Reacties voor: Gerucht: SlingPlayer binnen 24 uur te koop voor $30

SlingPlayer komt binnen 24 uur in de App Store, maar er zal geen ondersteuning voor 3G in zitten. Sling Player is alleen via Wi-Fi te gebruiken en kost maar liefst $30.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 77 reacties

  1. En wat is het nou precies voor app?

  2. Jammer dat men 3G nog zo knijpt qua applicaties. Hopelijk duurt het niet lang meer voordat dataverkeer tripled voor dezelfde prijs en al deze zaken gemeengoed worden…

  3. Wat doet het?

    TV uitzendingen streamen?

  4. Origineel geplaatst door Mike van Hoenselaar
    Wat doet het?TV uitzendingen streamen?

    Zorgen dat je overal naar je eigen TV kunt kijken, dus naar het TV pakket dat je thuis hebt.
    Via internet, en nu ook op je iPhone.

    Denk niet dat je dit in het buitenland via 3G wilt doen, wordt een dure voetbalwedstrijd.

  5. Is het een TV tuner app???

  6. Een recentie zonder uitleg van het product? Wat heb ik gemist de afgelopen weken?

  7. @Mike van Hoenselaar: Ik dacht: dat is al een paar keer uitgelegd (hier, hier en hier) dus ik dacht: iedereen gaat gapen als ik het nog een keer herhaal.

    Deze tekst heb ik nog toegevoegd, dan wordt alles duidelijk:

    SlingPlayer Mobile is een applicatie waarmee je op afstand via de iPhone naar je eigen tv- en videoprogramma’s kunt kijken. Je kunt dus vanuit de tuin (of op de wc) kijken wat er op de buis is, maar je kunt ook op vakantie naar de voetbalwedstrijden thuis kijken. Elk programma dat je op de tv kunt ontvangen, kun je live meekijken via de iPhone, zelfs lokale zenders en betaalkanalen. Je hebt er wel een apparaat voor nodig (een SlingBox), die je online of bijvoorbeeld via UPC kunt aanschaffen.

    Kortom: dat is ERG COOL!

  8. alleen via wifi heeft toch weinig zin? kan dan dus alleen thuis… :/
    en ik begrijp het ook goed dat je nog een apparaatje moet kopen om dit werkend te krijgen? mooie ontwikkeling hoor, maar nog niet echt realistisch lijkt me.

  9. @barabaz: Nee hoor, niet alleen thuis. Overal waar je KPN- of T-Mobile-hotspots vindt. Dus ook eh… in je vakantiehuisje bij Landal Greenparks (ik noem maar een dwarsstraat).

  10. In de rest van Europa zal de prijs dan zo rond de €20 liggen.

    €23.99 volgens de Apple-tabellen.

  11. Het klinkt idd erg mooi, maar als je familie hebt die ook via UPC wil kijken, kan dan alleen naar dezelfde zender kijken.

  12. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Mike van Hoenselaar: Ik dacht: dat is al een paar keer uitgelegd (hier, hier en hier) dus ik dacht: iedereen gaat gapen als ik het nog een keer herhaal.Deze tekst heb ik nog toegevoegd, dan wordt alles duidelijk: SlingPlayer Mobile is een applicatie waarmee je op afstand via de iPhone naar je eigen tv- en videoprogramma’s kunt kijken. Je kunt dus vanuit de tuin (of op de wc) kijken wat er op de buis is, maar je kunt ook op vakantie naar de voetbalwedstrijden thuis kijken. Elk programma dat je op de tv kunt ontvangen, kun je live meekijken via de iPhone, zelfs lokale zenders en betaalkanalen. Je hebt er wel een apparaat voor nodig (een SlingBox), die je online of bijvoorbeeld via UPC kunt aanschaffen.Kortom: dat is ERG COOL!

    Heb je hier UPC voor nodig? of kan dit ook bij Ziggo :)?

