Reacties voor: Gerucht: onderdelen van vierde generatie iPhone gespot in China

China Ontrade beweert foto's te hebben van onderdelen van de vierde generatie iPhone, ook al zou dat toestel normaal gesproken pas over een halfjaar op de markt moeten komen. Of gaat Apple de volgende generatie iPhone al eerder lanceren?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 56 reacties

  1. Ik hoop dat deze iPhone snel komt! Ben bijna aan een nieuwe toe! Hopelijk is de buitenkant iets minder vingerafdruk gevoelig!

  2. Kom maar met die nieuwe iphone. Ben me 3gs ook al weer zat 😛

  3. De geruchtenmolen staat nooit maar dan ook nooit stil!

  4. Optie drie; het is Chinese namaak zooi.

  5. De lanceringsdatum staat er ook al in genoemd zie ik 🙂

  6. Lijkt me alleen maar logisch als apple met nieuwe iphones bezig is. Bij de mensen die er vroeg bij waren bij het uitbrengen van de 3g in europa, loopt hun abo bij t-mobile af. Die mensen gaan waarschijnlijk (ik wel) weer voor een iPhone en willen dan natuurlijk niet een opgepoetste 3g in de vorm van een 3gs maar een compleet nieuwe iphone met wifi-n / wifi-direct en hd scherm en hd kunnen filmen.
    Gooi er nog even ichat bij en een camera aan de voorkant zodat we kunnen “beeldbellen” en we kunnen er weer een twee jarige abo voor afsluiten.

  7. Hopelijk wordt het een unibody, zoals de huidige 3GS eigenlijk al had moeten zijn, dan zijn we van dat goedkoop plastic vanaf!

  8. Unibody lijkt me niet.
    Volgens mij had apple voor keramiek (ze zeggen dat het keramiek is ipv kunststof) gekozen omdat anders het signaal van de iPhone zwakker zou worden…

    Origineel geplaatst door Dromedaris
    Hopelijk wordt het een unibody, zoals de huidige 3GS eigenlijk al had moeten zijn, dan zijn we van dat goedkoop plastic vanaf!

  9. Origineel geplaatst door fetdigitaal
    Kom maar met die nieuwe iphone. Ben me 3gs ook al weer zat

    Als je dit sirieus meent en daadwerkelijk een nieuwe koopt zou ik ook veronderstellen dat je een hypotheek had bij de DSB bank met hoge schulden.
    Echt serieus overdreven koopgedrag dit. Sparen is een onbekend begrip voor veel mensen te zielig.

    Verbaas me zeer hoe mensen snel nieuwe telefoon kopen en soms maar een 2e afsluit om een “goedkoop” nieuwe telefoon uit te zoeken. HET IS MAAR EEN TELEFOON….. meestal zijn de paar nieuwe functies te verwaarlozen om voor 800 euro een nieuwe mobiel te kopen.

  10. Origineel geplaatst door dirk
    Origineel geplaatst door fetdigitaalKom maar met die nieuwe iphone. Ben me 3gs ook al weer zat Als je dit sirieus meent en daadwerkelijk een nieuwe koopt zou ik ook veronderstellen dat je een hypotheek had bij de DSB bank met hoge schulden.
    Echt serieus overdreven koopgedrag dit. Sparen is een onbekend begrip voor veel mensen te zielig. Verbaas me zeer hoe mensen snel nieuwe telefoon kopen en soms maar een 2e afsluit om een “goedkoop” nieuwe telefoon uit te zoeken. HET IS MAAR EEN TELEFOON….. meestal zijn de paar nieuwe functies te verwaarlozen om voor 800 euro een nieuwe mobiel te kopen.

    en jij maakt je druk om iemand koopzucht omdat?
    ben je zn moeder? >.>

  11. Origineel geplaatst door fetdigitaal
    Kom maar met die nieuwe iphone. Ben me 3gs ook al weer zat

    En dan ben ik hier nog tevreden met mijn 2G, al wil ik die wel eens vervangen binnenkort:)

