Reacties voor: Gerucht: nieuwe iPhone en Snow Leopard op 8 juni?

Moscone Center in San Francisco is van 6 tot 12 en van 16 tot 22 juni geboekt voor een corporate meeting. De kans is groot dat één van de twee de WWDC van Apple is.

Reacties: 42 reacties

  1. Ik hoop dat het waar is, dan ga ik in juli mijn iphone abbo verlengen naar een nieuwe met de nieuwe iphone 😀

  2. iPhone 2.1 duidt niet de software aan maar de interne code voor Apple voor het apparaat
    iPhone 2G (1st Gen) = namenlijk 1.1
    iPhone 3G (2nd Gen) = namenlijk 1.2
    dus de iPhone 4G?? (3rd Gen) wordt als 2.1 gezien

    I Rest My Case

  3. @pposthoorn:

    Hij wordt dan alleen nog maar aangekondigd denk ik, hij is er niet gelijk

  4. Origineel geplaatst door pposthoorn
    Ik hoop dat het waar is, dan ga ik in juli mijn iphone abbo verlengen naar een nieuwe met de nieuwe iphone

    Hoe wil je dit doen dan? Je hebt toch een abbo voor twee jaar?? Die kan je dan toch niet al een jaar van te voren verlengen??
    Als je mij verteld hoe je dit voor elkaar krijgt ga ik het ook proberen..

  5. Lost and found. Beetje dom om te doen.

  6. Ik ben hartstikke tevreden met mijn huidige iphone, maar ik zou hem wel nemen zodra mijn abbonement, over nog precies 1,5 jaar, stopt.

  7. Dit is dus precies waarom ik geen iPhone heb gekocht.. Je zit er meteen 2 jaar aan vast en eervoordat dat afgelopen is zijn er alweer 1 of 2 nieuwe iphone’s uit. (Stel dat dit waar is dan)

  8. Ik ‘moet’ ook nog 1,5 jaar met mijn iPhone 3G abo doen, maar dat is echt geen straf hoor. Er zijn ergere dingen…

  9. Origineel geplaatst door m-anu-el
    Lost and found. Beetje dom om te doen.

    Als dit de manier is om hem te kunnen verlengen zal dit vaak gaan gebeuren.
    Tegen de tijd dat die uitkomt (volgens de geruchten) hebben veel mensen nog maar een jaar te gaan. 2 Jaar erbij is dan nog redelijk (vind ik)..
    Maar ja dan zal je wel een aangifte erbij moeten hebben anders is ineens bij veel hun iPhone gestolen.
    Ik wacht dan wel lekker.
    Want wie weet komt er wel weer een nieuwe als mijn abbo afloopt..

  10. Ik zou het een beetje dom vinden van apple. Ze weten dat de mensen nog minstens een jaar vastzitten aan de 3G, dan lopen ze dus een aantal mensen mis die nog vastzitten aan de 3G. Zoals ik zit ook nog 1.5 jaar “vast” aan de 3G.

    Maar Snow Leopard zit ik echt op te wachten!

  11. zou zeker een ‘kleine’ update zijn… want voor de mensen met een abbo zitten er nog een jaar aan vast…

  12. @Nik: wat wil je dan doen? Nooit een telefoon nemen?

  13. @Dejive: Tuurlijk wel, heb zat telefoons gehad. Maar dit is gewoon een van de redenen dat ik geen iPhone heb gekocht aangezien er dan toch steeds een nieuwe komt. Ik heb nu een LG Renoir en een iPod Touch 2G.

