Reacties voor: Gerucht: ‘iPhones van 2018 kunnen nog sneller opladen’

Volgens een analist zorgt Apple ervoor dat je je iPhone straks sneller op kan laden. Apple kiest voor nieuwe onderdelen, waardoor sneller opladen mogelijk is.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Nog sneller laden…… zou liever hebben dat je kunt instellen dat de iPhone om 7:00 is opgeladen en dat die dan zelf beslist hoe snel dit dan moet. is ook beter voor de accu

  2. Als ik op bed ga en ‘s morgens wakker wordt, dan is mijn iPhone vol. Dat is voor mij snel genoeg😉

  3. Graag een grotere accu zodat er niet zo snel weer snel-geladen hoeft te worden.

  4. Ik gebruik mijn telefoon veel voor werk na werk ook nog prive. Op werk heb ik eigenlijk twee petjes op. Ik beheer meerdere social media kanalen via mijn telefoon. En daarnaast tijdens het ontwerpen van apps of mobiele ben ik aan het mirroren. Waardoor het geen wat ik op mn mac ontwerp live op mn scherm van mijn iphone zie veranderen.

    Waardoor ik na een werkdag vaak nog 20 procent overheb. Als ik thuis kom vond ik het nu al prettig dat ik binnen een half uur weer op 50% zit. Als dit nog sneller kan.. naja waarom niet? Ben het wel enorm eens met de iemand die hiervoor zegt dat het slim zou zijn als je kan instellen wanneer hij vol moet zijn in de nacht. Want zo sterke lader als nacht lader lijkt mij niet erg slim voor de batterij.

  5. Ik heb liever een grotere batterij of één die langer meekan.
    Ook na de updates is het vaak huilen omdat de batterij razendsnel leeg gaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.