Reacties voor: Gerucht: T-Mobile VS gaat iPhone verkopen in Q3

T-Mobile USA zou plannen hebben om de iPhone te gaan verkopen vanaf het derde kwartaal. Volgens Cult of Mac zijn de contracten bijna getekend.
Lees het complete artikel → Gerucht: T-Mobile VS gaat iPhone verkopen in Q3

Reacties: 27 reacties

  1. iPhone 5 dus ook bij vodafone?

  2. Hopelijk betekent dit enkel goeds voor de compatibiliteit en de ondersteuning van het T-Mobile netwerk bij de ‘Niederlandsche eifoon gebruikers’ ^^;

  3. Van wie zijn die hoesjes ook alweer?

  4. Gelaskin.com! Super! Heb net 2 skins zelf gemaakt en bestelt voor de iPhone 4 (die ik hopelijk 30 juli krijg!) volgens mij voelt dat veel beter aan dan het glas dat er aan de achterkant zit!

  5. Zo. Het supergeheime testlab, waar op hun eigen site al wat foto’s en video materiaal van staat. Oh, en het is aan de overkant van de Apple campus.

    Zo supergeheim is het! :X

  6. Thanx Bas!

  7. Apple zou gek zijn als ze niet ook gaan verkopen via Verizon. Dit levert ze de meeste klanten op en kunnen ze die i aint an iPhone droid toestellen een halt toe roepen. 🙂

  8. Dat hoesje is nice!!!

  9. Origineel geplaatst door sander
    Zo. Het supergeheime testlab, waar op hun eigen site al wat foto’s en video materiaal van staat. Oh, en het is aan de overkant van de Apple campus.Zo supergeheim is het! :X

    Volgens mij heb je het woord >>OOIT<< gemist… 😉

  10. Wow, wat een cool hoesje op de pic zeg!

  11. T-Mobile heeft er maar 33,7 miljoen.

    Waar heeft T-Mobile er 33,7 miljoen van? Dit wordt uit de tekst niet duidelijk.

  12. @Krijtertje:

    Volgens mij moeten we allemaal HEEL ERG BLIJ zijn dat Android een prima systeem is, dat maakt dat de appel nog ontwikkelingen doorvoert. Zoals bekend doet Apple liever niets en zal dat ook niet doen als de concurrentie dat niet afdwingt, zie alle productgroepen

    Wat voorbeelden (te gek voor woorden eigenlijk)
    – vorige model MacBookPro had nog geen SD cardreader
    – vorige model Iphone had nog geen front camera en flitser
    – ipod is al tijden niet gewijzigd
    – Ipad heeft geen usb, geen SD cardreader en geen camera’s (toch idioot?!) De volgende versie zal het pas (deels) krijgen als er concurrentie op de markt komt dat aan de huidige Ipad kan tippen, anders blijft de ipad gewoon identiek, net als de ipod

    en zo zijn er nog heel veel te bedenken

    Nee gelukkig maar dat er concurrentie is dat probeert de Apple producten te overtreffen daardoor blijft Apple ook scherp.

    En wees nou eerlijk alle hardware features die concurrenten nu bieden wil je toch ook zien in de Apple producten, en dan bedoel ik niet het design, daar wint Apple altijd wel.

  13. T-Mobile heeft ‘maar’ 33,7 miljoen klanten in de V.S. Nog steeds erg veel maar aanzienlijk minder dan Sprint, AT&T en Verizon. Zelf snap ik niet wat Apple met T-Mobile in de V.S. moet. Kunnen ze beter Sprint nemen die ook van een GSM-netwerk gebruik maakt als ik het goed heb. Verizon zou wel de beste deal zijn en dan Verizon definitief de grootste in de V.S. worden en blijven. Veel mensen hebben geen iPhone omdat Verizon het niet levert.

  14. @Jasper: De 4 komt al dit jaar 🙂 was laats bij de winkel om mijn abo te verlengen en toen zei die man wacht nog maar tot september dan hebben we als het goed is de iphone….

