Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe generatie iPhone krijgt 4 inch scherm’

Het kan niet op met de geruchten deze week. Na de iPhone Nano en de iPhone met uitschuifbaar toetsenbordje is er een nieuwe: een iPhone met een groter scherm. Volgens de Digitimes krijgt de nieuwste iPhone een 4 inch scherm om zo beter te kunnen concurreren met Android.
Robin van t Slot - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 71 reacties

  1. Waarschijnlijk heeft Apple **** aan alle 4 inch-beeldschermen en komen ze gewoon met de huidige retina die ze nu hebben. Toch zullen ze dan eventjes een schepje erboven op doen door met iets totaal nieuws te komen. Apple vernieuwt, niet HTC, Samsung etc.

  2. Dat zou zeker mooi zijn! Alhoewel ze dan wel een oplossing moeten zoeken voor de accuduur.

  3. Graag! Hoop dat dit gerucht waar is! 4″ is veel beter.

  4. Niet meegaan met de massa maar je onderscheiden. Laat de iPhone 5 deze functies inbouwen: http://www.youtube.com/watch?v=oG3tLxEQEdg

  5. Groter scherm betekend minder pixels per inch. Maar met de huidige resolutie van de iPhone 4 zou het mischien niet zoveel uitmaken qua scherpte om het scherm een halve inch groter te maken. Ik ga er vanuit dat de resolutie sowieso hetzelfde blijft. Aan de andere kant maakte Apple wel reclame met de 326 pixels per inch. Dus of ze dat nou willen verlagen??

  6. Lijkt mee een goede ontwikkeling een groter scherm.

    Dat er daarnaast dan nog een 4+ zou komen die minder is dan de huidige 4 lijkt mij erg vreemd! Iets met + gaan benoemen en dan minder zijn dan de gewone versie.

  7. Dat zou ik echt helemaal fantastisch vinden want apps (bijv: Agenda) zij op deze manier veel beter te besturen..

    Please apple maak me blij met een 4 of groter inch scherm:D:D

  8. Heel graag! Een groter scherm zou echt het fantastisch zijn. Niet dat het voor mij een overweging is om over te stappen naar bv android.

  9. Beetje vreemd al die ophef en speculaties over groter dan wel kleiner, of misschien wel beide. Als het hier niet om Apple zou gaan, zou het iedereen een worst zijn en lees je er niets over. Opeens kunnen we dan massaal afwachten onder het mom van, we zullen wel zien wat er komt.
    Nu staat er een appeltje op en de ene roddel verdringt de andere.

    Strange…….

  10. Origineel geplaatst door Tunix
    Dat zou zeker mooi zijn! Alhoewel ze dan wel een oplossing moeten zoeken voor de accuduur.

    Dat is geen probleem met dual processor

  11. Wow! Dan krijg je nog meer ‘screen-estate’! Ben benieuwd, misschien dit in combinatie met een uitschuifbare toetsenbord? Omdat je nu een grotere breedte/hoogte hebt, kunnen de onderdelen zo geplaatst worden zodat wanneer je een uitschuifbare toetsenbord hebt, de telefoon niet (zoveel) dikker wordt.

  12. Groter is niet altijd beter.

  13. @gserban: Lol het scherm vreet toch echt de meeste energie, daar verandert een eventueel zuiniger processor niets aan.

  14. @Frankie: Dit is iPhoneclub. Dan wordt er inderdaad gepraat over Apple producten. Logisch toch? Als je iets wilt lezen over andere telefoons, ga dan naar Engadget. Toen er geruchten waren over bijv. de HTC Desire HD, stonden die daar ook op de voorpagina. Dit is iPhoneclub, hier staan geruchten over de nieuwe telefoon van Apple op de voorpagina.

  15. @Oentje13: Dat snap ik, maar bedoel in het algemeen. Ook op NU.NL bijvoorbeeld lees je de geruchtenstroom van Apple terwijl andere merken hier niet eerder genoemd worden voordat deze daadwerkelijk met iets tastbaars komen.
    Doen ze goed bij apple.

  16. en als die dan enkel te koop is zonder abo tegen de volle prijs gaan er heel veel mensen janken omdat ze dan het toestel niet kunnen betalen

  17. We zitten elkaar weer helemaal gek te maken hahahahha al die geruchten ik verwacht gewoon niet veel nieuws alleen een snellere iPhone 4 net als metde 3 gs als t dan meer is valt t alleen maar mee. Straks hebben we weer een heleboel klagers omdat er weer een hoop niet opzit wat wel werd gezegd in de geruchten.

