Reacties voor: Gerucht: ‘Proefproductie iPhone 5S start in december’

Apple zou in december al beginnen met de proefproductie van de iPhone 5S, zegt Commercial Times. Met de iPhone 5S wil Apple de productieproblemen voorkomen die nu bij de iPhone 5 opduiken, zeggen de geruchtenmakers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Als Apple zo snel weer met een nieuw toestel komt, zal dit ze denk ik niet in dank worden afgenomen. Ik zou het in ieder geval niet zo leuk vinden.

  2. Het nieuwe toestel komt denk ik niet voor september 2013 op de markt. Alleen beginnen ze nu eerder met de productie ervan 😉

  3. Mijn iPhone inmiddels al weer terug gestuurd.

  4. Origineel geplaatst door sanderevers
    Het nieuwe toestel komt denk ik niet voor september 2013 op de markt. Alleen beginnen ze nu eerder met de productie ervan

    En daarmee zijn alle problemen opgelost van de iphone5 😉

  5. het is een gerucht over een testproces!! Meteen al een conclusie trekken over een mogelijke opvolger voor de iPhone5 deze winter als lijkt me zelfs voor Apple onhaalbaar…. DUS KOM ALLEMAAL MAAR WEER VAN DIE KAST AF 😉

  6. Logisch, er ligt vast ook al een iPhone 6 tm 8 klaar in prototype…

  7. Grote tegenvaller de 5 scherm is te lang en te smal, hoop dat de 6 een ander scherm krijgt, meer logisch betere vorm

  8. @Toon: Ja want 16:9 is totaal onlogisch……. wie verzint zoiets he.

  9. @Toon: Wat is er trouwens onlogisch aan 16:9? Zeg dan op zijn minst wat voor scherm dat je wou of beter, stap van de eerste keer over naar een samsung galaxy s3. Zo heb jij je scherm en zijn wij van jouw onlogisch redeneren af.

  10. Dat Marketingconcept werkt bij Apple wel, ik vrees dat de consument niet meer zo snel meegaat met deze snelle veranderingen, vooral uit financieel oogpunt.
    Ik haakin ieder geval af als dit zo doorgaat.

  11. Origineel geplaatst door Toon
    Grote tegenvaller de 5 scherm is te lang en te smal, hoop dat de 6 een ander scherm krijgt, meer logisch betere vorm

    Daar ben ik het wel mee eens hor, vooral voor websites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel stoort het mij.

    Verticaal gebruikt een regulier site maar 60% van het scherm en horizontaal zie je alleen de header

  12. Kei gaaf man. Hopelijk komt ie voor de zomervakantie uit..
    miss dat ik dan een iphone 5 ga kopen met een fixe korting.

  13. Ik snap die reacties niet van mensen die kwaad zijn als er te snel een nieuwe versie komt. Je hoeft toch niet telkens mee te gaan in het nieuwste van het nieuwste?

    Als je tevreden bent met je toestel op het moment dat je het kocht dan is het toch niet plots onbruikbaar geworden omdat er een nieuwe versie komt?

    Kinderachtig, dat is het enige wat ik er van kan zeggen.

  14. Origineel geplaatst door Barry55
    Kei gaaf man. Hopelijk komt ie voor de zomervakantie uit.. miss dat ik dan een iphone 5 ga kopen met een fixe korting.

    Forget it!!!

  15. @Tom: Het is dat ik je niet kan plussen..
    Een appel fanboy zal er juist op geilen dat er om de half jaar een nieuwe eif-gadget uitkomt.

    @Pr@: De iphone of de korting ?

  16. Jongens en meisjes. Productie processen finetunen. Zien wat mogelijk is wbt kwaliteitscontrole. Die is bij Apple erg streng. Die 5superdeluxe gaat echt niet voor augustus uitkomen. Deze komt wanneer men er klaar voor is. Ga rustig slapen.

  17. Na de snelle opvolger in de ipad-reeks lijkt het me niet geheel ondenkbaar dat apple meerdere iphones in een jaar gaat uitbrengen. Krijg je minder verwachtingen waardoor er niet steeds een teleurstelling volgt na de aankondiging, maar ook minder mediahype natuurlijk.

  18. @Tom: @Barry55: Dit heeft niets te maken met ‘het eerste erbij horen’ en ik snap dat je hier een Apple fan boy eticket aan wilt hangen.

