Reacties voor: Gerucht: Steve Jobs aanwezig bij introductie nieuwe iPods

Gene Munster suggereert dat Apple-goeroe Steve Jobs acte de présence zal geven op de persconferentie die Apple voor 9 september gepland heeft.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ik snap echt niet dat er zoveel appels naar hem op kijiken…
    Wat maakt het nu uit wie de nieuwe iPods presenteert? Het gaat toch om het product?

  2. Wel krukje bij sommige mensen gaat het toch ook om de presentator hoor. Zo zullen de kranten bomvol staan als Steve Jobs het podium op komt met een nieuwe iPod-lijn verspreid over zijn broekzakken. Ik zou het ook wel cool vinden als hij er nog eens is en inderdaad, het zou de koers deugd doen!

  3. Eigenlijk zouden ze het zo moeten doen: helemaal niet opduiken. En dan aan het einde van het event afsluiten, en dan zeggen, “En oh ja, we hebben nog een dingetje meer…” en dat dan Steve Jobs komt en dan nog een iPod update of een nieuwe introduceert. Dan is iedereen zo van “Oh, toch geen Steve Jobs en dan op het einde toch wel :P”

    Ik vind het wel een beetje jammer, want de nieuwe iPods zullen denk ik betere update’s hebben dan de iPhone omdat Steve Jobs er nou weer is.

  4. @Krukje: Een kwestie van principes 🙂

  5. De aanwezigheid van Steve Jobs zou echter een echte verrassing zijn: zijn optreden zou wel eens een positief effect op de aandelenkoers van Apple kunnen hebben

    Bedoelen jullie niet geen echte verassing? 😛

    Verder vind ik het ook altijd wel leuker als Mr. Jobs het geheel presenteert, ik weet niet waarom 😛

  6. Dat Apple op de persconferentie van 9 september zijn nieuwe iPod-lijn en een nieuwe iTunes gaat introduceren is inmiddels een publiek geheim

    Is geen publiek geheim neem ik aan? Anders is het niet zo geheim meer 😉

  7. Als Jobs idd. vanuit de nieuwe iTunes gaat zitten twitteren, dan begin ik me toch echt zorgen te maken.

  8. @Krukje: Bij een televisieprogramma zoals DWDD gaat het ook niet alleen om de inhoud, maar ook om de presentator. Steve Jobs is gewoon erg sterk in het overtuigen van de kracht van een product.

  9. Krukje, het maakt inderdaad niet uit WIE het doet, maar om HOE ze het doen. En Steve doet het nou eenmaal heel goed. Die ene nerd die altijd die iPhone praatjes doet op het WWDC kan daar nog aardig wat van leren.

  10. Jeetje, stel je voor! Straks komt hij echt, het moet niet gekker worden. ik geloof het niet hoor. Jullie wel?! Spannend zeg…

    Poehee. De beste man lijkt wel een heilige… Alsof er geen anderen zijn die dit fatsoenlijk kunnen presenteren.

  11. Origineel geplaatst door Whacko
    Krukje, het maakt inderdaad niet uit WIE het doet, maar om HOE ze het doen. En Steve doet het nou eenmaal heel goed. Die ene nerd die altijd die iPhone praatjes doet op het WWDC kan daar nog aardig wat van leren.

    Dat niet alleen, het is ook de perfectionistische Steve die alles tot in de puntjes verzorgt. Hij heeft ooit een hele ipod lading uit de winkel gehaald en vernieuwd omdat hij het klik geluidje te goedkoop vondt.. Door hem zijn de producten zo tot in de puntjes verzorgt, mensen zijn bang dan zodra hij weg is, de producten een minder goede kwaliteit krijgen, vandaar dat ze verwachten dat de aandelen zullen stijgen.. Steve is DE held van apple!

    Verder vind ik het ook weer fijn dat hij weer presenteert, hij kan het als geen ander:)

  12. Het verstandigst voor Apple zou zijn als hem bijna niet meer iets laten produceren. Dit zou het imago van Steve Jobs = Apple langzaamaan doen vervagen, waardoor Apple ook zelfs zonder zijn voorgrond optredens net zo serieus wordt genomen. Begrijp me niet verkeerd: Apple wordt wel degelijk serieus genomen. Echter, de wereld van belanghebbenden lijkt ineen te storten als er ook maar enig nieuws is dat duidt op het gemis van Steve Jobs. Zo lijkt het alsof Apple niets is zonder Steve Jobs. Als men denkt dat Steve Jobs niet goed nagedacht heeft over hoe de gang van zaken na zijn vertrek zullen moeten gaan lopen, is dat wel erg kortzichtig als je het mij vraagt. Hij zal zeker ‘apprentices’ hebben, die hij zijn awesomeness bij brengt. Maar hey, dat is mijn simpele mening: ik ben geen business analist ofzo…

  13. Ik bedoelde geen produceren, maar wel presenteren.

  14. Simple apple is steve jobs , zonder steve jobs is apple niks

  15. Onzin, in een bedrijf is niemand onvervangbaar
    (alleen zijn sommigen wel meer vervangbaar dan anderen…)

  16. Steve jobs is/was belangrijk voor Apple. Gelukkig zijn er nog meer mensen belangrijk voor Apple.

  17. @Krukje:
    Steve Jobs is de persoon achter Apple. Toen hij weg was bij Apple ging het een stuk minder.
    Apple werd steeds meer een “gewone” pc producent.
    Logisch dat de aandeelhouders Steve Jobs graag terug zien keren op het toneel.

  18. Bij iedere aankondiging die apple doet, al is het voor nieuwe ipod of een iphone noem maar op.. gaat het gerucht dat Steve Jobs aanwezig is..word langzamerhand beetje voorspelbaar die geruchten

  19. Om de simpele reden dat er zonder Steve geen Apple was geweest. Zijn bedrijfsvoering heeft ons in de afgelopen 10 jaar (en dan heb ik het nog niet eens over de early days) dingen gebracht waar we nooit meer zonder zouden willen en misschien zelfs kunnen in ons dagelijks leven. Hij verdient de credits voor innovatie die hij met zijn bedrijf door de jaren heeft heeft voortgebracht. En dat is ook de reden dat veel mensen hem graag de nieuwe producten zien presenteren.

    Zonder hem was er helemaal geen Mac, iPod of iPhone!

  20. Hoe dan ook: in het hele bedrijsleven of politiek gaat het om personen. Waarom willen we anders koppen zien rollen als iets niet goed gaat ? Kijk maar naar al die CEO’s die moeten vertrekken om de aandeelhouders te vreden te houden of Minister die moeten vertrekken om de Kamer het gevoel van macht te geven. Waarom zoeken we altijd een zondenbok ? Waarom mag Joost het weten ? Is er een God die ons van ons lijden verlost en ons het paradijs gegeven heeft.

  21. wat een bullshit allemaal zeg… inderdaad wat maakt het uit, laat die twee gasten uit de ads het doen.. i’m pc.. i’m mac en this is the new…

  22. Ik zou eerder verrast zijn als hij er niet zou zijn. Dan steken de geruchten weer de kop op dat hij misschien niet zo gezond is als beweerd en komt de gehele geruchten machine weer op gang. Als hij het fysiek aan kan moet hij bijna wel het podium op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.