  14. Een LG renoir, bedoel je die ene met dat slechte touchscreen die je een halve seconde moet indrukken voordat hij reageerd?
    En wat maakt het uit als er een nieuwe komt? Er kom vast ook wel een nieuwe, betere LG uit in de toekomst…

  15. Bij andere merken zijn er ook jaarlijks of soms zelfs vaker updates van telefoons.
    Bij apple hebben ze maar 1 model..
    Je hoeft daarom niet elk jaar een nieuwe je kopen hé 😛

  16. koop je er toch gewoon 1 bij in italie

  17. Mensen in de usa hebben ze de eerste generatie al wel 2 jaar 😉

  18. Iphone eerste generatie dan 2 jaar in mijn bezit, komt dat even mooi uit!

    Lijkt mij best redelijk van apple, dat wanneer je een nieuwe koopt, je 1 nieuwe generatie overslaat en dat dan je abonnement weer afloopt voor een nieuwe.

  19. Denk je dat Apple rekening gaat houden met Jan Boerenlul uit Nederland waar er een handjevol verkocht werden in verhouding met de rest van de wereld? We zijn een klein land, laten we dat zo houden.

    Volgende waar we in de reacties tegenaan lopen: ‘Apple lijkt wel gek’. Uhm, andere fabrikanten pompen 30 toestellen per jaar de markt op.. Die (al die andere en Apple) gaan geen rekening houden met jouw gevoelens, abo en koopkracht.

    De eerste iPhone abo’s in Amerika lopen deze zomer af. Iedereen met een eerste generatie stap wellicht over. Rest van de wereld zit aankomende zomer nog een jaar met de 3G (tot zomer 2010)(en dit zijn de vroege kopers zoals ik)(juli))

    Lost en stolen is bij T-Mobile een optie, maar vergeet niet dat je dan je abo+2 jaar aan dat toestel vast zit. Als je nu al begint te roepen dat je een nieuwe wil, dan vraag ik me af….

  20. Het is inderdaad geen straf om 2 jaar aan je iPhone vast te zitten, maar het idee dat er een nieuwere versie is dat is jammer. Nieuwer is leuker in deze consumptiemaatschappij:) waar ik zelf ook lekker aan mee doe!

    En ach lost and found gaat me persoonlijk wat ver. En bovendien zit je volgend jaar dan weer met het zelfde probleem.

  21. Het zou wel zo aardig zijn als ze hier dan ook een inruilactie doen. Voor 100 euro je 3G inleveren voor de nieuwe ofzo… Dan vind ik het wel de moeite. Anders hoop ik op goeie concurrentie aan het einde van m’n contract, in de hoop dat Apple iets leert… Ben blij met m’n iPhone, “but it still doesn’t live up to it’s potential…”

  22. Origineel geplaatst door Ruben
    Ik zou het een beetje dom vinden van apple. Ze weten dat de mensen nog minstens een jaar vastzitten aan de 3G, dan lopen ze dus een aantal mensen mis die nog vastzitten aan de 3G. Zoals ik zit ook nog 1.5 jaar “vast” aan de 3G.Maar Snow Leopard zit ik echt op te wachten!

    Ey kerel, de 1st Generation iPhone is er ook nog? Wat denk je met al die abbo’s?

  23. alleen jammer. dat de 2kamer dat niet meer 2jaar aan een albo. ze wille dat je het op ken zeggen wanneer je het wilt. dus je heb er niks aan. gebuurt pas in 2010 denk. maar tog

  24. je zit toch vast Aan het abbo en niet aan het toestel, dus kom gewoon in juni lekker een unlockte iphone in belgie kope, neem je kaartje uit je 3g, steeket in de nieuwe iphone en leef voort!

  25. Ik denk dat we eerst maar eens af moeten wachten wat er zo vernieuwend is aan de nieuwe Iphone als die al mocht komen!! Je kunt toch via de apps je Ipphone stileren zoals je wilt. Mijn eneige probleem met de 3G Iphone is dat ik graag een 32MB versie zou willen om dan al mijn muziek op de Iphone te hebben.

  26. Origineel geplaatst door Johan
    … Mijn eneige probleem met de 3G Iphone is dat ik graag een 32MB versie zou willen om dan al mijn muziek op de Iphone te hebben.

