Reacties voor: KGI: ‘Goedkopere 13-inch MacBook Air komt in tweede kwartaal van 2018’

Analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities voorspelt dat Apple een goedkopere MacBook Air gaat uitbrengen in de tweede helft van 2018. Het moet de huidige MacBook Air vervangen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Met FaceID? Hebbe!!!!!

  2. Ik voorspel dat deze dan twee usb-c poorten zal hebben

  3. @Cboukens: ideaal, weg met de verscheidenheid van al die poorten!

  4. Haha! Superhandig, ja! Even dongle kopen met ontbrekende USB en SD-poorten. MB Air 2015 werkt hier als tierelier! Hoezo ‘hopeloos verouderd’? Ok vooruit, enige wat verouderd is, is dat het geen retina scherm bevat.

  5. Ik hoop alleen wel dat Apple aan de kleintjes blijft denken. Niet ieder leerling, student of andere doelgroepen heeft budget voor een laptop van €1500.

  6. Origineel geplaatst door Sandra
    Ik hoop alleen wel dat Apple aan de kleintjes blijft denken. Niet ieder leerling, student of andere doelgroepen heeft budget voor een laptop van €1500.

    Of 2700 😜

  7. Usb-C is heerlijk. Alleen de huidige 12 inch MacBook heeft er maar 1. Dat is echt te weinig. Wanneer het apparaat aan de lader hangt kun je geen randapparatuur meer aansluiten.
    Ik hoop dus dat deze 13 inch variant er minimaal 2 (liefst 3 of 4) heeft. Eventueel ga ik ook nog akkoord met een compromis dat er in de lader extra usb-c poorten zitten. Zodat wanneer het apparaat aan de lader hangt ik nog wel gewoon randapparatuur aan kan sluiten op de lader zelf.

  8. Origineel geplaatst door Referix
    Usb-C is heerlijk. Alleen de huidige 12 inch MacBook heeft er maar 1. Dat is echt te weinig. Wanneer het apparaat aan de lader hangt kun je geen randapparatuur meer aansluiten.

    Daar zijn USB-C hubjes voor waar je de laadkabel in kan doen, dan laad de MacBook ook gewoon op over dezelfde poort! Je kunt dus best veel met slechts 1 poort. Heb er zelf een met 2xUSB, 1xHDMI, 1xUSB-C (voor de lader), SD kaart lezer en Gigabit ethetnet aansluitingen.

  9. Daar zijn USB-C hubjes voor waar je de laadkabel in kan doen, dan laad de MacBook ook gewoon op over dezelfde poort! Je kunt dus best veel met slechts 1 poort. Heb er zelf een met 2xUSB, 1xHDMI, 1xUSB-C (voor de lader), SD kaart lezer en Gigabit ethetnet aansluitingen.

    Welke heb jij?

  10. Deze: Satechi Type-C Multi-Port Hub 4K Ethernet (te koop bij Amac)

  11. Ik veronderstel dat ze dan de MBp zonder touchbar uitfaseren.
    Ik zou heel gelukkig worden als ze het toetsenbord van de air weten te stoppen in de MacBook. Mijn MBp zou zo de deur uitgaan.

  12. Ik zou ervoor gaan, enige nadeel is dan ook een nieuw scherm nodig, mijn thunderbolt scherm moet (nou ja echt moet misschien niet, maar wil zo min mogelijk verloop stekkers) ik dan ook weg doen.

  13. Dit betekent dus dat alle MacBooks (Air, Pro of hoe het ook mag gaan heten) voortaan een Retina scherm hebben. Sterker nog, er is dan geen enkel Apple device meer zónder Retina scherm.
    Klinkt goed! Een MacBook Air voor € 1100 met een Retina scherm.

  14. @Gany: : want wat zou het verschil met de Mac book pro non touch bar precies zijn dan, dat je deze niet nu zou nemen? 😂

  15. Origineel geplaatst door Toon
    Dit betekent dus dat alle MacBooks (Air, Pro of hoe het ook mag gaan heten) voortaan een Retina scherm hebben. Sterker nog, er is dan geen enkel Apple device meer zónder Retina scherm.

    Klinkt goed! Een MacBook Air voor € 1100 met een Retina scherm.

    Klinkt logisch. Apple komt met een beter product tegen de oude prijs.

  16. En hij gaat €300 kosten net als mijn 15” Chromebook 🤫
    Durf het bijna niet te zeggen maar als extra computer bevalt hij goed. Prijs kwaliteit verhouding veel interessanter dan al mijn Apple hardware 🤫

  17. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  18. Ik was die beperkingen qua poorten van mijn 12″ macbook zat en heb 3 dagen geleden weer een macbook air gekocht. En ja het scherm is dan wel minder maar qua prestaties doet ie niet onder. Heb wel voor het 2.2 ghz model gekozen.

    Geen gehannes meer met die ene usb c poort. En ja je kunt hubs kopen maar echt handig vind ik ze niet. Het ziet er niet mooi uit en dan loop je weer te zoeken omdat je ze kwijt bent.

    Gewoon 2 usb poorten, SD slot etc. En een groot voordeel vind ik macsafe poort zodat niet per ongeluk je macbook op de grond valt in het geval je er langs loopt en de stekker meesleurt.

    Een andere reden waarom ik nu voor dit model heb gekozen omdat ik denk dat die vernieuwde MacBooks airs allemaal usb-c poorten gaan krijgen. En geen SD slots. Geen macsafe. Geen USB.

    Als ubc-c de standaard gaat worden qua apparatuur ga ik misschien weer overstag maar voorlopig niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.