  13. @Gonny van der Zwaag: ja oke, daar heb je wel gelijk in. Maar je hebt dan in dat vakantie huisje in greenparks vast ook wel een tv. dit programmaatje zorgt natuurlijk niet voor een beter beeld kwaliteit dan op de buis, dus lijkt het me dat het is bedoeld voor bijvoorbeeld in de bus of trein ofzo? als je op een normale tv kunt kijken doe je dat toch dan?
    ach, die volgende iPhone zal vast wel sneller internet hebben enzo en dan wordt dit overal mogelijk 😀 hahaha

  14. Dus als ik het goed begrijp stream je via de SlingBox je kanalen het internetzzz op en kun je hem willekeurig van waar dan ook ervanaf pakken vanuit je eigen thuis.

    Dus als dat ding thuis uit staat kun je helemaal niets?

  15. Origineel geplaatst door Doebadie
    Het klinkt idd erg mooi, maar als je familie hebt die ook via UPC wil kijken, kan dan alleen naar dezelfde zender kijken.

    Tenzij je de slingbox op een aparte ontvanger aansluit die niet op je tv aansluit zo als ik heb gedaan. Kan niet wachten op de app. Met voipover3g kan je trouwens wel via 3g tv kijken, mits een jailbreak

    Eindelijk live tv op de iphone

  16. Heeft ook lang geduurd volgens mij voordat deze dan echt komt.

    Leuk trouwens op het eerste plaatje Jack met Renee van 24! 😀 *gaat zo snel mogelijk nieuwste aflevering downloaden en kijken!*

  17. Oudere SlingBox-modellen werken ook, maar er wordt geen ondersteuning op gegeven.

    wat wordt hier mee bedoeld? ik heb een slingplayer classic?kan ik daar minder mee als met een PRO, SOLO of PRO-HD?

  18. Origineel geplaatst door barabaz
    alleen via wifi heeft toch weinig zin? kan dan dus alleen thuis… :/
    en ik begrijp het ook goed dat je nog een apparaatje moet kopen om dit werkend te krijgen? mooie ontwikkeling hoor, maar nog niet echt realistisch lijkt me.

    http://customer.map24.com/t-com_t-mobile/index.php?action=search.showAddressForm&map24_sid=zyWIZqqDdzbTNWBrwYoz5cqePC8a/tWGbhLWVof0MfIHCSM7Y4CbBd9s0auFCxq1dW6zJpQxzJcJBVVRd0Zc9A&t=1242157317353

  19. Origineel geplaatst door Mike van Hoenselaar
    Dus als ik het goed begrijp stream je via de SlingBox je kanalen het internetzzz op en kun je hem willekeurig van waar dan ook ervanaf pakken vanuit je eigen thuis.Dus als dat ding thuis uit staat kun je helemaal niets?

    Je kan de slingbox vanaf afstand bedienen
    Deze heeft een infrarood zender die je bij het apparaat bevestigd. Bij mij dus de decoder en zo kan je hem aan of uit zetten op afstand

  20. hoe veel kost zo’n slingBox?

  21. Kun je dan ook je iPhone op een tv aansluiten met een av kabel en op die manier bijvoorbeeld tv kijken in de tuin oid zonder antenne aansluiting?

  22. Origineel geplaatst door stephan
    hoe veel kost zo’n slingBox?

    Mensen google is ons grootste vriend

  23. Slingcommunity zegt ook deze nacht dus eindelijk. Jammer alleen wifi, maar dit is al prachtig genoeg. Mijn SlingBox Solo en mijn UPC decoder staan al standbye.

    Die Slingbox is echt het einde overigens. Ik heb hem altijd aan staan en start hem met de mac slingplayer overal op. Bij 512kb/s heb je al goed beeld.

