Reacties voor: ‘Apple gaat Touch ID integreren in Magic Mouse en Trackpad’

Apple zou van plan zijn Touch ID te integreren in de Magic Trackpad en Magic Mouse, waardoor je met een scan van je vingerafdruk je Mac kunt ontgrendelen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Hoe houdt zo’n magic mouse nu eigenlijk vast? Lijkt mij heel irritant en glibberig

  2. Ik zou het eigenlijk vele malen logischer om een touch-ID op het (externe) toetsenbord te plaatsen. Zou wel heel vet staan op mijn MacBook Pro als de aan/uitknop een touch-ID sensor was.

    De muis is ook prima, maar een toetsenbord heeft meer ruimte hiervoor en is altijd een beschikbaar item op je macbook en een toetsenbord is ook altijd bij mac gebruikers wel de standaard. 🙂

  3. @hielke: Glibberig niet, irritant hangt er vanaf, de muis biedt multi-touch gestures die OS X naar mijn mening fijner in gebruik maken maar gamen met de muis raad ik af.

  4. @ultimasnake: Een muis/trackpad is toch ook altijd aanwezig? Of ben ik de enige die altijd een muis/trackpad gebruikt?

  5. Op een laptop vind ik het sowieso ideaal. Mijn Vaio van jaren terug had al een vingerafdrukscanner om in te loggen in Windows en ik vond het perfect.

  6. @hielke: Het is dat ik de mijne ben kwijtgeraakt in een verhuizing, maar het is over het algemeen een fijne muis.

    @Tim: Gamen kan er ook prima mee in mijn ervaring.

  7. Dat KeyTouch maakt ook gebruik van Bluetooth, dus dat is ook niet 100% veilig.

  8. @hielke: Die muis is waardeloos, ga hoe dan ook van de losse trackpad. Een van de weinige producten van Apple die gewoon niet ‘klopt’.

    Overigens is het natuurlijk een open deur die Touch ID-sensor. Nu nog Siri naar de Mac in Nederlands!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.