  18. @Frankie: Het verschil is Nu.nl en iPhoneclub.nl is, neem ik aan, dat iphoneclub hun klanten moeten halen door alleen berichten te plaatsen over Apple. dat zijn er niet veel. Nu.nl heeft een breder assortiment, omdat het een nieuws website is en NIET een one-issue website en dus een grotere doelgroep. Heel simpel, lijkt mij.

    On topic: Ik zou 4 inch niet verkeerd vinden. Meer ruimte, meer GB, meer features, meer enzo.

    De accuduur moet er alleen niet onder lijden.

  19. Het valt mij op dat voorafgaand aan een lancering de geruchten elke keer weer veel op elkaar lijken. iPhone nano, groter scherm, uitschuifbaar toetsenbordje, aanwezigheid van FM-radio en wegvallen van de home-knop. Je kan ze elke keer weer verwachten.

  20. 4 inch is mooi alleen als het niet ten koste gaat van batterij/dikte/grootte/lengte/breedte. Dus de zwarte randen moeten minder dik worden.

    En qua beeldformaat is het echt niet zo dat een iphone 4 haar beeldformaat moet gaan vergroten omdat het anders niet meer kan concurreren. Ik vind het toestel groot zat en mag niet groter worden !

  21. NEEEE geen 4″ inch scherm. Ik wil geen koelkast in mijn broekzak. 3,5″ inch is perfect.

  22. @Frankie: Misschien omdat de meeste mensen toch altijd nieuwsgierig zijn waar Apple nu weer mee komt, en het is natuurlijk ook spannender wanneer er 1 keer per jaar een toestel aankomt, of dat er om de 2 weken een Android toestel uitkomt 😉
    4 inch mag van mij ook wel hoor, ben echt weer benieuwd naar alles.

  23. @JMO: dus dan neem ik aan dat je het (gezien je eigen argumentatie) juist eens bent met Frankie.
    Tuurlijk dat hier veel nieuws over Apple staat is logisch.

    Dat een site als nu.nl ook voor ieder gerucht dat er uit de Apple hoe komt ook een nieuwsbericht gaat plaatsen, maar voor de geruchten vanuit de HTC hoek niet (of iig minder) is wel bijzonder goed gedaan van de marketingafdeling van Apple.

  24. @Maarten: Kijk, jij begrijpt mijn punt.

  25. Eindelijk een gerucht waarvan ik hoop dat het waar is 🙂

  26. Ik roep al 3 jaar om een 4 inch scherm..gaat het dan eindelijk gebeuren?

  27. Misschien dit in combinatie met het verdwijnen van de homebutton? 😛

  28. Htc is mooi! Maar persoonlijk vindt ik hem te groot!!

  29. De bewering dat een 4 inch scherm per definitie een kortere batterijduur inhoudt is onjuist! Je gaat er qua ruimte in de telefoon voor de batterij immers ook op vooruit. Hij wordt dan alleen wel een stukje zwaarder..

  30. Laten ze hem maar snel droppen! Ik heb geen zin om van 3gs naar 4g over te stappen. Ik hou van werkende producten.. Bellen met een telefoon zonder dat je gesprek uitvalt.

  31. Ik geloof er niks van. Hoe zou dit precies moeten gaan gebeuren dan? Simpelweg de resolutie hetzelfde houden zie ik Apple niet doen. Apple heeft zeer veel aandacht besteed aan de UI, en Apple denkt niet in pixels maar in fysieke maten zoals centimeters. Zomaar alles iets groter maken wordt een drama voor App Store-ontwikkelaars.

    Andere optie is om de resolutie iets groter te maken en zo dus daadwerkelijk meer bruikbare pixels te geven aan de gebruiker, maar ook dit wordt een nachtmerrie voor App Store-ontwikkelaars. Ik geloof er niks van…

    Overigens wel grappig, de berichten onder dit bericht:
    6-4-2009 Gerucht: volgende generatie iPhone krijgt FM-radio en -zender 17 reacties
    14-1-2010 Gerucht: volgende generatie iPhone krijgt aanraakgevoelige behuizing 36 reacties
    26-5-2009 Gerucht: nieuwe generatie iPhone in 6 varianten 59 reacties
    18-1-2011 Gerucht: volgende iPod touch krijgt 3D-scherm 47 reacties