    Het gaat erom als je €600 aan een toestel uitgeeft er niet binnen een 2 a 3 maanden (want dat gevoel wordt gewerkt in dit artikel) nieuwe hardware met beter specs uit komt, dan is de vorige aankoop voor je gevoel minder waard, of had je liever de laatste gekocht en even gewacht.

    Het verhaal, techniek en ontwikkeling gaan hard in mijn achterhoofd uiteraard.

    Android gebruikers hebben dit blijkbaar al opzij gezet, omdat ze 1 een toestel hebben gekocht wat apps kan draaien en thats it, en 2 hun leverancier maandelijks tot weekelijks nieuwe hardware/scherm resoluties uitbrengen, hierdoor is ook 75% (uit me hoofd) een Android toestel.

  19. Wanneer en waar kan ik ‘m bestellen? 🙂

  20. Voor al die wijsneuzen die denken dat ze weten hoe Apple werkt. Heb ik een verrazing Apple zal wel moeten komen met een verbetere iPhone 5 er zijn te veel problemen met de productie! En dat gaat Apple te veel geld kosten waar de aandeelhouders niet blij mee zijn. Helaas voor de Apple fan zijn de aandeelhouders de baas niet de Apple FAN!!! En wat is er mis mee als er 2x per jaar een iPhone uitkomt want de concurrenten staan ook niet stil! En dit jaar zijn er ook 3 iPads uitgekomen!

  21. Ja ik hoorde al zoiets dat ie voor de kerst nog zou uitkomen de 5S..zodat ze met de Kerst nog ff de cijfers omhoog konden krijgen whahahaha NOT…

    Maar als die 5S er spoedig komt wordt ik echt gek…net als de mensen die net de IPAD gekocht hadden en dan komt Apple ineens met een nieuw model..dan worden we toch in de maling genomen….

  22. Delegatie Android planet weer aanwezig hier zie ik.

    Als Apple verstandig is dan testen ze de nieuwe toestellen eerder en zorgen ze dat de productie eerder draait. Bij de lancering moet er zeker 15 miljoen op de plank liggen, want er is nu overal een chronisch tekort aan de toestellen en daardoor lopen ze klanten en omzet mis.

  23. @Mss: woordje aandeelhouders voor het eerst gehoord vandaag?, volgens mij praat niemand over hoe Apple werkt of te werk gaat of mis ik een aantal reacties ?.

    Apple is groter geworden, uiteraard zullen ze meer publiek willen aantrekken en meer producten maken.

    @Fransman: Denk dat dit versneld is voor het uitfaseren van de 30-pins contector.

  24. @Marcooo: Dat kan ook strategie zijn. Wanneer er constant berichten door de media gonzen over leveringsproblemen en productietekort gaat iedereen denken dat het toestel wel héél erg goed moet zijn dat het zo snel alweer uitverkocht is en zullen de meeste mensen die twijfelden over een bepaalde aanbieding, snel de knoop doorhakken voordat ze weer opnieuw uitverkocht zijn.

  25. De grootste teleurstelling in dit verhaal zal de 5S zelf zijn, zeker als hij hetzelfde ontwerp heeft. Ik wil niet wéér twee jaar tegen de zelfde telefoon aan kijken. Ik vond het al tegenvallen toen de 4S uit kwam, maar ik heb hem toch gekocht omdat mijn 3GS erg traag werd met Whatsapp. Dat ontwerp is niet gedateerd, maar ben er wel op uitgekeken na een jaar. Ik denk dat Apple de iPhone 6/5S op een iPad Mini moet laten lijken. Hele goede afrondingen aan de achterkant en een idem schermverhouding. Ik wil geen 16:9 vanwege het feit dat je ook browsed op een telefoon. Een bredere verhouding is veel fijner bij webpages, vandaar dat ik ook een iPad Mini heb gekocht in plaats van een Nexus 7.

  26. whahahaaha

    De mini 2 komt al het eerste kwartaal lees ik net dus uiterlijk over vijf maanden.
    Hebben jullie het geld wel om dit tempo bij te houden of gaan jullie een lening afsluiten.

    Whahahaaha stomkoppen, laat dit kansloze bedrijf toch links liggen.

  27. De 4s blijft nog de beste iphone tot nu. Tenzij je zwarte balkjes in beeld wil hebben.Met rondom krasjes. Wat een teleurstelling die 5. Maar we geven de moed nog niet op.(nog niet).