  24. Voor de nieuwkomers op dit gebied is dit nog wel interessant (let op: UPC dient hier slechts als voorbeeld, het werkt ook met andere kabelaars):

    Wat is nu precies een Slingbox?
    Een Slingbox is een apparaat dat je aansluit op het antennesignaal van je televisieaansluiting (thuis of ergens anders) en waarmee je vervolgens overal ter wereld via internet naar “je eigen tv” kunt kijken. Ook kun je via internet of je eigen netwerk nog een ander apparaat aansturen zoals een DVDspeler of harddiskrecorder.

    Bij UPC zendt de Slingbox het signaal door van de UPC MediaBox en zorgt ervoor dat de televisie-uitzending op een pc of laptop thuis of op reis met een breedbandverbinding (met een minimum snelheid van 256 Kbps) bekeken kan worden. Met UPC Digital TV in combinatie met de DVR kan een abonnee bijvoorbeeld met een laptop live naar een favoriete sportwedstrijd kijken of de laatste aflevering van hun favoriete soap op de DVR inprogrammeren, terwijl hij of zij op een trein wacht.

    Via: internetten.nl

  25. Origineel geplaatst door peet
    Kun je dan ook je iPhone op een tv aansluiten met een av kabel en op die manier bijvoorbeeld tv kijken in de tuin oid zonder antenne aansluiting?

    Het lijkt mij heel duidelijk wat gonny heeft gescheven, goed lezen lijkt mij

  26. Ik snap nog steeds niet helemaal waarom je je thuis tv-programma op een andere plek zou willen bekijken. Ik vind het juist heerlijk als ik thuis ben om van een groot scherm te genieten.

  27. Werkt dus ook met Digitenne van KPN?

  28. Origineel geplaatst door Eric
    Werkt dus ook met Digitenne van KPN?

    In de duurdere versie kun je je smartcard gewoon steken.

    Jammer van die wifi, zit zelf ook op deze app te wachten, leuk om bijvoorbeeld op de sportschool televisie te streamen. Hopelijk werkt de oplossing via jailbreak goed, dan ga ik wel aan de slingbox.

  29. @Eric:dat wilde ik ook weten…

  30. Origineel geplaatst door peter
    Ik snap nog steeds niet helemaal waarom je je thuis tv-programma op een andere plek zou willen bekijken. Ik vind het juist heerlijk als ik thuis ben om van een groot scherm te genieten.

    Wie heeft het over thuis? Het kan overal waar je wifi hebt.

  31. De mogelijkheid is natuurlijk heel cool, maar ik merk dat ik steeds meer films en series van de usenet-groepen (legaal) download om ze dan tenminste zonder die ellendige reclame te kijken. En dan on-demand afspeel vanaf de computer op mijn TV. Wat mij betreft is directe TV achterhaald.

  32. om dit te gebruiken heb je dus een apparaat van €250 voor nodig? Wij gebruiken caiway thuis, en om tv te kijken op mn iphone ga ik dat bedrag zeker niet uitgeven!

    waarom komt er geen app, dat iemand aantal grootte servers neerzet, en alle kanalen, wat mij betreft de 10 grootste, en dat iedereen dat in 1 app kan streamen. Dit is natuurlijk heel erg kort door de bocht, maar het zou toch kunnen, al voer je dit door via Cydia.. Ik kan nu net zo goed OrbLive gebruiken…

  33. Hé hé… Eindelijk is ie er dan! Jammer dat het (nog) niet via 3G werkt, maar hopelijk zal dat in de toekomst alsnog kunnen middels een update. De prijs van $30,- is hoog, zeker voor de App Store, maar ligt wel in lijn met de prijzen voor de SlingPlayer Mobile versies voor overige platformen (BlackBerry, Symbian S60, Windows Mobile). Ik ga ‘m dus wel aanschaffen ondanks de WiFi only…

  34. Kan het ook via digitenne van kpn ??

  35. Lijk mij erg leuk. Zie net dat er ook nog een ander optie is
    Slingbox-rivaal Digizon komt naar Europa

  36. @ Johan, dacht je echt dat je via usenet LEGAAL aan het downloaden bent??? So wrong! Waar gaat het heen…

  37. Origineel geplaatst door Urrk
    Kan het ook via digitenne van kpn ??

    ja dat kan…gewoon de ir blaster van je slingbox op de digitenne aansluiten. ik doe het zelf ook zo omdat ik anders gebonden ben wat er op de huiskamer aanstaat

  38. Best nog een duur kasje.

    Maar is altijd nog beter dan €10,- in de maand betalen voor mobiel tv van de kpn.

