Reacties voor: Gerucht: nieuwe generatie iPhone in 6 varianten

Er komen 6 versies van de nieuwe iPhone, zo beweert een bron van iLounge. Er komen twee toestellen voor 3G, snelle 3G en China.
Lees het complete artikel → Gerucht: nieuwe generatie iPhone in 6 varianten

Reacties: 59 reacties

  1. Matte behuizing is wel welkom 🙂

  2. Enhanched 3G staat in de telecomwereld ook wel bekend als 3,5G, oftewel HSDPA. T-Mobile bezit dat netwerk, maar gebruikt het niet voor de huidige iPhone-abonnementen.

  3. opzich wel beters, als je provider de geen hoge snelheid ondersteund, is het wel beter dat je ook niet voor een snellere “netwerkkaart” betaald…

  4. Zo iets zie ik wel gebeuren. een iPhone met betere processor enzo vind ik niet echt iets voor apple omdat dan niet alles compatible is (Apps).

    Een betere processor vind ik meer iets als 4G uit is.

  5. Alles beter dan al die barsten die nu in mn iPhone zitten.

  6. Origineel geplaatst door Michael
    Matte behuizing is wel welkom

    ja maar geen plastic!!! Please give me aluminum 🙁

  7. ik zie tot nu toe nog niet veel redenen om van iPhone 3G 16GB over te schakelen op een nieuwere generatie iPhones

    ik w8 nog tot de volgende

  8. Origineel geplaatst door xynetor
    Zo iets zie ik wel gebeuren. een iPhone met betere processor enzo vind ik niet echt iets voor apple omdat dan niet alles compatible is (Apps).Een betere processor vind ik meer iets als 4G uit is.

    Waarom zou dat niet zo zijn? Op een Dual-core computer kun je toch ook nog spelletjes spelen die 10 jaar geleden zijn uitgebrach? Snap je punt niet zo.

  9. wat wat wat… Beter processor doet niks slechts aan de huidige apps hoor

    Origineel geplaatst door xynetor
    Zo iets zie ik wel gebeuren. een iPhone met betere processor enzo vind ik niet echt iets voor apple omdat dan niet alles compatible is (Apps).Een betere processor vind ik meer iets als 4G uit is.

  10. Hmm, ik vind juist het glossy plastic wel stijlvol uitzien. Mat plastic ziet er een stuk goedkoper uit. Neem dan weer gewoon aluminium.

  11. Origineel geplaatst door Batumulia
    Origineel geplaatst door xynetorZo iets zie ik wel gebeuren. een iPhone met betere processor enzo vind ik niet echt iets voor apple omdat dan niet alles compatible is (Apps).Een betere processor vind ik meer iets als 4G uit is.Waarom zou dat niet zo zijn? Op een Dual-core computer kun je toch ook nog spelletjes spelen die 10 jaar geleden zijn uitgebrach? Snap je punt niet zo.

    ik denk dat hij het andersom bedoeld, spellen die gemaakt zijn voor de nieuwe iphone en te zwaar zijn voor de oude iphones…

  12. Origineel geplaatst door nigel
    Origineel geplaatst door BatumuliaOrigineel geplaatst door xynetorZo iets zie ik wel gebeuren. een iPhone met betere processor enzo vind ik niet echt iets voor apple omdat dan niet alles compatible is (Apps).Een betere processor vind ik meer iets als 4G uit is.Waarom zou dat niet zo zijn? Op een Dual-core computer kun je toch ook nog spelletjes spelen die 10 jaar geleden zijn uitgebrach? Snap je punt niet zo.ik denk dat hij het andersom bedoeld, spellen die gemaakt zijn voor de nieuwe iphone en te zwaar zijn voor de oude iphones…

    Dat zou best wel is kunnen. Maar Windows Mobile gebruikers schijnen ook gewoon te kunnen overleven met de 76576 verschillende soort processoren…