  32. @Maarten: @Frankie: Voor de duidelijkheid: Ik ga hier geen websites of bedrijven promoten ofzo. Maar ik denk niet dat je me punt begrijpt. Apple is de main topic hier op deze website. Andriod telefoons zijn de main topics op andriodplanet.nl. Daar kun je dan de betere geruchten volgen over andriod telefoons. Er zijn ook websites voor windows telefoons en symbian. En ook over de Nintendo Wii, de Xbox 360, de Playstation 3 en mijn favoriete hamster(:P). En als het nu zo is dat de concurrent(aasgier) iets fouts/iets minder goed doet, dan is het toch vanzelfsprekend dat daar iets minder positieve over gepubliceerd wordt. Er zijn mensen die dat willen lezne. En als er bericht binnen komt waar de website over gaat, dan is het toch ook vanzelfsprekend dat dat bericht voor getrokken wordt dan die van de aasgier(concurrent)? Lijkt mij ten minste. Een algemeen nieuwswebsite is verplicht om elk bericht even veel aandacht te geven als de ander. Een one-issue website niet.

    But that is just me 😛 🙂

  33. Apple’s marketingmensen leveren weer puik werk. Ze weten toch weer de aandacht te grijpen tijdens een groot evenement waar ze zelf afwezig zijn (MWC). Eerder dit jaar vertoonden ze iets dergelijks ook tijdens de CES 2011. Toen was het volgens mij de aankondiging van de Verizon iPhone / ziekteverlof Jobs.

    Wat betreft de 4″ iPhone (en ook de iPhone nano): ik reken er niet op. Resolutie is hier het roet in het eten. Ga je alle Apps (1 van de usp’s van de iPhone) onbruikbaar maken voor een groter of kleiner scherm? En hoe moet je nou gaan internetten op een telefoon kleiner dan de iPhone. Dit gaat voorbij aan het gebruiksgemak van Apple. Apple beslist één keer voor een goed formaat, en blijft daar dan bij (in geval van mobiele iOS apparaten). In geval van een nano zou je simpelweg de helft kunnen nemen, waardoor het resolutietechnisch zou kunnen, maar dan wordt het weer érg klein.

    Hoewel Apple goed is in marktsegmentatie, denk ik dat ze bij de telefoons niet hetzelfde trucje herhalen als dat ze dat bij de iPod hebben gedaan, omdat het apparaat multifunctioneler is.

    Toekomstmuziek…

  34. Home-button weg, kleinere ruimte voor luidspreker boven.
    Randjes links en rechts smaller.
    En zo blijf je dan aardig in de buurt van het formaat van de huidige iPhone.

  35. Kom maar op met dat grotere scherm, doe ik snel mijn Samsung galaxy eruit, waardeloos toestel, loopt elke keer vast. Ik ga terug naar Apple:-)

  36. Origineel geplaatst door iFajar
    Wow! Dan krijg je nog meer ‘screen-estate’! Ben benieuwd, misschien dit in combinatie met een uitschuifbare toetsenbord? Omdat je nu een grotere breedte/hoogte hebt, kunnen de onderdelen zo geplaatst worden zodat wanneer je een uitschuifbare toetsenbord hebt, de telefoon niet (zoveel) dikker wordt.

    Hou nou toch eens op over die ‘iPhones met toetsenbord’, ik krijg er nachtmerries van 😛 Het maakt je telefoon echt wel dikker, kan alleen maar afbreken, en Jobs heeft sowieso al een hekel aan knoppen.. Maar een 3,7 of 4 inch scherm zou wel mogen/ Heb die HTC HD2 vastgehouden, en dat scherm is toch echt net te groot, het ligt niet goed meer in de hand (en nee, ik heb geen kleine handen, heb juist vrij forse).

  37. Ik vind t iphone formaat juist ideaal.. Je kan nog fatsoenlijk met 1 vinger typen..

  38. iPhone 5 met groter scherm: van harte welkom. Zou best kunnen. Uitschuifbaar schermpje: nee hoor, dat gaat er nooit van komen. Alles wat schuift en draait gaat stuk en past ook niet bij Apple. Een uitgeklede versie van iPhone 4 zou toch 4- moeten heten en geen 4+ ?!!
    En een iPhone Mini lijkt me een prima idee! Veel vrouwen vinden de iPhone te groot en willen het kleiner. Leuke kleine iPhone in wit, roze of lila voor de vrouwen. En voor de mannen een robuuste iPhone 5 in wit, zwart, brandweerrood, kanariegeel of marineblauw. Laat ‘s wat kleur zien, Apple!!