  15. @Peter: Wat een fucking nonsense, apple is een van de meest innovatieve bedrijven die er zijn. Dat niet alle features die JIJ persoonlijk wenst worden doorgevoerd wil niet zeggen dat Apple stilstaat. Au contraire.. Je praat dus poep!

  16. Origineel geplaatst door Erik Huisman
    @Peter: Wat een fucking nonsense, apple is een van de meest innovatieve bedrijven die er zijn. Dat niet alle features die JIJ persoonlijk wenst worden doorgevoerd wil niet zeggen dat Apple stilstaat. Au contraire.. Je praat dus poep!

    Apple voert de meeste innovaties pas door als daar druk van de consumenten op komt omdat andere toestellen het wel hebben. Bijvoorbeeld de flitser, de tweede camera, multitasking of een beter beeldscherm. Ze werken deze dingen wel vaak op een andere manier uit, zoals multitasking of facetime.

  17. @Peter: het is inderdaad altijd goed wanneer er concurentie werking is.
    Ik ben van mening dat Apple zijn apparaten aanpast wanneer het de functionaliteit ook echt bevorderd.
    Waarom zou je de iPod aanpassen als het alles doet wat je van een mp3 speller mag verwachten tot nu toe. (in september worden nieuwe pods aangekondigd)
    Dat de 3gs nog geen front camera heeft vind ik niet onlogisch, ik heb bij mijn vorige mobieltjes die Front camera nog nooit gebruikt. De kwaliteit ervan is ook minder en ik kan er zo even geen functie voor bedenken.
    Nu Apple het videobellen (facetime) heeft doorontwikkeld heeft zon 2e camera pas zin. Het ontbreken van een flitser valt ook over te discusieren 9 van de 10 keer gebruik je het niet.
    Het ontbreken van hardware in de ipad in jouw opinie is iets lastiger te verklaren, behalve vanuit Apple’s oogpunt. De ipads hebben wifi en bleutooth waarmee je alles van Apple zou kunnen aansluiten zoals extra opslag en eventuele randapparatuur. SD kaart? Waarvoor! Er is toch MobileMe waar je genoeg opslagruimte hebt en overige bestandjes gooi je over de email. De camera optie zal in een nieuwe ipad wel verschijnen echter desktops en de veel laptops, netbooks hebben ook geen camera, daar zal wel een bleutooth camera voor zijn.

    Ik ben geen apple fanboy maar zie wel het nut van mogelijkheden op apparaten. Veel toestellen die android draaien hebben de mogelijkheden die jij mist misschien wel alleen ik zie het nut er niet zo van in aangezien je het te weinig gebruikt om het te missen als het er niet op zou zitten.

    On topic! T-mobile is op zich geen slechte keus, er zit nog heel veel groei in en T-mobile US is gewillig om daarin te investeren. Verizon blijft ook op lange termijn de beste keuze puur vanwege de hoeveelheid mensen die wel willen overstappen maar niet kunnen omdat verizon een grotere dekking heeft. Aan de andere kant houd Steve er niet van om voor gek gezet te worden en dat heeft Verizon ism Motorola wel een beetje gedaan in hun reklame. Hierdoor zou Apple dus kunnen kiezen voor andere partijen om de strijd head to head aan te gaan met android toestellen.

    Tip! Onder de aandelen app staat AAPL Apple stock aangegeven, swipe dan naar rechts daar komen dan on topic nieuws berichten over Apple gerelateerde items. Stel je Google en Microsoft ook in en je bent continu op de hoogte van alle misère tussen deze bedrijven… Its a war! 😉

    Sry voor het lange bericht 🙂

  18. Laten ze de Iphone 4 eerst maar eens op tijd hier in Nederland uitbrengen. Ik zit al maanden te wachten [mijn Hi abbo is nu ook al 3 maanden afgelopen] en wilde naar T-Mobile overstappen voor de Iphone 4. Dit zou dan ook me eerste Iphone worden. Maar doordat Apple zo kinderachtig, terwijl ze zelf een hardwarematige fout gemaakt hebben, naar andere producenten gaat wijzen, EN doordat T-Mobile zo de boot afhoudt, onduidelijk is wanneer die tel komt, heb ik toch maar voor een Bold 9700 gekozen, met een jaar abbo.

