Reacties voor: Gerucht: online iTunes-dienst mogelijk op 7 juni aangekondigd

Er gaan geruchten dat Apple op 7 juni tijdens de start van de WWDC zijn online iTunes-dienst gaat aankondigen.
Michel Lusthof -

Reacties: 24 reacties

  1. Als dit er komt is dat puik nieuws! Voor dat bedrag zal ik graag bereid zijn om films en muziek te streamen op mijn mac, iphone en ipad. Uiteraard zal dat wel via een vpn moeten, de bureaucratische regeltjes kennende, maar dat zal de pret zeker niet drukken.

    Ik zeg: top!

  2. Nu maar hopen dat er ook films gestreamd gaan worden

  3. $10,- tot $15,- per maand voor onbeperkt muziek en films streamen is geen geld. Als het naar europa komt (en met nadruk op als, want het zou weer wel US only worden) wordt ik zeker klant.

  4. @Remco:

    Yup, al las ik na mijn post het volgende pas:

    Alle content zal waarschijnlijk centraal opgeslagen en aan iedereen aangeboden worden.

    Maar ook ik heb daar een hard hoofd in. VPN ftw 🙂

  5. Het zou inderdaad wel weer een us only worden vanwege die rechten hiero . Dat is namelijk ook de reden dat vergelijkbare diensten zoals netflix , zune pass , pandora radio hier niet worden aangeboden.

    @ Remco ,
    wie heeft er iets geZegt over films ?

  6. als ik ik 10 of 15 euri per maand moet betalen, zal ik wel gewoon content blijven downloaden en syncen. easy. and cheaper … 🙂

  7. Reken maar dat het alleen geld voor albums die jij bezit en niet voor alle albums die in iTunes staan, dat zou ze te veel iTunes klanten kosten… Ik verwacht dat je al je gekochte albums en films kan streamen bespaart ruimte op je mobiele devices

  8. Als je dan via Genius er een soort jukebox variant van kan maken, a la Pandora, is het helemaal netjes. Ik zie mogelijkheden om dit dan in een restaurantje bijv. te draaien. Muziekjes die automatisch gedraaid worden naar aanleiding van je voorkeur (Genius).

  9. Origineel geplaatst door Stiruam
    Reken maar dat het alleen geld voor albums die jij bezit en niet voor alle albums die in iTunes staan, dat zou ze te veel iTunes klanten kosten… Ik verwacht dat je al je gekochte albums en films kan streamen bespaart ruimte op je mobiele devices

    Dat zou nergens op slaan. Je synct immers alle muziek al vanaf iTunes naar je iDevice. Ik koop nooit liedjes via iTunes, maar ik zou wel voor een dergelijk bedrag onbeperkt gebruik willen maken van de bibliotheek.

    Nu kunnen ze geld binnenhalen met flatfee-abonnementen, waarmee ze mensen zoals ik binnenhalen. En ik geloof dat dit businessmodel de toekomst zal zijn.

  10. Met die betrouwbare 3g(een) verbinding lukt dat streamen via t-mob toch niet. Of werkt het alleen met WiFi?

  11. @sjaak, lees eerst is het artikel dan zie je dat er ook over films word gepraat.

  12. @Sjaak:

    In maart zou Apple de nieuwe streamingdienst, die iTunes Replay zou gaan heten, al aan platen- en filmmaatschappijen hebben gedemonstreerd, zo berichtte Electricpig destijds.

    Het lijkt met niet dat ze het aan filmmaatschappijen laten zien als ze geen films willen gaan streamen.

  13. Ik heb al usenet abo doet bijna t zelfde alleen je hebt de file erna, goedkopen en werkt perfect hahahahaha

    Maar on topic dit is uiteraard erg belovend. Mischien een doorbraak richting de woonkamer televisie / radio streamen

  14. @Remco:

    Maar Remco, ik denk niet dat je voor 10 a 15 dollar ook films streaming kan ontvangen. Of alleen oude episodes / films. Laat ik zeggen, van minimaal een jaar terug. Voor de nieuwste content zal denk ik een duurder abo beschikbaar komen, en nu ik erover nadenk wellicht ook met de liedjes. Je ziet dat de nieuwste liedjes momenteel al duurder zijn dan de oudere.

  15. @Okkies: Waarom zou je het bestand willen hebben als je ten alle tijden weer opnieuw kan streamen? Vroeger, toen de download snelheden laag waren, was downloaden nog intressant. Tegenwoordig met de huidige internetsnelheden is streamen veel makkelijker.

  16. streamen is leuk als je een snelle verbinding hebt. Anders is downloaden veel interresanter.

  17. En dan stap je in het vliegtuig! Gezellig muziekje daar 🙁 streaming zal populairder worden maar downloaden nog niet verslaan!

  18. Ik zou het heel relax vinden als ik mijn eigen muziek en films kan streamen op de iPhone. Alleen ik ga daar geen €10 per maand voor betalen.

  19. Origineel geplaatst door Remco: @Okkies: Waarom zou je het bestand willen hebben als je ten alle tijden weer opnieuw kan streamen? Vroeger, toen de download snelheden laag waren, was downloaden nog intressant. Tegenwoordig met de huidige internetsnelheden is streamen veel makkelijker.

    Er zijn zat redenen om niet te willen streamen. Nog los van het feit dat de niet al te geweldige accu van de iPhone dan leeg geslurpt wordt, wil ik ook muziek lokaal hebben; bijv. in de auto of op een lokale schijf en vandaar streamen.

  20. Kan er een combinatie met MobileMe mogelijk zijn (als abonnement)? Alles in De Wolk…

  21. @Gerardus89: Wat dacht je van ORB of Air Video??

  22. Tja inderdaad wou net zeggen daar zijn al een aantal apps voor! Werkte altijd super bij mij in elk geval

  23. Streaming vreet batterij. Belaberd plan dus, hooguit voor de iPad interessant voor films, maar dat kan je met je eigen bestanden en die streaming app (naam kwijt) thuis net zo goed zelf.

  24. Zonde van het geld,
    Heb niet voor niets iPhone 32 gb, dus die geheugen zal ik gebruiken ook,
    en de video’s tja er bestaat ook zo iets als youtube;) das gratis.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.