Reacties voor: Gerucht: ‘nieuwe iPad krijgt verbeterde backlight om hitteproblemen op te lossen’

Taiwanese geruchtensite Digitimes beweert dat Apple de backlight van de nieuwe iPad gaat aanpassen om de hitteproblemen op te lossen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Terug roep aktie?

  2. Waarom direct weer een terugroep actie….?

  3. Origineel geplaatst door civman
    Terug roep aktie?

    idd, lig ik hier bij het zwembad free internet ipad in mijn tas.
    Even ipadclub nieuws lezen en opeens 2 minuten later geel icoon ipad moet afkoelen.
    Met ander woorden kan je een ipad niet gebruiken in spanje het is altijd warm hier.

  4. Daar ben ik het mee eens die ipad wordt bloed heet !!!

  5. @civman:

    zou kunnen.. of alleen nieuwe verkochte modellen, maar dat hoop ik toch niet..
    ga nog op vakantie naar frankrijk, misschien dat het daar voorkomt dat mijn ipad overhit raakt, maar in nederland nog geen last van gehad

  6. @civman:
    Zou leuk zijn.
    Ik heb enkel last als ik zware games speel op mijn “new” iPad.

  7. las op een andere apple nieuwssite zojuist dat er mogelijk zelfs een nieuwe upgrade komt van de ipad dit jaar, wat natuurlijk heel jammer zou zijn, als de bestaande modellen niet aangepast worden.

    de lens, de batterij en de backlight lampjes zouden aangepast worden

  8. Nog nooit last van gehad..

  9. Heb ook geen problemen, maar speel dan ook geen zware games. Hoor overigens ook weinig meer van problemen. Kan me niet voorstellen dat Apple zo snel met een update komt. Tenzij er een kleinere versie wordt uitgebracht.

  10. iPad is bij mij altijd heel warm als ik uhm heb opgeladen.. maar nog nooit zo’n waarschuwing gehad als op het plaatje..

  11. @Harry:
    na al die geruchten komtber zoiezo een kleinere versie,vmaar deze zou zoiezo goedkoper moeten zijn, on te concurreren met tablets zoals de nexus 7..
    dus dat likjt me niet echt een upgrade,vaangezienvhet scherm geen retina ondersteuning bied en er misschien een minder krachtige cpu, gpu,camera, batterij etc in zit.

  12. Is juist fijn voor in de winter 😉

    ‘elk voordeel heeft zn nadeel’ 😉

  13. Ik game nooit, verder bij de hele dag gebruiken geen
    extra warmte geconstateert.

  14. Ik heb hier ook geen enkele last van. Mijn iPhone word zelfs warmer dan mijn iPad. En jha hij word gebruikt voor zwaar games.

  15. Net terug van 10 dagen Turkije. Heb daar dagelijks minimum 6 uur mijn iPad gebruikt en geen enkel probleem gehad. Vooral lezen, mailen en FB, geen games

  16. Zit nu voor het moment in Spanje met mijn new iPad en speel voortdurend zware games aan het zwembad en nog nooit last van gehad hier, iPad wordt wel inderdaad warmer maar niet echt storend!…

  17. Ik zou heel blij zijn met een terugroepactie. Die van mij wordt erg heet, zelfs als ik alleen aan het lezen ben.

  18. Heet worden is bij mij al vanaf het begin. Zelfs bij lezen van een boek wordt het vervelend. Ik hoop dan ook zeker op een terugroepactie!

  19. heb eerst een witte 32gb+4g gehad bij de introductie van de nieuwe ipad. het opladen duurde “jaren” en het werd goed warm met infinity blade 2. Toen een zwarte gehad ook dus 32gb+4g en die werd ook wel warm en weer was het opladen een probleem.

    mijn iphone wordt trouwens ook echt goed warm. weer ff langs de apple store!!

  20. Ik trof dit probleem gelijk in de eerste week al aan! Daarna ghelukkig niet meer, maar ik had hiervoor de ipad 1, als je de hitteproductie van beide vergelijkt is er uberhaupt een aanzienlijk verschil!

  21. Mijn eerste iPad 3 16GB werd ook erg heet bij het kijken van films etc, maar nu ik een vervangende iPad heb gekregen omdat de vorige kapot is gegaan heb ik nergens last meer van.. Tijdens het spelen van grafisch zware spellen wordt ie wel wat warmer, maar verder wordt deze nieuwe iPad totaal niet warm!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.