  13. Origineel geplaatst door Rob
    Hmm, ik vind juist het glossy plastic wel stijlvol uitzien. Mat plastic ziet er een stuk goedkoper uit. Neem dan weer gewoon aluminium.

    mat is het nieuwe wit! 😀
    http://www.autoblog.nl/archive/tag/mat+zwart

  14. Wordt tijd dat Apple eens naar buiten komt met nieuws want al die geruchten van zogenaamde “betrouwbare bronnen” maken het er niet duidelijker op.
    Waarom twee verschillende versies maken, afhankelijk van de provider? Als je gewoon 1 model maakt is het toch goed, heb je een snelle provider dan werkt ie net als wanneer je provider een wat minder snelle verbinding levert. Levert nog inkoopvoordeel op ook.

    Maar goed, over een paar weken weten we meer en zien we wat het werkelijk wordt.

  15. Niet zo handig om een nieuwe iPhone op de markt te brengen. De echte Apple fans, en mensen die een iPhone wilden hebben, hebben er al een en volgend jaar lopen de eerste abbonomenten pas af. Vind het dan ook niet erg realistisch dat Apple met een Nieuwe iPhone op de markt komt. Lijkt me eerder dat ze in andere kleuren komen, zodat de iPhone meer mensen zal aanspreken.

  16. Zie je het al gaan.
    T-Mobile, Vodafone, Telfort, Tele2 enz verkopen allemaal een ander model van de iphone.
    Nee ik zie het niet gebeuren…
    Dan gaat toch (bijna) iedereen voor de beste verzie.
    Bovendien zijn er dan teveel verschillen ik denk niet meer dan 2 als het al niet gewoon één is.

  17. @WybWyb,

    je vergeet dat veel Amerikanen/Engelsen nog een iPhone 2G met 2 jarig abonnement hebben dit dit jaar afloopt. 😉

  18. @WybWyb:
    Niet zo handig? Mensen met de eerste generatie iPhones staan volgens mij te springen om een nieuwe iPhone. Natuurlijk zitten mensen in nederland nog met hun 3g maar heel veel mensen (waaronder ik) hebben nog geen iPhone maar willen toch wel iets nieuws zien ipv nu nog een 3g te gaan kopen. Persoonlijk denk ik dat de volgende generatie: sowiezo een hardware upgrade krijgt (zeker met het oog op het bewerken van video’s).

  19. Origineel geplaatst door WybWyb
    Niet zo handig om een nieuwe iPhone op de markt te brengen. De echte Apple fans, en mensen die een iPhone wilden hebben, hebben er al een en volgend jaar lopen de eerste abbonomenten pas af. Vind het dan ook niet erg realistisch dat Apple met een Nieuwe iPhone op de markt komt. Lijkt me eerder dat ze in andere kleuren komen, zodat de iPhone meer mensen zal aanspreken.

    Volgens mij snap je het nog niet helemaal.

    1 in de US zullen een heleboel abbo’s hun einde bereikt hebben. Dus de consument een reden geven om weer een iPhone aan te schaffen.

    2 je mag noout stil staan als bedrijf. Er zijn dit jaar weer miljoenen mensen die een nieuwe abbo nodig hebben.

    3 er zijn ook genoeg mensen die nog geen iPhone wilde aanschaffen omdat het niet de fumctionaliteit had die zij wensten. Maar er nu wel aan zit te komen.

    4 om in de mobieletelefonie vertrouwen te winnen moet je wel regelmatig updated producten aanbieden anders hebben consumenten het gevoel dat ze een dood product kopen. Mobiele telfoons verouderen razendsnel.

    5 de rest kun je zelf wel bedenken.