  39. Ik hoop dat het waar is. Ik snak echt naar een iPhone met een 4 inch beeldscherm grootte.

    Alleen al daarvoor twijfel ik soms om te switchen naar een HTC.

    Het is lekker internetten en gamen met een 4 inch grote beeldscherm.

  40. Ik heb even zitten meten, maar volgens mij hoeft de iPhone niet groter te worden voor een 4 inch scherm, past precies (in theorie iig). Zijn jullie het met mij eens?

    4 inch = 10,16 cm

    Ik geloof ook niet dat Apple weer met een andere resolutie gaat komen, inleveren op de pixeldichtheid is voor mij persoonlijk geen probleem, aangezien het nog steeds een stuk beter is dan de oude iPhone schermen.

    Wat de batterijduur betreft, ik denk dat Apple gewoon weer een manier bedenkt om ruimte te besparen, dus dunner scherm, kleinere processor, etc. zodat de batterij alleen maar beter wordt. Bij de iPhone 4 is het ook gelukt, daar zit een beter scherm en processor in, maar toch is de gebruikstijd vooruit gegaan…

  41. Kijk dit zijn de betere berichten, niemand zit te wachten op die nano iPhone. Als je goedkoop wilt moet je niet bij Apple zijn. Punt.

  42. heel leuk allemaal,die “geruchten”…
    tegenwoordig worden die hier aan de lopende band door je strot geramd en blijken al even geloofwaardig als het weerbericht.
    Ja,ja heren moderators…ik weet het,daarom noemt men het “geruchten,maar stilaan wordt het hier ‘n beetje zoals de Dag Allemaal (Belgisch roddelblad,voor de Nederlandse vrienden…)
    Waar blijft die dekselse 4.3!
    De geruchtenman gooit hier wel lekker 14 februari op de site maar wanneer deze datum ongemerkt passeert ZONDER dat jullie dat fabeltje dan even rechtzetten,heb ik wel spijt dat ik m’n Valentijnmenu niet rustig naar binnen werkte ipv het binnen te schrokken om snel terug thuis te zijn 😀
    Hoe de nieuwe iphone eruit zal zien zal me worst wezen.
    Wat mij meer interesseert is de verdere ontwikkeling van de huidige!
    Nog zo’n hekelpuntje… het gelul over de nieuwe iPhone terwijl de bestellingen van het huidig model nog niet eens rond zijn.

  43. @JMO: Ze (Frankie & Maarten) bedoelen te zeggen dat jou laatste punt dus niet het geval is. Een site als Nu.nl besteedt niet evenveel aandacht aan geruchten over telefoons van iedere fabrikant. In plaats daarvan schenken ze meer aandacht aan Apple geruchten. Apple komt dus vaker in het nieuws. Goede zaak voor apple.

  44. Origineel geplaatst door Frankie
    Beetje vreemd al die ophef en speculaties over groter dan wel kleiner, of misschien wel beide. Als het hier niet om Apple zou gaan, zou het iedereen een worst zijn en lees je er niets over. Opeens kunnen we dan massaal afwachten onder het mom van, we zullen wel zien wat er komt. Nu staat er een appeltje op en de ene roddel verdringt de andere.Strange…….

    Gaat toch zo met alles wat HOT is !?!

  45. Nee! Laat het aub niet waar zijn, 4″ is gewoon te groot voor een telefoon, daarom kies ik juist iPhone omdat het een handelbare grote heeft, die 4″ telefoons van bijv htc vind ik gewoon onhandelbaar groot. Ik hoop echt dat ze bij huidige grote blijven

  46. Hmmm, ik vind dit slecht nieuws te moeten lezen, dit betekend dat alle apps weer moeten worden aangepast, zodat ze op een 4″ scherm mooi draaien maar ook op het oude 3.5″ scherm.
    Ik zeg : Niet doen

  47. Ik hoop gewoon dat er een kleinere iPhone (Nano) uitkomt en dat de de nieuwe 5 minimaal 4″ scherm heeft. Als ie dan ook nog eens een uitermate goede ontvangst heeft, ga ik voor beide in de rij staan. (De 5 voor mezelf en de iPhone Nano voor mijn vrouw)

  48. Hoop niet dat het scherm groter wordt eigenlijk. Persoonlijk vind ik de iPhone perfect.

  49. @Patrick: DIE IS GEWELDIG !!!
    ik verkoop mijn iphone DIRECT als dat ding uitkomt OWHJOO

  50. mijn lootje bij de reacties

    NIET DOEN!