  39. Waarom zoveel betalen als je gewoon de TV kunt aanzetten?

    Wil echt heel graag TV op de iPhone gaan kijken, maar dit vraagt te veel… En het is ook nog eens alleen over Wi-Fi, kan dus alleen thuis, ”wow…”

  40. wifi heb je niet alleen thuis. wifi heb je overal. In elke straat vindt je wel een onbeveiligd netwerk. Overal heb je hotspots. Zelfs op m’n werk hebben we een wifi netwerk. Ideaal dus. iphone op m’n bureau en voetbal kijken als ik moet overwerken. Is weer eens iets anders als de radio luisteren.

  41. Lekker dure app. Gelukkig werkt ie alleen met een SlingBox (welke ik niet heb 😉 ). Het ‘hebbe hebbe hebbe’ valt mee.

    Ik blijf geduldig wachten op een uitzending gemist, rtl gemist en programma gemist….

  42. Met ORB en Ziggo kan het ook al. Alleen niet zenders

  43. Veel “lariekoek” van mensen die deze app niet op de juiste waarde schatten door onbekendheid met het fenomeen slingbox…

    Wel of niet een tv in je Landal-huisje doet daar niks aan af. 😉

    Neem als voorbeeld Sport 1 en Eredivisie Live.
    Twee betaalzenders, welke ik thuis via mijn upc-digitale ontvanger kan bekijken.

    Wanneer ik bij vrienden ben, die geen betaalzender-abbo hebben en wij willen bv, Real – Barca kijken, dan volstaat een pc met internetverbinding, want een slingclient op pc (en/of mac) doet de rest…

    Nu kan dat dus ook op de iPhone. Alleen helaas nu nog even via 3G (officieel dan). Straks kan ik ook onderweg genieten van de wedstrijden uit de premier league, primera division, nba, champions league…

    Dat is voor mij iig top!

  44. als je nou gewoon Orb installeert op je iPhone en op je pc , dan kun je gewoon overal ter wereld je eigen zenders bekijken zelfs via 3G en uiteraard via Wifi !
    hier heb helemaal geen Slingplayer voor nodig !

  45. @tijs:
    He Tijs, downloaden van films en muziek is nog steeds legaal in NL. Of je dit nou afkeurt of niet, zo is de wet. En ook moreel gezien, als ik in de gids een film zie die ik wil zien, maar ik wil ‘m niet laten verpesten door reclame dus ik download ‘m, is dat zo verwerpelijk?

  46. @Johan: verwerpelijk is een groot woord maar jij wilt waarschijnlijk ook betaald worden voor je werk. Film/tv makers ook.

  47. Wow mensen.. Google is je vriend. De tijd die je neemt om je vraag in te tikken kun je net zo goed gebruiken om het antwoord te googlen.

    En over de comments dat het nutteloos is, dat het alleen wifi is, dat je dan alleen thuis kan kijken. Kom op, wat als je regelmatig naar de VS vliegt, of welk ander land. Dan is het prettig dat je je TV thuis kan kijken.
    Nadeel van deze app is alleen dat het niet over 3G werkt, nadeel van slingbox is dat alleen de zender te zien is die dat moment geselecteerd is op je receiver (digitenne, UPC, etc). Dus thuis heeft men weinig aan de TV (of je moet een dedicated slingbox/receiver hebben)

  48. Thuis hebben ze niks te willen 😉
    Die kijken dan maar analoog, want dat blijft het naast je digitale tv-signaal ook nog gewoon doen…

    Heb mijn solo-slingbox voor €60,00 op marktplaats gekocht. Af en toe komen ze voorbij…

  49. Ik las dat mogelijk AT&T niet wil dat het via 3G gaat. Kost ze zoveel dataverkeer.
    link naar bron
    Zijn we mooi klaar mee als Apple daar voor zwicht. Op Blackberry en Windows Mobile werkt het wel gewoon op 3G.