  20. Yes matte achterkant net als mijn BlackBerry? Die foto kwam ik overigens 2 maanden terug al tegen…

    http://tinyurl.com/osg58j

  21. Ik weet het allemaal niet zo zeker hoor, ik heb vernomen dat iLounge toch wel serieus wordt genomen, maar als je kijkt naar eerdere geruchten en bijvoorbeeld de 1,2 nummering voor de iPhone 3G en de 2,1 nummering voor de next-gen (bij gebrek aan betere naamgeving) iPhone, dan verwacht ik dat er 1 model in Europa/US uit zal komen in 2 varianten (16 en 32 GB). Het idee dat de iPhone geen snellere processor zou hebben is belachelijk, kijk naar de 100 mHz die de iPod Touch 2G erbij heeft gekregen!

    Ik denk dat Apple voorlopig niet af zal wijken van haar “wij verkopen alleen high quality producten” strategie. Misschien voor de China-iPhone een uitzondering omdat dat gewoon een te grote markt is om links te laten liggen en het met CDMA (soort GSM ) gewoon een lastig geval is.

    Ik voorspel (pakt de glazen bol erbij):
    -Uiterlijke verandering
    -Snellere processor
    -Zelfde scherm
    -iChat (dus ja, front-camera)
    -3,2 MP camera op de achterkant
    -Aankondiging WWDC ’09
    – 20 Juni-8 Juli in Nederland
    -Als naam gewoon iPhone 3G (2nd gen)
    -Phill Schiller kondigt hem aan, Apple wil laten zien dat ze ook zonder Jobs een goeie lijn door kunnen zetten.

  22. Lijkt me businesswise niet slim. zoveel varianten produceren betekend meerdere productielijnen , betekend meer kosten, betekend minder rendement…

    Variant in opslag geloof ik, variant in formaat geloof ik. maar meer ?

  23. Ik ben zelf ook aan het wachten op een eventuele nieuwe iPhone in juni/juli. Moet wel zeggen dat ik eigenlijk nog nooit een touch screen telefoon heb gebruikt (heb altijd mobiele telefoons met die knopjes enzo :P) maar het lijkt me gewoon zo gaaf. Ik wacht vooral even omdat ik liever een nieuwere heb dan een oudere, ik hoop vooral dat je met de nieuwe iPhone wel kan filmen.

  24. @Da_j: Om reacties hoef je echt niet te vragen..

    Ik verwacht dat er netzoveel over de iphone wordt geluld als over bijzaken zoals Snow Leopard.

    Snow Leopard 4 iPhone? Wie weet.

  25. “Bijzaken” zoals Snow Leopard? Snow Leopard wordt groot en ontzettend snel in performance, ZEKER geen bijzaak.

  26. broodje aap. apple zal dit nooit doen – die leveren 1 ding die voor iedereen geschikt zal moeten zijn – ze houden van eenvoud zodat de consument niet meer hoeft te kiezen – dit is het, of niks.

  27. Aluminium lijkt me cool maar zal niet gauw gebeuren ivm ontvangst van gps… Althans ik meen me te herinneren dat daarom de 3g plastic heeft…

  28. Origineel geplaatst door slapstore
    Alles beter dan al die barsten die nu in mn iPhone zitten.

    Haha. Ik heb er vandaag ook weer eentje bij gekregen:(

  29. Wat een aparte plaats voor een camera bij de nieuwe nano. Uit usability oogpunt niet echt realistisch lijkt me, aangezien de camera achter het ‘navigation-wheel’ zit volgens deze afbeelding

  30. Origineel geplaatst door bakman
    broodje aap. apple zal dit nooit doen – die leveren 1 ding die voor iedereen geschikt zal moeten zijn – ze houden van eenvoud zodat de consument niet meer hoeft te kiezen – dit is het, of niks.

    Je hebt volkomen gelijk, Apple heeft ook maar 1 model notebook en 1 model iPod etc. Het zijn dan ook rasechte amerkaanse socialisten.