    32MB? Dan heb ij wel een héél kleine muziekcollectie;)

  27. kom hem dan halen in buurland belgië :p
    hier is ie simlockvrij (en ook geen countrylock, (mijne getest met een nl-simkaart in november, toen kreeg ik mijn nieuwe want oude was kapot)
    dus het is een kleintje om een keertje naar het Mooie & prachtige belgië te sporen 😉

  28. Sorry hoor mensen maar wat hier allemaal gezegd wordt is wel een beetje heeeeeeeeeeeeeeeel erg onredelijk. Elke nieuwe telefoon die uitkomt komt met een abbo van 2 jaar. Zo ook bij de iPhone. Veel merken, zoals samsung, hebben het afgelopen jaar wel 5 verschillende smartfones op de markt gezet. Niemand hier die daar over mekkert. Apple komt een keer per jaar met een nieuwe. Dan is het verschil vaak een heel stuk groter en de drang om te kopen ook. Ja dat klopt. Maar waarom denk je dat Apple dat doet?

    Juist om te verkopen. Daar draait het om bij Apple. Geld, geld en geld. En zeker in deze financieel zo onzekere tijden. En tja dat de Nederlander graag alle nieuwe dingen koopt en gevoelig is voor gadgeds heeft Apple niets mee van doen.

    Daarbij komt ook nog eens dat als jij de 3G niet zou vervangen dat de bezitters van First Gen toestellen NOG een jaar met dat ding moeten doen. Dat toch ook niet acceptabel tegen jullie argumenten?

    Waar is de blijheid van de consument gebleven voor een nieuwe Iphone. Een jaar geleden stond de wereld op zijn kop toen een zaakje in Tilburg een vage aankondiging deed. Iedereen zei: DAT MOET EEN NIEUWE IPHONE WEZEN. En iedereen was er blij mee. Nu wordt een jaar later een nieuwe iphone aangekondigd (niet zeker) en zijn de reacties beduidend minder. Jammer hoor

  29. haha 32 mb versie die is goed 😛

  30. ”om de derde generatie iPhone AAN TE KONDIGEN”
    iedereen mag zijn abo verlengen hoor in juli maar zonder nieuwe iphone denk ik…

  31. Moord en brand riep men in belgie toen de iphone voor 615€ werd verkocht terwijl je in nederland hem gratis kreeg. Veel mensen zagen enkel maar iphone voor 0 € en niet dat de nederlanders die iphone dubbel en dik in hun 2 jarig abo betalen. Zelfs de regering ging kopelverkoop toestaan voor de iphone omdat men dacht dat het beter was voor de consument.
    Maar nu een jaartje later komt er zoals verwacht een nieuwe iphone uit en kunnen de belgen die het willen hun 3G nog voor een leuke prijs verkopen en de nieuwe aanschaffen als men wilt. dit is koop vrijheid.
    Voor de mensen die het niet begrijpen waarom apple nu terug een nieuwe op de markt brengt komaan kijk eens verder dan uw neus lang is he.
    Er zijn meer mensen dan jij en uw 2 jarig abotje he.
    er zijn mensen die nog aan hun eerste iphone vast zitten. Ik ben eigenlijk wel benieuwd als die mensen zichzelf terug gaan vastzetten voor 2 jaar. “als ik sommige eerst reacties lees met hun (lost and found) ideën vrees ik er voor.”
    Dan nog een punt apple is een technologie bedrijf dat moet evolueren om te overleven. Elk jaar een nieuwe iphone op de markt brengen is een goede marketing timing denk ik niet te snel en niet te laat.
    swoit ik zie wel als dit toestel me aanstaat of niet en mss koop ik hem wel en verkoop ik mijn 3G. Iemand interesse in een met zorg behandelde belgische 3G 😀

  32. Ik moet geen nieuwe iPhone, ik wil dat mijn huidige eindelijk eens alle functies krijgt die een echte iPhone van maken:

    – copy/paste
    – wat ben je met die fancy gps als je geen navigatie software kan draaien
    – sync van ical/mail todo items
    – sync van Notities
    – zoek functie in mail
    – rules in mail

    Veel is het niet, maar het is naar mijn mening wel essentieel voor een echt iPhone!

