Reacties voor: Gerucht: ‘Office voor iPad op 10 november 2012 verkrijgbaar’

Volgens The Daily zal Office voor de iPad op 10 november 2012 in de App Store verkrijgbaar zijn. Microsoft zou het ontwikkelen van de app inmiddels al hebben afgerond, maar hij moet nog intern worden goedgekeurd. Eerder werd al gesproken over het verschijnen van Office voor iPad in november 2012.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Voor de professionele gebruiker is dit uiteraard zeer welkom. De apps van Apple zijn prima maar ook geen hoogvlieger. Je bllijft toch altijd prutsen met de de conversie van een pages document naar docx en omgekeerd. En aangezien 95% van de documenten gewoon word zijn is zo’n pakket toch wel een aanrader. Word op de Mac werkt over het algemeen ook soepel en is veel completer dan Pages. Is ook niet gek want Apple heeft al jaren geen vinger uitgestoken in hun desktop
    publishing software.

    Misschien wordt dat wel dé verrassing van WWDC: nieuwe Macs met nieuwe iLife en iWork software.

  2. Als twee instanties eenzelfde gerucht de wereld in helpen, neemt de betrouwbaarheid hiervan niet per definitie met een factor twee toe…

  3. Ik gebruik Quickoffice, voor wat verslagen te typen en dat kan in een word document…

  4. @WvB22: Zowel MS Office als Apple iWork zijn geen van beiden Desktop Publishing Software. Wanneer jet het over DTP hebt, dan moet je denken aan applicaties zoals Adobe InDesign en Quark XPress.
    Eigenlijk zit hier ook meteen het probleem van al die office pakketten. Ze hebben te veel toeters en bellen waardoor de illusie ontstaat dat je er ook hoogwaardige drukwerk documenten mee kunt maken. Niets is echter minder waar. En dat geld dan met name voor de tekstverwerkers.
    Met name MS Word spant de kroon met de overdaad aan functies en instellingen die elkaar in de weg zitten waardoor je als gebruiker op een bepaald moment echt niet meer weet wat je nou werkelijk aan het doen bent. Legendarisch in Word zijn de problemen met genummerde lijstjes in combinatie met (automatisch) genummerde hoofdstuk- en parafraaf-titels, waarbij op een gegeven moment alles genummerd wordt of helemaal niets.
    Pages van Apple ken ik wat dat betreft wat minder, maar wat ik er van gezien heb heeft het ook te veel van het goede aan boord.
    Waarom kan en mag een tekstverwerker niet meer gewoon een tekstverwerker zijn.
    Maar dat Office op de iPad gaat verschijnen is op zich positief, simpelweg omdat de meeste bestanden die je aangeleverd krijgt inderdaad uit de MS Office stal komen.

  5. Leuke datum, 10-11-12. Ben wel benieuwd wat Office ons gaat brengen, als het een beetje lekker werkt zal ik misschien nog eens zo’n bluetooth toetsenbordje op de kop tikken 🙂

  6. Vrees ervoor dat ze daar nog beetje laat met voor de dag komen… #AlternatieveMetDeHopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.