  28. ik geloof niet dat dit waar is ze kunnen de iphone 5 maar amper leveren hij zal er wel ooit komen maar niet eerder als eind 2013, hou er ook rekening mee dat het een chinees gerucht waar veel namaak is kan ook een namaak leverancier zijn die het ontworpen heeft.

  29. Origineel geplaatst door boxerip
    De 4s blijft nog de beste iphone tot nu. Tenzij je zwarte balkjes in beeld wil hebben.Met rondom krasjes. Wat een teleurstelling die 5. Maar we geven de moed nog niet op.(nog niet).

    Nou ik heb de moed wel opgegeven, en mijn iphone 4 is sowieso de laatste. Geen 5, geen 5S…t’is uit met de liefde haha 🙂

  30. Apple zal moeten ingrijpen op de productie/kwaliteits problemen die ze hebben met de IPhone 5, want die aanhoudende leveringsproblemen kosten hun gewoon klauwen geld. En hoe kunnen ze dat oplossen zonder hun gezicht te verliezen en te moeten toegeven sommige onderdelen van de IPhone 5 gewoon niet goed genoeg zijn……. je brengt een “nieuw” model op de markt dat je op de pijnpunten aanpast.
    Als ze het huidige model van een stabielere en van een betere laklaag voorziene achterkant zouden voorzien tijdens de reguliere leverings periode, zouden ze de miljoenen die een model van de eerste serie hebben over zich heen krijgen, met alle negatieve publiciteit op de koop toe.
    Nee, voer de verbeteringen door en noem hem 5S, breng hem eerder op de markt, en alles is “opgelost”

  31. Origineel geplaatst door Toon
    Grote tegenvaller de 5 scherm is te lang en te smal

    Dat dacht ik dus ook, voordat ik mijn iPhone 5 had. Maar nu denk ik daar toch anders over 🙂

  32. Zijn ze in cupertino helemaal de pedalen kwijt? Ze hebben een zootje gemaakt van de iphone 5. Deze is nog maar pas uit, met tal van problemen en deze veel te snelle release gaat nu alles oplossen?! Dit lijkt sterk op een potje paniekvoetbal en dit zal de geloofwaardigheid van apple niet ten goede komen. Steve Jobs is er niet meer en blijkbaar wordt een deel van zijn filosofie reeds overboord gegooid. Ik ben altijd een apple-fanaat geweest, maar ik hoop dat ze niet dezelfde weg opgaan als Sony: prachtig ogende producten maar jammer genoeg met mankementen…

  33. Heel erg slecht dit. Laat ze maar meer tijd steken in nieuwe functies en een compleet nieuwe iPhone. Anders krijg je weer een kloon met een kleine aanpassing.

  34. Lieve mensen,

    Ik begrijp jullie zorgen.
    Het probleem met de iPhone 5 is de prachtige A6 chip.
    Deze chip wordt namelijk door Samsung geproduceerd.
    Nu is het probleem dat Samsung 20% meer centjes wilt voor het produceren van deze chip en zij zo op de claim kunnen inlopen die hen opgelegd is door Apple.
    Hier is Apple niet al te blij mee. En willen zij om deze reden zsm de productie beëindigen en een andere chip die niet in productie is bij hun meest geliefde concurrent. Dit lijkt naar mijn inzien de meest logische reden voor de spoedige toestel vervanging. En ik vind dit volkomen begrijpelijk.

    Zie: ‘Samsung vraagt 20 procent meer voor iPhone- en iPad-processors’

  35. Origineel geplaatst door Tom
    Lieve mensen,Ik begrijp jullie zorgen.
    Het probleem met de iPhone 5 is de prachtige A6 chip.
    Deze chip wordt namelijk door Samsung geproduceerd.
    Nu is het probleem dat Samsung 20% meer centjes wilt voor het produceren van deze chip en zij zo op de claim kunnen inlopen die hen opgelegd is door Apple.
    Hier is Apple niet al te blij mee. En willen zij om deze reden zsm de productie beëindigen en een andere chip die niet in productie is bij hun meest geliefde concurrent. Dit lijkt naar mijn inzien de meest logische reden voor de spoedige toestel vervanging. En ik vind dit volkomen begrijpelijk.Zie: ‘Samsung vraagt 20 procent meer voor iPhone- en iPad-processors’

    Hmm logische verklaring ja idd, best een slimme oog, dit zou best de goeie reden zijn ja,

    Omdat apple zelf de de chips wilt maken, zodat ze niet afhankelijk zijn van een ander bedrijf.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.