  31. @nasiko

    waarschijnlijk bedoeling dat je nano kantelt, beetje zelfde effect als bij iphone kan je rechterhand gebruiken en helemaal op achterkant plaatsen om goed vast te houden, linkerhand niet want dan ziet ie voor de camera.. zal hetzelfde zijn met nano, maar dan andersom volgens mij aan het plaatje te zien.. vind het iig wel stijlvol dat apple dat doet.. is idd gewoon chill om camera bij te hebben.. iphone verliest hier wel minpunt mee t.o.v. andere apple-products, maar ja allemaal apple.. dus het maakt niet uit.. over iphone: vind het echt stoer dat ie in mat zwart komt, idd minder krassen, 3 verschillende iphones geloof ik ook, chinezen hebben speciaal netwerk en b.v. at/t is nog niet toe aan HSDPA over heel amerika.. T-mobile NL gelukkig wel :D:D:D en front-camera blijft gissen, maar komt nieuwe 3.2 cam in(niet echt een grote vooruitsprong, maar ja, het is altijd beter), betere processor, digitaal kompas etc. wat er al bekend is.. en wordt op WWDC aangekondigd.. hoe eerder die wordt aangekondigd des te gunstiger voor apple met verkoop en ook aangezien de pre zelfs 4 dagen eerder volgens mij of 2 dagen wordt aangekondigd, dus moet apple ook snel volgen!!! ik ga em iig halen.. zit nu met mijn 1st gen, prachtig ding nog steeds, maar ik wil wel weer iets nieuws 😉

  32. Origineel geplaatst door Niels
    Enhanched 3G staat in de telecomwereld ook wel bekend als 3,5G, oftewel HSDPA. T-Mobile bezit dat netwerk, maar gebruikt het niet voor de huidige iPhone-abonnementen.

    T-Mobile gebruikt wel degelijk het HSDPA netwerk voor iPhone klanten. UMTS heeft een maximale snelheid van 384 kbps. HSDPA heeft een maximale snelheid van 7.2 mbps. Oftewel: de iPhone gebruikt wel HSDPA, alleen niet de maximale snelheid (kan die ook niet aan).

  33. Origineel geplaatst door Tommy
    Origineel geplaatst door NielsEnhanched 3G staat in de telecomwereld ook wel bekend als 3,5G, oftewel HSDPA. T-Mobile bezit dat netwerk, maar gebruikt het niet voor de huidige iPhone-abonnementen. T-Mobile gebruikt wel degelijk het HSDPA netwerk voor iPhone klanten. UMTS heeft een maximale snelheid van 384 kbps. HSDPA heeft een maximale snelheid van 7.2 mbps. Oftewel: de iPhone gebruikt wel HSDPA, alleen niet de maximale snelheid (kan die ook niet aan).

    De maximale snelheid van UMTS of 3G is toch echt 2 Mbps en dit wordt voor de iPhone-abonnementen gebruikt. Althans zo communiceert T-Mobile het naar haar dealers.

    Door middel van HSDPA of 3,5G komen we tot maximaal 14,4 Mbps. Hiervoor zijn nog wat upgrades nodig.

  34. Origineel geplaatst door Niels
    Origineel geplaatst door TommyOrigineel geplaatst door NielsEnhanched 3G staat in de telecomwereld ook wel bekend als 3,5G, oftewel HSDPA. T-Mobile bezit dat netwerk, maar gebruikt het niet voor de huidige iPhone-abonnementen. T-Mobile gebruikt wel degelijk het HSDPA netwerk voor iPhone klanten. UMTS heeft een maximale snelheid van 384 kbps. HSDPA heeft een maximale snelheid van 7.2 mbps. Oftewel: de iPhone gebruikt wel HSDPA, alleen niet de maximale snelheid (kan die ook niet aan).De maximale snelheid van UMTS of 3G is toch echt 2 Mbps en dit wordt voor de iPhone-abonnementen gebruikt. Althans zo communiceert T-Mobile het naar haar dealers.Door middel van HSDPA of 3,5G komen we tot maximaal 14,4 Mbps. Hiervoor zijn nog wat upgrades nodig.