  12. een ander design lijkt me wel wat.

    toen ik de 3G in de kast legde en een 3GS kocht.
    keek niemand er naar om.

    het liefst zou er boven je hoofd een balkje hangen
    IK HEB EEN iPhone3GS

    met daarbij nog allemaal joelende mensen
    net als bij de 3G

  13. @Dirk
    Kan ook gewoon zijn dat sommigen gewoon meer te besteden hebben dan de ander.
    Verder kan het ook ietwat een grapje zijn.
    Het is maar een telefoon vind ik ook ietwat overdreven.
    Tegenwoordig zijn die dingen langzamerhand wel wat meer dan ZOMAAR een telefoon.
    Als jij het alleen MAAR ziet als een telefoon moet jij misschien bij jezelf afvragen of het voor jou wel de moeite waard is om zo’n dure “telefoon” te nemen?
    😉

  14. Ik heb tot nu toe elk jaar een nieuwe iPhone gehad, ik wil wel weer een nieuwe iPhone

  15. Origineel geplaatst door richard
    Lijkt me alleen maar logisch als apple met nieuwe iphones bezig is. Bij de mensen die er vroeg bij waren bij het uitbrengen van de 3g in europa, loopt hun abo bij t-mobile af. Die mensen gaan waarschijnlijk (ik wel) weer voor een iPhone en willen dan natuurlijk niet een opgepoetste 3g in de vorm van een 3gs maar een compleet nieuwe iphone met wifi-n / wifi-direct en hd scherm en hd kunnen filmen.
    Gooi er nog even ichat bij en een camera aan de voorkant zodat we kunnen “beeldbellen” en we kunnen er weer een twee jarige abo voor afsluiten.

    JUIST En waar het ook is…. Ik sta wederom in de rij net als in Rotterdam… Waar het ook is. vanaf ‘s morgens vroeg tot diep in de nacht!! hahaha en ik heb het er voor over!!! Ik heb er nu al weer zin in!!!!! TOT DAN ALLEMAAL

  16. Je kunt in elk geval zien dat er een flitser in de nieuwe iPhone komt, zoals te zien is aan het ‘gat’.

    Verder is Apple echt niet bang voor Android, maar wel degelijk zich ervan bewust dat er snellere productwisselingen dienen te komen!

  17. Ach het is mooi om te zien dat als er iets over windows gemeld wordt het altijd hetzelfde is maaaarrrr als er iets van Apple is iedereen in hoogste staat van paraatheid is hi hi

    Nou ik ben blij met mijn 3g ( na altijd Nokia te hebben gehad) en ik hoef en wil niks anders meer) Hoewel Sony Erricson nu met een Iphone Look alike komt de expiria 10…

    nou kom op Aplle verras me…

  18. Denk dat ze de gebruiker vooral wat meer vrijheid moeten gaan geven, denk dat anders toch veel mensen overstappen naar andere toestellen die wel meer vrijheid bieden, dus niet zozeer onder de “dictatuur” van Apple.
    Na mijn jailbreak ben ik er vooral achter hoe makkelijk bijv. sbsettings is..hoe snel je ff 3g, wifi, bluetooth ff aan en uit kan zetten, 10 keer makkelijker dan via de originele instellingen.
    Zo ook agendapunten die in de lockscreen staan vind ik superhandig. Dit zijn maar kleine dingen, maar zo kan ik nog wel meer dingen verzinnen.
    Gooi dat ook vooral wat open, dan hou je de mensen die nu een Iphone hebben ook veel makkelijker bij de Iphone.