  33. haha,

    Ik begrijp die mensen die zeuren niet. Apple brengt maar 1 nieuwe telefoon per jaar uit itt nokia en samsung en ook blackberry.

    Nu een samsung kopen of blackberry wil zeggen dat hij volgende maand alweer ”oud” is omdat er alweer een nieuw model geintroduceerd is.

    Ikzelf heb de eerste generatie iphone en was erg teleurgesteld bij het uitkomen van de 3G want ik dacht dat die veel beter zou zijn dan de 1e generatie maar wat bleek hij is precies hetzelfde! Het is een voortborduursel op de 1e generatie er zit alleen geen snel inet op en geen gps chip, en of dat nou zulke verbeteringen zijn?? dus voelde ook de nood niet over te stappen naar de 3G,

    Ik hoop nu bij het uitkomen van een nieuwe iphone dat ze wel echte verbeteringen doen en dan koop ik die zeer zeker weer,

    als je kijkt naar de releases van apple dan is het wel waarschijnlijk dat er in juni een nieuw iphone komt.

  34. @Buffalo

    Mooi gesproken, ik ben het met je eens. Ik heb de eerste generatie nog thuis liggen, waar ik gewoon de volle mep voor betaald heb.. Ik heb nu de iPhone 3G met een t-mobile abo (zakelijk heb ik al jaren, geen iPhone abo dus.)

    ALS er een nieuwe komt, wat ik wel verwacht. Dan koop ik die weer gewoon voor de volle mep. En daarna weer een telefoon voor niets, en daarna weer de volle mep… Zo doe ik het al jaren…

  35. Haha moet je al die T-mobile jankerds eens lezen zeg.
    Voor een dubbeltje op de eerste rij, maar als er dan een nieuw model komt (wat natuurlijk logisch is) gaan ze lopen janken.

  36. @Nik: Mwoah, je kunt in de tussentijd ook gewoon een losse telefoon aanschaffen hoor. Je hoeft niet altijd een telefoon icm een abo aan te schaffen en het is ook beslist niet de enige manier om aan een telefoon te komen.

    @Gekko: Je schijnt een abonnement voortijdig te kunnen verlengen. Dan kun je die 2 naar 4 jaar uitbreiden. Niet erg slim om te doen trouwens (indien je ergens niet tevreden over bent heb je aardig wat jaartjes te gaan en als je het af wilt kopen dan kost het je aardig wat centen).

  37. @bert
    @kal_el

    Hebben jullie een telefoonwinkel in belgie ofzo?

  38. Ik heb nu sinds een week een iPhone 3G. Ik heb hem gewoon 2ehands overgenomen. Dus als er een nieuwe komt, koop ik die ook gewoon 2ehands of in Amerika deze zomer. (als je em daar dan zonder abo kan krijgen)

  39. @donstil:
    “T-mobile zeikerds”? Ach, als je kunt kiezen tussen €615,- contant zonder abo in Belgie, of 20 * €30,- inclusief belminuten/sms/UMTS, wat is daar dan dom aan? En het is bij iedereen wel bekend dat je als T-mobile abonnee al vier maanden voor afloop van het abonnement al kunt verlengen? Afgelopen zomer kon ik dat wel, tenminste…

  40. Daarom heb ik in de eerste instantie ook gewoon een belgische iphone met vodafone. Geen gezeik en als ik een nieuwe wil moet ik maar weer naar belgië om een nieuwe te halen. Denk dat naar belgië ook een stuk slimmer is dan het ‘lost and found’ idee van sommige, denk trouwens niet dat t-mobile hier erg moeilijk over zou doen, hebben ze je namelijk voor nog zeker 3 jaar binnen.

  41. het laatste wat ik over snow leopard hoorde was dat het begin januari uit zou komen, en dat hoorde ik eind december. zou raar zijn als het echt juni zal worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.