    Tommy heeft gelijk, iphone 3G maakt ook al gebruik van HSDPA (3,5G)

    3,75G = HSUPA High-Speed Uplink Packet Access

  35. Het zal me een worst zijn als het maar simlockvrij verkocht wordt.
    Het liefst hier in Nederland anders koop ik hem eventueel wel in Belgie

  36. @jack:

    Volgens de afbeelding hierboven bevindt de camera zich aan de achterkant ter hoogte van de bediening, dus ook als je de iPod draait (landscape) zit je met met je vingers voor de camera. Waarom zit de camera niet gewoon ter hoogte van het scherm aan de achterkant. Dit geeft meteen een beter referentiepunt als je het scherm gebruikt om te ‘kaderen’ met de camera 😉

    Het is maar een kleinigheidje, maar de reden waarom ik erover begin is dat ik er vanuit ga dat Apple dit soort ‘usability-issues’ meestal prima uitsluit bij zijn/haar producten. Daarom vraag ik me af in hoeverre deze afbeeldingen realistisch/te vertrouwen zijn.

  37. Gadverdamme, een camera in een iPod… ziet er niet uit en foto’s maak ik wel met mijn camera!

  38. @slapstore:

    Ga naar solid vision is rijswijk en je hebt binnen 3 dagen een nieuwe……. Heb ik ook gedaan.

  39. Origineel geplaatst door slapstore
    Alles beter dan al die barsten die nu in mn iPhone zitten.

    Hierzo precies hetzelfde. Wat een verschrikkelijke klote behuizing zeg..

  40. @nasiko:
    Heb je ook zeker gelijk in maar op zich als je in landscape fotografeert dan zit je dus met hetzelfde probleem als bij de iphone, masr dit is wss ook maar gewoon een weer super gelukt photoshop-kunstwerk… Maar idd Appke denkthier normaal wel overna :S

  41. Waarvoor is de link onder kop “Trackbacks/pingbacks” bedoeld? Dat leidt tot een forumbericht die luidt dat iphoneclub onbetrouwbaar is..

  42. @Da_j: Vergeet niet dat we nu praten op een iphone forum. SnowLeopard is wel een bijzaak omdat het niet zo veel te maken heeft met de iphone.

    Al is het nog zo groot, nog zo indrukwekkend.

    Ik kijk wel uit naar SnowLeopard, en hoop ook dat de mobile versie van OSX op SnowLeopard komt te draaien, daar niet van.

  43. @Sander Ik snap ook wel wat je bedoelt, ik las alleen die post boven me en moest even reageren. Eventjes Off-topic mag ;p

    Ik vraag me af waarom Apple een camera in een ipod-nano zou doen, nou niet echt iets wat je niet ook al met iedere mobiel kan doen, of fotocamera. Meer dan de helft van de mensen met een mobiel heeft er een camera op zitten. Het lijkt me ook erg onhandig om terwijl je muziek luistert een fotootje te maken, zitten je oordopjes hopeloos in de weg ;p

    Alu mat zwarte achterkant: 😀 😀 😀

  44. Hier nog 1!!

    Origineel geplaatst door slapstore
    Alles beter dan al die barsten die nu in mn iPhone zitten.

  45. Origineel geplaatst door Niels
    Origineel geplaatst door TommyOrigineel geplaatst door NielsEnhanched 3G staat in de telecomwereld ook wel bekend als 3,5G, oftewel HSDPA. T-Mobile bezit dat netwerk, maar gebruikt het niet voor de huidige iPhone-abonnementen. T-Mobile gebruikt wel degelijk het HSDPA netwerk voor iPhone klanten. UMTS heeft een maximale snelheid van 384 kbps. HSDPA heeft een maximale snelheid van 7.2 mbps. Oftewel: de iPhone gebruikt wel HSDPA, alleen niet de maximale snelheid (kan die ook niet aan).De maximale snelheid van UMTS of 3G is toch echt 2 Mbps en dit wordt voor de iPhone-abonnementen gebruikt. Althans zo communiceert T-Mobile het naar haar dealers.Door middel van HSDPA of 3,5G komen we tot maximaal 14,4 Mbps. Hiervoor zijn nog wat upgrades nodig.