  50. @Quido:
    Tuurlijk, maar een film wordt nu gezien als een manier om reclame aan te bieden. Je moet er toch niet aan denken dat je met Slingplayer op vakantie de reclameblokken moet gaan zitten kijken!!
    Gewoon een goed verhuurkanaal waar je voor 1 of 2 euro een film kan downloaden en zonder reclame echt kan genieten. (en dat dan streamen vanaf thuis naar je iPhone op vakantie 🙂 )

  51. Nu verkrijgbaar !

  52. Origineel geplaatst door Niels
    Origineel geplaatst door peetKun je dan ook je iPhone op een tv aansluiten met een av kabel en op die manier bijvoorbeeld tv kijken in de tuin oid zonder antenne aansluiting?Het lijkt mij heel duidelijk wat gonny heeft gescheven, goed lezen lijkt mij

    Niels, fijn dat jij zo wijs bent en er zoveel van weet! Maar heb je ook een antwoord? Of plaats je alleen bijdehante opmerkingen?

  53. Ja, ik lees ook nergens of het via een AV kabel werkt, iemand?

  54. De SlingPlayer Mobile for iPhone is (nog) te koop in de Nederlandse iTunes Store. Heeft iemand een idee hoe ik de app kan kopen? Ik heb wel al een Amerikaanse iTunes Store account, maar ik kan mijn PayPal-account er niet aan koppelen omdat de bankrekening die daar aan gekoppeld is van ABN Amro is (en dus niet van een Amerikaanse bank). Suggesties?

  55. Volgens mij kan dit al met Orb Live. Is in ieder geval een stuk goedkoper Saveastream.com

  56. ben benieuwd of het werkt met KPN glasvezel. Ik heb een hoop zenders (alleen geen voetbal) zal leuk zijn om deze on the road te kijken (wifi in de trein komt eraan). Gr

  57. yes,
    net gedownload en het werkt gewoon met me slingbox classic. en met een kleine aanpassing in het cydia programma voipover3g kijk ik nu via 3g:)

  58. @ peet & emonty: Nee, AV kabel werkt (nu) helaas nog niet. Apple ondersteund dit nog niet in de huidige firmware, maar misschien in 3.0

    @ Simon: Via de amerikaanse iTunes gedownload? Mooi dat het wel werkend te krijgen is via 3G. Dat probleem ook weer opgelost. Ik begreep dat T-Mobile hier in Nederland geen stro breed voor in de weg legt (behalve dan dat je een jailbreak moet uitvoeren)

  59. @Simon: hoe maak je die aanpasing in voipover3g zodat het werkt voor slingplayer? Ik heb het voor Skype werkend. bedankt alvast
    dus: welke string moet ik in voipover3g.plist zetten?

  60. Wel met Cydia over 3g? Dan wordt het toch tijd om de iPhone te laten Jailbreaken. Of is dat makkelijk zelf te doen?

  61. Origineel geplaatst door Tom
    Wel met Cydia over 3g? Dan wordt het toch tijd om de iPhone te laten Jailbreaken. Of is dat makkelijk zelf te doen?

    Eitje… zo gebeurd

  62. Origineel geplaatst door @billywanzi
    De SlingPlayer Mobile for iPhone is (nog) te koop in de Nederlandse iTunes Store. Heeft iemand een idee hoe ik de app kan kopen? Ik heb wel al een Amerikaanse iTunes Store account, maar ik kan mijn PayPal-account er niet aan koppelen omdat de bankrekening die daar aan gekoppeld is van ABN Amro is (en dus niet van een Amerikaanse bank). Suggesties?

