Reacties voor: Gerucht: Netflix gaat films streamen op de iPhone

Het gerucht gaat dat Netflix bezig zou zijn om een iPhone-applicatie uit te brengen waarme de 12000 films en tv-seriws via de iPhone gehuurd kunnen worden om hierop te bekijken.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Hopelijk komt het ook hierheen, maar als het alleen met wifi kan heb je er niks aan!

  2. Dat lijkt mij zeKer aan te spreken,bij vrienden thuis een film of een serie downloeten Dan kabeltje eraan en samen kijken…met de zak chips erbij;) …nog wat geduld…waarom moeten de toffe apps Altijd op zich laten wachten?!?

  3. Lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Apple wil met iTunes het alleenrecht houden op het aanbieden van films op de iPhone.

  4. Tenzij Apple in de winst meedeelt natuurlijk..Dit is wel een hele grote partij.

    Origineel geplaatst door Jo
    Lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Apple wil met iTunes het alleenrecht houden op het aanbieden van films op de iPhone.

  5. Origineel geplaatst door Jo
    allee

    Dat zou wel een hele erge microsoft streek zijn.

  6. Tytube.net kan Je ook veel Shows en Filmen Downloaden en streamen

    Ik krijg alleen Rick Roll’d filmpjes en dat is omdat ik het via een PC bekijk ^^

  7. Zelf wist ik het al, maar je wordt door het hele bericht zo warm gemaakt voor een mega vette dienst en dan is er die laatste zin…
    ‘ Jammer is dat er in Nederland nog geen plannen bekend zijn voor een soortgelijke dienst. ‘

    Zelfs al zou je de tool op je iPhone kunnen draaien, dan nog heb je er niets aan omdat op basis van IP je toegang krijgt of niet. Ze zien uit welk land je komt… en da’s niet de USA.

    Via een proxy is het me wel gelukt om het op de pc te kijken. Maar die proxy was ruk traag en dus was het niet een plezier om te kijken 🙁

    Helaas wachten tot dit soort initiatieven onze kant opkomen, alleen lopen wij altijd achter als het om dit soort content gaat. Vreemde zaak, aangezien de aanbieders/makers ervan mijns inziens meer geld zouden kunnen vangen door een nieuwe episode of programma een wereldwijde release te geven, zodat wij hier (die vol spanning wachten…) de episode ook kunnen aanschaffen/kijken. Ik ben ervan overtuigd dat er genoeg mensen zijn die a la het iTunes model dan bereid zijn ervoor te lappen, ipv de meest recente episode te downloaden.

  8. Waarom moet er nou in de afbeelding een iPhone met Xbox 360 dashboard getoond worden? Dat is de meest rare combo die ik ooit heb gezien!

  9. Jaja. Alsof ze films hier in NL beschikbaar gaan maken.
    De NL iTunes store heeft nog niet eens films.

  10. Origineel geplaatst door Roeland
    Vreemde zaak, aangezien de aanbieders/makers ervan mijns inziens meer geld zouden kunnen vangen door een nieuwe episode of programma een wereldwijde release te geven, zodat wij hier (die vol spanning wachten…) de episode ook kunnen aanschaffen/kijken. Ik ben ervan overtuigd dat er genoeg mensen zijn die a la het iTunes model dan bereid zijn ervoor te lappen, ipv de meest recente episode te downloaden.

    Jup, nu download iedereen hier de nieuwste afleveringen. Dan zou ik idd misschien ook wel betalen voor mijn series. Al vind ik dan wel dat je ze moet kunnen kopen ipv “huren” .

  11. Erg jammer inderdaad dat wij in Nederland achter lopen. Voor die 9 dollar per maand zou ik direct stoppen met films downloaden en alles via Netflix streamen. Veel makkelijker en sneller.

  12. Inderdaad. Zo bizar dat zo’n geweldige dienst als Netflix niet in Nederland te vinden is. Zit nu in de VS en maak er via vrienden gebruik van. Heerlijk principe:
    – Je betaalt alleen abonnementskosten van een paar dollar per maand
    – Je kunt 2 dvd’s per keer in huis hebben
    – zodra je de dvd hebt bekeken stuur je hem gratis in de retourenenvelop en krijg je automatisch de volgende in je bestellingenlijst
    – je mag de dvd’s zo lang houden als je wilt
    – je mag zoveel dvd’s kijken per maand als je wilt (abonnementsprijs blijft het zelfde, maakt niet uit hoeveel je kijkt).

    Heb netflix gemaild, maar ze zeggen geen plannen te hebben om buiten de VS uit te breiden… De oprichters zijn inmiddels milljonairs.
    Ik zou ook stoppen met downloaden als dit in Nederland beschikbaar zou zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.