Reacties voor: Gerucht: ‘Spotify-app en StreamKit voor Apple Watch worden tijdens WWDC aangekondigd’

Volgens een insider wordt Spotify voor de Apple Watch officieel aangekondigd tijdens de WWDC 2018. De app zou gebruikmaken van StreamKit, een nieuw onderdeel in watchOS 5 voor de modellen met 4G. Hierdoor krijg je gewoon meldingen van apps, zelfs als je niet verbonden bent met je iPhone.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Lijkt me toch inderdaad redelijk uitgesloten dat een dergelijke directe concurrent zo in het zonnetje gezet wordt. De streaming oorlog is inmiddels keihard. Het zou Apple wel sieren maar Apple is altijd een bedrijf geweest die zelden iets doet zonder eigenbelang (en logisch, het is immers een beursgenoteerd bedrijf gericht op het maken van mooie producten maar ook flinke winst).

  2. Dat klopt inderdaad. Maar toch zou ik een Spotify app heel goed kunnen waarderen! Bedienen via de app gaat wel, maar zoeken in lijsten of bedienen via Siri is rampzalig!

  3. Zoals al vaker aangegeven, kom met de Spotify app en je hebt me. Ik denk dat Apple aanzienlijk meer Apple Watches gaat verkopen door deze app.

  4. Dit is de reden waarom ik overgestapt ben van Spotify naar Apple Music. Werkt toch beter icm een Apple TV en Watch. Veel fijner in gebruik en kan zelf muziek toevoegen en streamen. Bij Spotify moest de zelf toegevoegde muziek daadwerkelijk op het toestel staan.

  5. Dat ze dan samen met de providers eerst zorgen dat een Apple Watch met 4G mogelijk is in Nederland.

  6. Mag in de krant dat Apple hier iets mee doet! Zou wel fijn zijn.
    Hopelijk komt 4G voor de Apple Watch hier ook snel, hoewel… als het meer dan 5 euro per maand extra is dan ga ik er niet voor…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.