    Koop Itunes tegoed voor de US markt op Ebay. Heb ik ook gedaan, je hebt binnen no time de code per mail.

  63. Dan gaan we van het weekend maar eens kijken hoe en wat. Zal vast hier ergens wel wat te vinden zijn 😉

  64. THX 🙂 Ga ik dat maar eens proberen! @Jacq:

  65. Komt de app ook in de NL iTunes Store?

  66. Hoelang duurt het normaal gesproken voordat een app die in Amerika in de app-store komt ook in Nederland beschikbaar is. Zelfs in de Britse app-store staat ie al.

    Ik heb wel een amerikaans account, maar is volgens mijn makkelijker als ik hem gewoon net als mijn andere apps in Nederland koop toch. Anders krijg ik steeds van die meldingen lijkt me.

  67. inmiddels gevonden, slingplayer werkt nu via G3 😉

  68. voor de gene die het nog niet weten heb ik een kleine tut op het forum gezet

  69. Origineel geplaatst door Benno
    @ peet & emonty: Nee, AV kabel werkt (nu) helaas nog niet. Apple ondersteund dit nog niet in de huidige firmware, maar misschien in 3.0@ Simon: Via de amerikaanse iTunes gedownload? Mooi dat het wel werkend te krijgen is via 3G. Dat probleem ook weer opgelost. Ik begreep dat T-Mobile hier in Nederland geen stro breed voor in de weg legt (behalve dan dat je een jailbreak moet uitvoeren)

    Dank je Benno, dat is tenminste een antwoord.

    Origineel geplaatst door emonty
    Ja, ik lees ook nergens of het via een AV kabel werkt, iemand?

    zie boven…

  70. thanks voor de tut…

    wanneer zou de app in de NL-store te vinden zijn, want ik heb geen US-account…

  71. Nou toch een raar verhaal. Net SlingMedia gebeld wanneer de app buiten de US en UK uit komt. Maar volgens deze persoon is dat voorlopig niet aan de orde. Erg raar natuurlijk. En ik vraag me ook af of ik dit moet geloven….

  72. dan toch maar de vraag…

    hoe kan ik apps uit de us-store kopen op mijn iphone (en toch mijn bestaande/gekochte apps uit de EU-store behouden?)

  73. Net een bevestiging gehad van SlingMedia dat de player voorlopig alleen in de UK, VS en Canada wordt uitgebracht.

  74. Werkt overigens goed, zelfs aardig op 3g!!

  75. Ik heb een US-account voor de store zonder betalingsgegevens (free app kiezen, account aanmaken met us-adres, none billing kiezen)

    Wanneer ik bij de slingplayer op “buy” klik, dan moet ik mijn betaalgegevens wijzigen en daar gaat het mis…

    Wanneer ik dan mijn cc-gegevens invul werkt het niet, want die staat niet op een US-adres
    Wanneer ik inlog met mijn paypal, dan geeft hij aan, dat het een US-adres moet hebben…

    Hoe kan ik nu toch aan een betaal-app komen?

  76. Origineel geplaatst door Joost
    Wanneer ik inlog met mijn paypal, dan geeft hij aan, dat het een US-adres moet hebben…Hoe kan ik nu toch aan een betaal-app komen?

    Lees de topic even door Joost, dan hoeft niemand steeds te herhalen wat al gezegd is.

  77. Origineel geplaatst door Doebadie
    Het klinkt idd erg mooi, maar als je familie hebt die ook via UPC wil kijken, kan dan alleen naar dezelfde zender kijken.

    Niet als je een tweede mediabox neemt voor slechts € 4,- per maand. Dan heb je hetzelfde pakket als op je eerste mediabox m.u.v. Film1 en Sport1.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.