    (ik denk ook niet dat hij er echt aankomt)

  51. opzich ziet het er allemaal wel leuk uit met het scherm groter maken. maar word die dan niet alleen maar duurder:O?

  52. Dit is echt goed nieuws als ze dit zouden doen! Ik twijfel tussen een HTC HD (iig zoiets) en een iPhone 5 na deze iPhone. Vooral het grote scherm doet me verlangen naar een HTC alleen ik wil het liefst iOS er niet voor opgeven! Hopelijk hoeft dit ook niet vanwege een 4″ scherm..

  53. Mijn oom zit bij een bepaalt bedrijf waar hij wel eens informatie door krijgt van apple, via via dan. Volgens dingen die hij hoorde wordt de hele voorkant van de iPhone het scherm, dus geen ruimte meer erboven, onder en naast. Ook wordt hij iets langer, wordt hij sneller en krijgt een betere camera.

    Ik weet natuurlijk niet of dit waar is, maar tot nu toe heeft hij alle nieuwe producten van apple sinds hij bij dat bedrijf zit goed voorspelt.

  54. Ik hoop dat de iPhone 5 een +4″ scherm krijgt. Ook hoop ik op + 700MB RAM en een +7MP camera.

  55. Ze hebben net het nieuwe retina-beeldscherm!
    Een reden waarom dit niets meer is dan een gerucht.

  56. Mensen; een 4inch scherm geen probleem voor mij maar de iphone mag niet groter worden snappie?
    Ik heb al zo’n samsung omnia HD gehad, dat is geen gsm meer maar zo van die bakken van vroeger, zwaar en lomp en dus te groot als je wil bellen.

  57. Iphone 9, 6,5 inch full-hd superretina display… Koopt u ook een iPad nano oftewel iPod touch?

  58. 4inch zou heel mooi zijn want ik heb ook de htc hd2 en die is groter dan 4 inch maar hij past gewoon in je broekzak en is bepaald niet lomp of zwaar.
    Ik heb bewuat niet voor de iphone4 gekozen want ik vindt de scherm te klein en ik weet niet wat het is maar mij heeft de iphone4 niet geboeid en daarom wacht ik maar op de iphone5 als die natuurlijk uitkomt, want ik heb geen haast.

  59. Haha eerst zou de nieuwe iphone nog kleiner en goedkoper worden?..

  60. Heb zelf de htc desire hd uitgeprobeert maar een groter scherm betekend vaak ook een groter toestel. Daarom toch de iphone genomen.

    Voor mensen die een groter scherm willen…. Wachten op een ipad met telefoon optie? 😉

  61. Wat is het nut van een groter scherm met dezelfde resolutie? A krijg je er niet meer ruimte door (resolutie is namelijk bepalend voor de hoeveelheid ruimte op je “bureaublad” c.q. de mate waarin je moet scrollen, niet de screensize) en B de dpi vermindert (dus minder scherp).

    Als je persé een groter scherm wilt omdat je het idee hebt dat dat fijner internet ofzo dan heb ik de volgende tip: houd je 3,5″ scherm 10 centimeter dichterbij, dan komt ie over als een 4″. 😉

    Een 4″ scherm in de iPhone 5, hardstikke leuk, maar dus alleen als de res hoger wordt. 1280×720 lijkt me een mooi en zinvol streven. Overigens zijn
    zulke schermpjes al bij Toshiba in de maak, maar (helaas) pas eind dit jaar voor massa productie beschikbaar.

  62. Mijn ervaring met 4″ schermen is dat ze net te groot zijn om fatsoenlijk in de hand te houden. En dan heb ik nog eens best grote handen ook nog.

    Hopelijk houd apple aan de bestaande fysieke grootte vast als ze voor een 4″ scherm kiezen.

  63. Neeeee geen 4″. Ik zie m’n kameraad altijd stuntelen met zijn veel te grote klont van een HTC. Uitgangspunt moet nog steeds broekzak zijn vind ik.