    Volgend jaar als de volgende Iphone uitkomt dan denk ik dat ik meer kans maak, de meesten nemen nu toch een 2 jarig abbonement.

    Dit is niet om Apple de grond in te trappen want ze maken prachtige telefoons, maar door dit alles sla ik dit jaar toch maar over.

  19. Ik moet wachten voor de iPhone 5, tot dan moet ik wachten tot mijn abbo bij tele2 is afgelopen…

  20. @sander: er staat toch ook het OOIT supergeheime testlab

  21. Origineel geplaatst door Bas
    Gelaskin.com! Super! Heb net 2 skins zelf gemaakt en bestelt voor de iPhone 4 (die ik hopelijk 30 juli krijg!) volgens mij voelt dat veel beter aan dan het glas dat er aan de achterkant zit!

    wow super tip!!! ik heb er ook al gelijk een paar besteld!!!

  22. Waarom moet elke topic hier op iphoneclub altijd uitlopen op een hun/wij verhaal?
    Dat constant wat te zeiken moeten hebben over hoe het bij de buren gaat en dat het allemaal zoveel beter is?

    Grow up people!

  23. @Peter:
    Eeh… je weet dat de ontwikkelaars van droid oud-werknemers zijn van Apple? Het hele droid-systeem is gebaseerd op webkit. Een programmeertaal (open source!) die apple heeft ontwikkelt en waarmee droid haar iOS-aftreksel ontwikkelt. Wie was er ook alweer innovatief? Innovativiteit en kontenlikken (van schreeuwerige droid-freaks) zijn twee verschillende dingen.

    Het grote verschil tussen iOS en droid is, dat iOS beter gereguleerd is en op de een of andere manier schijnt dat voor sommige gebruikers maar vooral ontwikkelaars, die een graantje mee willen pikken (de minderheid die het hardst schreeuwt, trouwens) een probleem te zijn.

    Ikzelf snap het niet helemaal. Ik ben niet zo van de regeltjes, maar stel je eens de randstad voor zonder zebrapaden, verkeerslichten, verkeersborden en verkeersregels. Nee, dank je.

  24. Origineel geplaatst door Krijtertje
    SD kaart? Waarvoor!

    Omdat SD de floppy van deze tijd is misschien?

    Anyways… ik hoop voor de US iPhone gebruikers dat het TM netwerk daar beter is dan hier….

  25. Origineel geplaatst door Peter
    @Krijtertje:Volgens mij moeten we allemaal HEEL ERG BLIJ zijn dat Android een prima systeem is, dat maakt dat de appel nog ontwikkelingen doorvoert. Zoals bekend doet Apple liever niets en zal dat ook niet doen als de concurrentie dat niet afdwingt, zie alle productgroepenWat voorbeelden (te gek voor woorden eigenlijk) – vorige model MacBookPro had nog geen SD cardreader – vorige model Iphone had nog geen front camera en flitser – ipod is al tijden niet gewijzigd – Ipad heeft geen usb, geen SD cardreader en geen camera’s (toch idioot?!) De volgende versie zal het pas (deels) krijgen als er concurrentie op de markt komt dat aan de huidige Ipad kan tippen, anders blijft de ipad gewoon identiek, net als de ipoden zo zijn er nog heel veel te bedenkenNee gelukkig maar dat er concurrentie is dat probeert de Apple producten te overtreffen daardoor blijft Apple ook scherp.En wees nou eerlijk alle hardware features die concurrenten nu bieden wil je toch ook zien in de Apple producten, en dan bedoel ik niet het design, daar wint Apple altijd wel.

    Mee eens en is een goede zaak.

  26. @Bas: Vette Site! Ziet er strak uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.