  19. Ben benieuwd wanneer dat hij werkelijk uit gaat komen. 😉

  20. precies, verras ons maar, wij wachten het allemaal wel weer rustig af, …………….. toch? 😉

  21. Zit zo te zien nog niet de door Apple beloofde (Europeese standaard) acculaad aansluiting op basis van Micro-USB op.

  22. Ik koop altijd de nieuwste iphone maar mochten ze deze nog dit jaar uitbrengen zou dit geen slimme zet zijn,de meeste mensen hebben niet alweer na slechts een aantal maaden terug 600 euro of meer over voor een nieuwe iphone + vele mensen nu nog maar de iphone 3GS in bezit hebben gekregen door de trage leveringen of het opzettelijk van trage leveringen.

    Het mag van mij wel ook iets vroeger dan juni zijn,dat wel.

  23. Origineel geplaatst door dirk
    Origineel geplaatst door fetdigitaalKom maar met die nieuwe iphone. Ben me 3gs ook al weer zat Als je dit sirieus meent en daadwerkelijk een nieuwe koopt zou ik ook veronderstellen dat je een hypotheek had bij de DSB bank met hoge schulden.
    Echt serieus overdreven koopgedrag dit. Sparen is een onbekend begrip voor veel mensen te zielig. Verbaas me zeer hoe mensen snel nieuwe telefoon kopen en soms maar een 2e afsluit om een “goedkoop” nieuwe telefoon uit te zoeken. HET IS MAAR EEN TELEFOON….. meestal zijn de paar nieuwe functies te verwaarlozen om voor 800 euro een nieuwe mobiel te kopen.

    ik heb een simonly abbo bij Vodafone en koop de iPhone dus los (al de generaties al) snap niet waarom dat in verband staat met de dsb bank (waar ik geen rekening/lening of hypotheek had lopen trouwens) snap ik niet. Jaloers misschien?

    Kan ik het helpen dat ik het geld er voor over heb. Jij misschien niet. Dat zegt of wat over mijn inkomen of juist wat over dat van jou.

    De 3gs is leuk en snel maar ik had liever een echt nieuwe gezien. Dus vandaar me reactie.

  24. Ik denk niet dat het aan je inkomen ligt, een iPhone word toch een maand of 2 van tevore aangekondigd dus heb je genoeg tijd om te “sparen” of je moet nog op school zitten natuurlijk.

    Voor mij moet zoiezo het uiterlijk veranderen, dit ben ik al wel beu (3G) ik denk dat hij rond juni zal komen, kan ik mooi gelijk over, ookal ga ik deze keer echt geen t-mobile nemen.

    Ook hoef ik hem niet als je hem niet kan jailbreaken, ben niet van plan alles wat ik er nu op heb staan te moeten betalen, dan zou m’n iPhone misschien wel 2000 waard zijn

    hoon hopen hopen

  25. ROFLcopters? Denk dat nieuwe iPhone een uitneembare accu zal bevatten ivm regelgeving omtrent recycling dus unibody wordt dan lastig.

    Zelf hoop ik toch op iets heel nieuws. Heb nu al anderhalf jaar de 3g maar er moet wel echt wat nieuwers dan de 3gs komen anders wordt het toch een Nokia

  26. @Dr. Von Sauerpraum: Apple en uitneembare batterij? Haha, Not gonna happen. Dat zullen ze pas doen als ze echt, echt moeten.

  27. @Patrick:

    volledig mee eens … ze doen dit nu zelfs meer en meer ind e laptops … voordeel is dat er minder verpakking aan baterij nodig is … dus meer plaats voor energie … goede strategie van Apple …

  28. de volgende mag van mij wel weer wat eerder komen. dan moet bij de versie van 2011 wel weer een jaar tussen zitten:P loopt mijn abbo precies af voor het nieuwe toestel

  29. Het is nog wel een beetje aan de vroege kant maar wie weet worden er al een paar proefmodellen geproduceerd. De eerste iPhone 3g’s werden volgens mij in juni geleverd. Ik verwacht eigenlijk nog geen update van de iPhone. Het zou toch iets slimmer zijn om te wachten tot de meeste abonnementen (bijna) op hun eind zijn. Dan zou de telefoon het meest up to date zijn en zijn er veel potentiële kopers. Het overgrote deel zal toch wel eerst zijn abbo uitzitten.