    Zo communiceert T-Mobile het helemaal niet. Ze bieden 2 Mbit/s aan downstream aan en meer niet. Aangezien ze een UMTS netwerk hebben waarop ze de uitbreiding HSDPA hebben geïnstalleerd maak je dus effectief altijd gebruik van UMTS echter is het in deze wel zo dat HSDPA al vanaf 1.2 Mbit/s downstream werkt (max is 14.4 Mbit/s) waarbij de gewone UMTS op 384 kbit/s blijft steken als max. Hogere snelheden dan 14.4 Mbit/s zijn wel te halen middels UMTS maar dan moet je wel gebruik maken van HSPA+, dan kun je zelfs tot een max van 42 Mbit/s. Nadeel aan dat verhaal is wel dat er het nodige aan software en hardware geupgrade moet worden wegens MIMO gebruik. Voor HSDPA hebben we dat niet nodig want dat kan de iPhone gewoon. Het kan alleen zijn dat het maximaal 3.6 of 7.2 Mbit/s support zoals wel meer apparatuur. Spul wat 14.4 Mbit/s doet is er nog niet zo maar dat is ook niet erg omdat we in Nederland nog gewend zijn aan 3.6 Mbit/s en aan het opschalen zijn naar 7.2 Mbit/s. Technisch gezien is de max dus 14.4 Mbit/s maar als je kijkt naar de netwerk in Nederland is de max dus 7.2 Mbit/s.

    Op wikipedia staat een mooie lijst wat de max snelheden van diverse technieken zijn: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_device_bandwidths#Mobile_telephone_interfaces

  46. Is de vorige zomer gelanceerde wet er nog doorheen gekomen? Dat electronica zoals de iphone geen vaste batterij mogen hebben. Dat de batterij dus wisselbaar moet zijn. Als dat wel zo is dan lopen we met dit model misschien nog tegen een probleem aan.

  47. @Theet: Als ik het goed heb is de iPhone een uitzondering op die wet.

  48. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Origineel geplaatst door MichaelMatte behuizing is wel welkom ja maar geen plastic!!! Please give me aluminum

    Alu behuizing zou mooi zijn idd maar denk dat dit nooit zal gebeuren omdat je anders problemen krijgt met alle antennes.. de first gen iPhone had dit opgelost met een lelijk plastic gedeelte.. de 3G was waarschijnlijk om die rede geheel kunststof.

  49. @geldslet & @slapstore:
    Is zeker de moeite waard om naar Solid Vision te Rijswijk te gaan! Ik kreeg zelfs meteen een nieuwe Iphone.
    Maar……. er mogen absoluut GEEN voelbare (haar) scheuren aanwezig zijn. Wel even iets om rekening mee te houden, voordat je voor niets naar Rijswijk scheurt 😉

  50. Origineel geplaatst door Da_j
    Ik weet het allemaal niet zo zeker hoor, ik heb vernomen dat iLounge toch wel serieus wordt genomen, maar als je kijkt naar eerdere geruchten en bijvoorbeeld de 1,2 nummering voor de iPhone 3G en de 2,1 nummering voor de next-gen (bij gebrek aan betere naamgeving) iPhone, dan verwacht ik dat er 1 model in Europa/US uit zal komen in 2 varianten (16 en 32 GB). Het idee dat de iPhone geen snellere processor zou hebben is belachelijk, kijk naar de 100 mHz die de iPod Touch 2G erbij heeft gekregen! Ik denk dat Apple voorlopig niet af zal wijken van haar “wij verkopen alleen high quality producten” strategie. Misschien voor de China-iPhone een uitzondering omdat dat gewoon een te grote markt is om links te laten liggen en het met CDMA (soort GSM ) gewoon een lastig geval is.Ik voorspel (pakt de glazen bol erbij):
    -Uiterlijke verandering
    -Snellere processor
    -Zelfde scherm
    -iChat (dus ja, front-camera)
    -3,2 MP camera op de achterkant
    -Aankondiging WWDC ‘09
    – 20 Juni-8 Juli in Nederland
    -Als naam gewoon iPhone 3G (2nd gen)
    -Phill Schiller kondigt hem aan, Apple wil laten zien dat ze ook zonder Jobs een goeie lijn door kunnen zetten.