  64. Origineel geplaatst door Harry
    iPhone 5 met groter scherm: van harte welkom. Zou best kunnen. Uitschuifbaar schermpje: nee hoor, dat gaat er nooit van komen. Alles wat schuift en draait gaat stuk en past ook niet bij Apple. Een uitgeklede versie van iPhone 4 zou toch 4- moeten heten en geen 4+ ?!!En een iPhone Mini lijkt me een prima idee! Veel vrouwen vinden de iPhone te groot en willen het kleiner. Leuke kleine iPhone in wit, roze of lila voor de vrouwen. En voor de mannen een robuuste iPhone 5 in wit, zwart, brandweerrood, kanariegeel of marineblauw. Laat ‘s wat kleur zien, Apple!!

    Sorry, maar ik hoor dan niet bij die vele vrouwen, die een leuke klein iPhone in wit, roze of lila willen hebben.
    Daar krijg ik dus echt de kriebels van.
    Ik wil gewoon een uitstekende device van uitmuntende kwaliteit, met veel mogelijkheden. Een iPhone met 4 inch scherm lijkt mij dus meer dan welkom. En alsjeblieft GEEN ROSE OF LILA.
    Ik heb ook een HTC HD2 en ik vind de grootte van dat scherm prettiger dan dat van mijn iPhone 4.

  65. Origineel geplaatst door Dimitri: Waarschijnlijk heeft Apple **** aan alle 4 inch-beeldschermen en komen ze gewoon met de huidige retina die ze nu hebben. Toch zullen ze dan eventjes een schepje erboven op doen door met iets totaal nieuws te komen. Apple vernieuwt, niet HTC, Samsung etc.

    O Heer, weer zo’n adept.

  66. Leuk een groter scherm maar aub niet dunner. Maak hem maar iets dikker en gooi er dan een dikke batterij in. Maak gewoon twee uitvoeringen. Een vr de design liefhebbers en een voor de zware gebruikers.

  67. Ik zou het fijn vinden als ze met een iPhone nano komen dan kan mijn broertje ook samen spelletjes spelen

  68. Hmmmmm…..als we toch op die toer gaan dan moest ik maar eens voor een Samsung Galaxy S2 gaan….4,3Inch scherm (super amoled plus!), dual core processor (snelste processor tot nu toe), 8 megapixel camera met flitser, 2 megapixel camera aan de voorkant voor beeldtelefonie, 16Gb of 32Gb uitvoering, uitbreidbaar door SD-kaart (!), 8,49mm dik (dunste smartphone tot nu toe), Android 2.3 Gingerbread en niet te vergeten natuurlijk: Nieuwste versie van Flash werkt gewoon dus je kunt nu echt alle sites bekijken! ;-)….al met al…..wel verleidelijk! Ik ben notabene een trotse iPhone 3Gs bezitter! Helaas staan de restricties en allerhande regeltjes die Apple meer en meer toevoegt me steeds meer tegen…*zucht*
    Blijft wel een feit dat de iPhone HET voorbeeld is voor de concurrentie!
    De iPhone 4 sla ik trouwens maar even over….teveel mankementen.

    Oh, ik vergeet nog wat: De Samsung Galaxy S2 is er ook in een uitvoering met NFC-chip! (je weet wel, de chip waarmee je o.a. draadloos kunt betalen door je telefoon in de buurt te houden van een NFC-betaalautomaatje)
    Poeh hee! Wat kun je je nog meer wensen….?

  69. Echt heel leuk hoe Apple ons elk jaar weer als kleine kinderen die wachten op het cadeau van de Sint weer in spanning houd.
    Zoveel designs die er uitlekken en dan blijkt het toch weer iets heel anders te zijn. Gelukkig is Apple een bedrijf die vaak out-of-the-box durft te denken.
    In dat opzicht durf ik dan ook best wel te opperen dat de iPhone 5 misschien wel een dual screen heeft. Een kleine voor het bellen en smsen aan de ene kant en een grote voor het echte grafische werk!
    Ik wacht af in spanning….

  70. @Tjinna: Ik vind niet echt dat Apple out of the box denkt, ze kijken voornamelijk naar wat de consument wil, en anders manipuleren ze de consument wel zodat het lijkt alsof het is wat de consument wil. Volgens mij wilde niemand een slechte antenne in z’n telefoon…

  71. Iphone met groter scherm JA
    Iphone met schuifbaartoetsenbord NEEEEEE:(

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.