    Ik verwacht wel een grotere update dan van de 3g naar de 3gs. Om de telefoon interessant voor een groot publiek te maken moeten ze wel met een flinke update komen (minimaal design verandering) anders gaan veel mensen over naar een sim-only abbo denk ik.

  30. Dan wordt de iPhone dus iets kleiner.

    3Gs is nu 115.5 mm. Deze ‘4G’ 133.5 mm in lengte.
    3Gs is nu 62.1 mm. Deze ‘4G’ is 57.3 mm in breedte. De camera word dus van links naar rechts verplaatst als dit klopt.

    Ben benieuwd wat dat daar linksbovenin is (rechtsbovenin zoals je op het plaatje ziet).

    We zullen het zien in zo’n 7 maanden.

  31. Ik heb net een nieuwe 3GS gekocht. Zolang ie er maar het zelfde uitziet, maakt het mij twee jaar niets uit.

  32. Ik heb 2 weken nadat hij uit kwam een 3GS gekocht en ben er erg blij mee. Mensen die zitten te zeuren over dat je niet kan zien dat het een 3GS is vind ik echt zeurpieten. Daaruit blijkt dat je de telefoon puur voor het merk en de nieuwheid koopt, en dat je wilt laten zien hoe rijk je wel niet bent. Daar houd ik dus totaal niet van. Ik heb een iPhone gekocht omdat mijn iPod touch me erg goed beviel en ik overal wil kunnen internetten, niet omdat ik perse op wil vallen. Wat mij betreft komt er een nieuwe iPhone uit, maar ik wacht rustig mijn abonement af

  33. wow wat mooi 😛

  34. aan dirk:
    geld is geld… ik ken een mannetje van 12jaar die een iphone 3G had… de nieuwe komt uit hij verkoopt zen oude en voor een stuk van zen verjaardagsgeld heeft hij een nieuwe 3GS gekocht… wat maakt dat uit… iedereen doet met zen geld wat hij wil… je kan heeel heeel veel kopen of gewoon op je geld zitten en plots doodgaan en er niets aan gehad hebben ofzo…

  35. Ik hoop dat over 9 maanden een nieuwe iphone uit komt. Dan pas is mijn 300-i Abo voorbij.

    Dus appel skiet alsjeblieft een beetje op 😛

  36. En de iTablet dan! Nu kan ik hem niet syncen aan mijn iCat met iTV die aangesloten staat op mijn iMac met iPod! 🙁

  37. De lancering voor de volgende generatie iPhone is op dit moment nog erg ver weg.

    Als Apple zich aan het vaste lanceerschema houdt, kunnen we de volgende generatie iPhone pas over een halfjaar verwachten. Dat kan twee dingen betekenen. De eerste optie: Apple is deze keer erg vroeg met het laten produceren van onderdelen. Meestal beginnen ze er veel later mee, om te voorkomen dat zich een flinke voorraad aan onderdelen opstapelt. Ten tweede: de iPhone komt deze keer veel vroeger op de markt omdat Apple is geschrokken van de opmars van Android en daar snel een antwoord op wil hebben. De speculaties kunnen weer beginnen!

    erg krom dit, eerst zeggen dat een nieuwe iPhone nog wel even op zich laat wachten en vervolges met een argumentatie komen dat dit misschien ook niet zo hoeft te zijn. Het zou ook goed kunnen dat een (eventueel) nieuwe iPhone langer op zich laat weten, wie weet.

  38. Maak de zooi iets meer open en iphone heeft van android niks meer te vrezen dan een normale concurrent.
    *droomt rustig verder*

  39. Ik kocht in augustus 2008 een 3G. Deze heb ik bij de lancering van de 3GS verkocht, en via Marktplaats een 3GS teruggekocht (ééntje van T-Mobile, met simlock, helemaal origineel).