    Ben ik zo ongeveer met je eens. Uiterlijke verandering lijkt mij enkel de achterkant die mat wordt. Ik neem aan dat ze de samenstelling van het materiaal ook veranderen. Verschillende kleuren is misschien nog een optie.
    Ietwat snellere hardware zal er ongetwijfeld in zitten, maar zoals ook bij andere producten (bv nieuwe iMac t.o.v. de ‘oude’) zal hier niet de nadruk op liggen.

  51. GERUCHT!
    Nieuwe iPhone komt in smaken aardbeien en vanille!

    Ongelofelijk dat al die geruchten jullie zo bezighouden… Op mijn 3G heb ik een abo van 2 jaar. Al kwam de nieuwe iPhone met 12 maagden en warm appelgebak, ik ben tot einde contract blij met wat ik heb.

  52. laat maar komen en natuurlijk wil het beste wat er te krijgen is maar wacht wel even af voor aankoop wat hier gezegd wordt over de nwe phone. ik ben nieuws freak dus als er fm transmitter in zit is dat prachtig, ik vraag mij af of tmobile het weer gaat doen en wat de kosten van de bundels zijn? het moet wel betaalbaar blijven natuurlijk

  53. Origineel geplaatst door Theet
    Is de vorige zomer gelanceerde wet er nog doorheen gekomen? Dat electronica zoals de iphone geen vaste batterij mogen hebben. Dat de batterij dus wisselbaar moet zijn. Als dat wel zo is dan lopen we met dit model misschien nog tegen een probleem aan.

    Dat is niet geheel waar. Er werd gezegd dat de accu makkelijk verwisselbaar moet zijn omdat ze milieuvriendelijkheid op deze manier willen promoten. Er is niet specifiek afgedwongen dat het door de gebruiker moet gebeuren. Sterker nog, als jij als fabrikant aannemelijk kan maken dat zoiets onwenselijk is (ivm veiligheid bijvoorbeeld) dan ben je dat ook niet verplicht.

  54. Origineel geplaatst door cw
    GERUCHT!
    Nieuwe iPhone komt in smaken aardbeien en vanille!Ongelofelijk dat al die geruchten jullie zo bezighouden… Op mijn 3G heb ik een abo van 2 jaar. Al kwam de nieuwe iPhone met 12 maagden en warm appelgebak, ik ben tot einde contract blij met wat ik heb.

    Maagden? om mee te chatten ofzo?
    Maarre.. even serieus. Je hebt wel gelijk. Ben die berichtgeving ook wel beu. We zien het wel toch, wanneer het werkelijk officieel is wat het ding kan en hoe mat of glimmend ie is.

  55. Origineel geplaatst door Niels
    Enhanched 3G staat in de telecomwereld ook wel bekend als 3,5G, oftewel HSDPA. T-Mobile bezit dat netwerk, maar gebruikt het niet voor de huidige iPhone-abonnementen.

    3G is al hsdpa: http://www.apple.com/iphone/features/wireless.html

  56. @ppl en jacqie

    ik vind de geruchten wel leuk?

  57. Origineel geplaatst door cw
    GERUCHT!
    Nieuwe iPhone komt in smaken aardbeien en vanille!Ongelofelijk dat al die geruchten jullie zo bezighouden… Op mijn 3G heb ik een abo van 2 jaar. Al kwam de nieuwe iPhone met 12 maagden en warm appelgebak, ik ben tot einde contract blij met wat ik heb.

    hmm, een 12 maagden-abo…
    lijkt me (veel) leuker dan het huidige 24 maanden-abo!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.