for its network problems , which is wrong , no 3g is no 3g on all phones , can just see how they screw up the 4g network like they have the 3g

  21. Origineel geplaatst door Raoul
    Origineel geplaatst door TomIk denk dat van 3G naar 3Gs meer een tussenstap was. Gewoon het zelfde alleen met een s’je erachter. Maar de volgende zal pas de echte nieuwe iPhone worden.Meen je dat nu echt? Er zit zeker verschil in de 3G en 3GS want ik heb ze beide.

    Inderdaad, alleen de snelheid is al een GROTE vooruitgang. Geen crashes meer!:D En een betere batterij is ook heel fijn.

  22. Laten we hopen dat de geplande datum (en het gerucht in het algemeen!) klopt en dat dit ook voor Nederland geldt. Dan heb ik de 3G precies twee jaar dus kan ik gelijk de nieuwe bestellen. 🙂

    Klinkt weer interessant, en met het oog op het nieuws van vorige week waar uit de doeken gedaan werd hoe de geruchtenmachine van Apple zelf gericht informatie “lekt” kunnen we van een boel dingen toch wel aannemen dat er een kern van waarheid in zit. Ik ben benieuwd.

  23. Ik denk dat al die geruchten er niet zouden moeten zijn 😛
    Als het niet zeker is, vermeld het dan niet. Ik was serieus teleurgesteld toen de 3Gs werd aangekondigd. Ik had er zoveel meer van verwacht.
    Nou ben ik wel blij dat ik er een heb 😛

    Ga er maar vanuit dat het een mooie nieuwe iPhone wordt met niet te veel nieuws, dan kan t alleen maar verrassend zijn 😀

  24. Ik dacht gisteren ergens te lezen dat de nieuwe iPhone mogelijk al in april dit jaar uit komt, vanwege concurrentie met de Android telefoons.

  25. Je wordt wel steeds nieuwschierigger van al die berichten.
    Dual core aan raak gevoeligge behuizing:D het meot neit gekker worden.

    Ik ben echt benieuwd hoe hij er uit gaat zien

  26. Mogelijke functies van een aanraakgevoelige achterkant:
    – scrollen (zonder vinger in je beeld)
    – zoomen (zonder je scherm vet te maken)
    – aanraakgevoelige buttons aan de zijkant
    – game bediening buiten beeld

    De 3GS is naar mijn idee een grotere vooruitgang dan de 3G:
    – Veel sneller
    – Video functie
    – Scherm wordt minder vet
    – Veel betere camera

  27. Ik mag hopen dat een aanraakgevoelige achterkant ook uit te zetten is? Zal lekker worden als je de iPhone oppakt en je houdt een vinger net effe verkeerd waardoor er iets gebeurd wat je niet wilt.
    Als alle geruchten uitkomen krijg je een stervensduur apparaat, het meeste is volgens mij wishfull thinking.

  28. hou je je telefoon vast, perongeluk de achterkant aangeraakt, zit je in instellinge of mail terwijl je dat niet wil… hmm.. moet er even over na denken.. aanraak zoom enzo lijkt me wel gaaf 🙂 wel zullen zien 🙂

  29. Wat stom hier had ik nog niet eens aan gedacht 😀
    Maar dit kan natuurlijk weer heel veel nieuwe mogelijkheden bieden.. (mocht het waar zijn)
    Heb de MagicMouse nu een tijdje en ben er super blij mee in combinatie met BTT

  30. Wat ik me nu afvraag, hoe gaan ze dat achterkantje verwijderbaar maken en dan nog eens touch sensitive?

    De batterij zal verwijderbaar moet worden, dit is algemeen bepaald volgens de nieuwe wet als ik het niet mis heb!

  31. Wat mij opvalt is dat zowat alle specs in twijfel worden getrokken.

    Camera? We doen niet mee aan de megapixelrace.
    Resolutie? Wat zie je nou aan een 4x scherper scherm.
    FM-radio? Kan je beter via internet luisteren.
    Sneller internet? Vreet batterijen
    LED-scherm? Slecht te zien in het zonlicht.

    Het is maar goed dat er weinig mensen als jullie bij Apple werken, anders zouden ze nooit met vernieuwende producten komen.

  32. Hoesje om je iphone is voor …ers, beetje man gaat niet huilen van een krasje.

    Maar serieus, de Palm Pre heeft iets slims waarbij het touch gedeelte ook onder het scherm nog werkt. Zo kan je van buiten het scherm in slepen, dat is handig voor multitasking bijvoorbeeld.

  33. @Raoul:
    nee, de batterij moet vervangbaar zijn, dat is de regel, wil dus niet zeggen dat jijzelf de batterij moet kunnen vervangen.. op dit moment houdt apple zich aan die regel want als jij je batterij wilt laten vervangen, moet je je telefoon opsturen en wordt je baterij vervangen….. door apple 😉

  34. Origineel geplaatst door mike
    Hoesje om je iphone is voor …ers, beetje man gaat niet huilen van een krasje.Maar serieus, de Palm Pre heeft iets slims waarbij het touch gedeelte ook onder het scherm nog werkt. Zo kan je van buiten het scherm in slepen, dat is handig voor multitasking bijvoorbeeld.

    met jou kan ik praten
    als je bang bent dat er een krasje op komt koop je toch een nokia 3310!
    Ik maak zelfs bier open met mijn iphone.
    Als hij het maar doet, ik kijk toch niet naar de achterkant.

  35. Zou mooi zijn, mijn huidige abbo bij T-mobile (3G) is dan bijna verlopen.
    Hopen dat ze dan ook bij KPN komen..

  36. @iFreek:

    ja Freek, de achterkant wordt touch en de voorkant niet. Zo heb je nooit vingers in beeld :S.

    @Flex:
    iPhone heeft een rond achterkant, gaat je dus niet lukken.

    @iedereen, geruchten zijn zo 2009.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.