    Gelukkig ben ik sinds vrijdag 18, dus ik heb de handtekening van mama of papa niet meer nodig bij een nieuw abonnement. Bij de nieuwe iPhone zal ik deze zeker gaan kopen met een tweede abonnement. Dan gebruik ik gewoon mijn huidige SIM-kaart in het nieuwe toestel, en mijn nieuwe abonnement neem ik dan ingebruik zodra mijn huidige abonnement verloopt. Ervan uitgaande dat hij weer bij T-Mobile komt…

  40. 3G naar 3GS was een kleine update. Hopelijk krijgt nieuwe iphone wel een groot update.

    Ik vind dat uiterlijk zeker moet veranderen. Verder moet er een flits komen en een camera aan voorkant voor videogesprek. Ook een HD kwaliteit scherm en langer batterij duur en beter gps fix.

    Ook software moet veranderen zoals flash, multi tasking enz.

  41. Tja, het eerste wat ik ga doen als mijn iAbo afloopt bij T-mob in juli is een sim-only abonnement van Vodafone/KPN regelen. Dat bereik van T-Mobile toch altijd, zelfs in de randstad!

    Daarna ga ik eens rustig sparen voor een simlock vrije variant van de 4G. Belgium here I come.:)

  42. kan me vergissen maar volgens mij is er vanaf 2010 de universele micro usb lader… en daar zou ons goudreinetje ook aan mee doen. Waarom dan nog een brede dockconnector als charger dock ?
    Ik geloof deze nog niet!

  43. Optie 4: Zelfde uiterlijk met weer kleine hardware aanpassingen :(. Wat heb je daar nou weer aan??

    APPLE!! maak gewoon iets wat weer is vernieuwend, apart, revolutionair en dope is! Niet weer hetzelfde uiterlijk met een paar hardware aanpassingen en een kleine aanpassing in de benaming. 🙁

    Kom met iets totaal nieuws!!! 😀 YEaaahh!!

  44. @Dejive:
    Sluit me helemaal bij jou verhaal aan. Heb net mijn Iphone gejailbreakt omdat hij van origine veel te weinig vrijheid had om persoonlijke look er aan te geven. Ben verwend geweest met mijn oude Nokia, maar Iphone heeft het. Ben nog lang niet uitgekeken op de Iphone, zeker niet gezien zijn Internet en Pushnotificatie mogelijkheden fantastisch. Hoop dat ze met de opvolger er voor zorgen dat je ook bijlage kan opslaan en bestanden kan delen met andere GSM gebruikers dan Iphone via BlueTooth want dat mis ik soms wel.

  45. Ik heb overwogen mijn 3g te upgraden naar een 3gs maar t-mobile raadde me dit destijds af: de 3gs was een tussenmodel, de 4g werd verwacht in februari 2010.
    Totaal onbetrouwbare info? ik heb mijn 3g gewoon gehouden en ik heb niet het idee dat ik veel mis.

  46. Februari 2010… Vage datum..Het zou zo maar kunnen.. Ik hoop toch wel dat als de 4e generatie er aankomt. Iedereen zijn abbo kan verlengen (aangezien het pas 3 maanden van tevoren kan en de 3g in Juli uit kwam).
    En voor mij zelf hoop ik dat de 4e G een flitser of iets dergelijks heeft, anders ga ik toch maar andere telefoons overwegen

  47. bij de nieuw Iphone 3GXX wil ik minimaal weer 1 nieuwe sensor erbij.

  48. @Patrick:

    Vanaf volgend jaar zullen ze niet anders kunnen EU gaat geen gsm’s meer importeren die geen vervangbare batterijen hanteren.

  49. ik gebruik nog altyd men eerste iphone welke ik meegebracht heb uit de states,maar ik ben natuurlijk al wat ouder en hoef niet ieder jaar een andere gsm(iphone)tja ,als je al die jongeren van tegenwoordig hier bezig hoort kan je er alleen maar van overtuigd zijn dat de wereld er op achteruit gaat,jullie kopen natuurlijk ook ieder jaar een andere wagen met veeeeeeeeeeel plastic en lichtjes,bravo jeugd ,goed bezig!!!

  50. Ik heb de 3G nog steeds,de 3gS kon me niet over de streep trekken om te upgraden.
    De 4g zal toch ECHT vernieuwend moeten zijn anders koop ik hem WEERNiet!

  51. Leuk hoor al dit gespeculeer en (mooie) wensen. Ik ben best tevreden met mijn Iphone 3G.

    Echter sinds dat Apple voor mij en vele miljoenen anderen heeft besloten dat ik niet meer mag tetheren mis ik (na de telefoon, en email functies) de meest belangrijke feature. Dit maakt een nieuwe of toekomstige Iphone een stuk onzekerder en zin om mijn Iphone te jailbreaken heb ik niet, steeds dat gedoe na een upgrade hoeft echt niet.
    Bottomline: Apple luister svp beter naar je klanten en stop met het “ik weet wel wat goed voor je is” beleid.

  52. Ik heb nog steeds een 8GB Ipod Touch eerste versie, geen enkel andere touch of Iphone heeft mij nog kunnen overtuigen, hopen dat de 4G dat wel kan, anders ga ik toch voor een simpel belledingetje (met tethering via Wifi) naast mijn Ipod Touch, ben mijn N80 na bijna 4 jaar toch wel zat nu..

  53. Origineel geplaatst door Niels
    Je kunt in elk geval zien dat er een flitser in de nieuwe iPhone komt, zoals te zien is aan het ‘gat’.Verder is Apple echt niet bang voor Android, maar wel degelijk zich ervan bewust dat er snellere productwisselingen dienen te komen!

    Waarom een snellere productwisseling?
    Als je dan toch elke maand een nieuwe mobiel wil zien dan moet je voor ‘n samsung opteren.
    Die komen elke maand met een nieuw model aandraven maar dat heeft niks met innovativiteit te maken.
    Gewoon de volgende krampachtige poging om de iphone te overtroeven.
    Is dat dan zoveel beter? een mobiel kopen voor pakweg 500 euro terwijl je eigenlijk al weet dat ie binnen een maand al minstens een derde van de prijs lichter in de etalages ligt,vlak naast het “nieuwe” modelletje.

  54. Ik heb trouwens veel liever dat Apple het wat kleinschaliger houdt zoals vanouds want binnenkort heeft iedereen een mac en een iphone en dan komen de problemen die een PC heeft gewoon mee over.
    En ik spreek niet voor de juppies en snobs op deze site maar al is mijn macbook prachtig…dat is niet de voornaamste reden waarom ik ‘m kocht!

    Het lijkt vandaag meer te gaan om te kunnen zeggen : “kijk wat IK heb,kijk wat IKKKK heb” en ik stel me de imacs en iphones al voor waar men het prijskaartje met opzet laat aanhangen maar de functionaliteit van een product word hierdoor wel een beetje in ‘n hoekje gedrumd.

    Laat ze bij Apple maar rustig nadenken ipv elke maand een nieuwe versie op de markt te gooien,gewoon omdat de consument het zo wil.
    Apple hoeft zich niet te bewijzen… tegen niks of niemand en om te eindigen…kopen jullie maar lekker iedere maand een nieuw mobieltje 😀
    Leven en laten leven

  55. Origineel geplaatst door Edo
    de volgende mag van mij wel weer wat eerder komen. dan moet bij de versie van 2011 wel weer een jaar tussen zitten:P loopt mijn abbo precies af voor het nieuwe toestel

    En Apple gaat z’n lanceringen echt wel op jouw ‘abbo’ afstemmen.

  56. Dit word sowieso NIET de nieuwe iPhone want (bijna) alle telefoonfabrikanten, incl Apple, hebben afgelopen jaar afgesproken een mini-USB aansluiting te gaan gebruiken voor alle nieuwe modellen voor het opladen van de telefoon en die zit heel duidelijk hier niet aan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.