Reacties voor: Gerucht: levering componenten voor nieuwe iPhone gestart

De Commercial Times meldt dat de eerste componentleveranciers aan de slag zijn gegaan met het leveren van onderdelen voor de nieuwe iPhone. De massaproductie start op korte termijn, om te zorgen dat er in juni voldoende toestellen zijn.

Reacties: 52 reacties

  1. lijkt me een slecht idee.
    ben nog zeer tevreden met deze versie

  2. Dat word toch wachten tot dat mijn contract afgelopen is bij T-Mobile.

  3. @Frits:

    Hoezo een slecht idee?

  4. ik bied mijn iPhone 3g 9 maanden alvast aan voor verkoop 🙂

  5. Ben benieuwd wat ze met de voorraad “oude” Iphones gaan doen? Prijs verlagen lijkt me geen optie met deze (geringe) upgrade, dan gaat iedereen voor de oude.
    Of houden ze die “oude” achter voor de gene die het huidige model met verzekering per abuis laten vallen?? (bij schade wordt hij nu 9 vd 10x vervangen).
    Ander hoef je je contract niet af te wachten…

  6. @asdf: Omdat dan z’n huidige iPhone minder waard wordt 😉 ivm concurrentie nieuw produkt van zelfde bedrijf.

    Die oude iPhones worden _nu_ gauw verkocht. Want _nu_ krijg je er nog redelijk wat voor. Zodra het nieuwe produkt uit is, wordt het oude produkt minder waard.

  7. lat dan snel komen,ik kan niet wachten.

  8. Misschien wel 2? Overdreven much?

  9. Misschien maakt T-mobile wel een leuke actie: dat je als huidige 3G-bezitter met T-mob-abbonement de nieuwe (dus nog uit te komen) iPhone tegen een gereduceerd prijsje kunt halen (als je daarbij dan wel opnieuw een 2-jarig contract afsluit). Dat zou pas klantenbinding zijn!

  10. Origineel geplaatst door iMario
    Misschien wel 2? Overdreven much?

    Waarom overdreven, Nokia heeft toch ook meer dan 1 model.

  11. @Jerie:

    Dat verklaart voor mij nog niet waarom het een slecht idee zou zijn.
    Daarmee geef je eigenlijk aan dat je een nieuwe model slecht vind en dus bij het oude wil blijven…
    Dus is het ook geen probleem dat die oude minder waard wordt.

  12. @Frits: Zit je nog aan een 2-jarig abonnement vast? 😉

  13. De VS en de UK hadden vorig jaar toch mooie inruilacties? Leken me door Apple ingeblazen. Trouwens: al die ‘oude’ AaiPhones blijven prachtig met de firmware-update die eraan komt, dus die blijven prima te verkopen. Zou er ook op kunnen wijzen dat bestaande 3G blijft en deze 3G+ naast komt.

  14. Balen!!!

    heb ik net een nieuwe 3G ingebruik sinds 2 weken. Mijn oude iphone(1G) had het bijna begeven.

  15. @Pringle:

    Dan ben je mooi dom bezig geweest, er gaan al maanden geruchten over een nieuwe iPhone en het werd al sinds de lancering van de 3G verwacht dat de iPhone een jaarlijkse refresh zou gaan krijgen.
    Beetje naïef om nu nog de 3G te halen en achteraf te klagen.

  16. @Pringle: Kwestie van een beetje om je heen kijken en je had het geweten :-).

  17. Dan moet ik nog 1.5 jaar wachten voordat mijn abonnement is afgelopen bij KPN.
    Weet zeker dat ik dan weer een iPhone neem.
    Aangezien de 3G nu zeer goed bevalt (H)

  18. Origineel geplaatst door Frits
    Weet zeker dat ik dan weer een iPhone neem.
    Aangezien de 3G nu zeer goed bevalt (H)

    wie zegt dan dat je moet overstappen? ik wacht al sinds de lancering van de 3G op de opvolger. Elk ander telefoon bedrijf brengt meerdere per jaar op de markt., dus waarom apple niet ? ik heb 6maand voor de lancering van de 3g de 2g gehaald.. dus de mijne is wel aan vervanging toe..

    het argument dat je iphone minder waard wordt, tja die is verwerpelijk aangezien je de levenscyclus bij apple onder hand wel moet weten.

  19. In Engeland is de huidige toch te koop zonder abonnement? (Ook SIMlock-vrij???) Voor ik dacht zo’n 365 pond??
    Zou leuk zijn als dat ook voor de nieuwe zou gelden. Even wat familie vragen om hem voor mij te kopen 🙂

  20. Waarschijnlijk kunnen iPhone 3G klanten, bij T-Mobile gewoon upgraden naar de nieuwe komende iPhone!!
    Addertje onder het gras is dan wel dat je contract vanaf de datum dat je de nieuwe iPhone in ontvangst neemt, weer 2 jaar aan T-Mobile vastzit.
    Tenminste, dit was vorig jaar juli mogelijk in Duitsland (T-Mobile) voor de gebruikers die de iPhone G1 gebruikte en graag de 3G wilden.

  21. Ik zou niet weten wat Apple zou moeten toevoegen om een nieuwe iPhone interessanter te maken dan de 3G met os 3.0.

    Als het waar is dat in 3.0 ook nog de mogelijkheid komt tot het maken van filmpjes ben ik meer dan blij en heb ik eigenlijk alle functionaliteit die ik verwacht van een telefoon.

    Sneller internet komt er niet, meer geheugen dan 16 GB lijkt mij niet echt nodig en tja, om voor een digitaal kompas en een iets geupgrade camera over te stappen? Neuh..

    Of hij moet gewoon héél erg mooi zijn in design.

  22. @asdf:

    Je kan altijd wel wachten op een nieuwer model. Dat is met alles zo. Het is eerder dom om te wachten. Gewoon kopen als je iets graag wilt en er van genieten totdat je weer iets nieuws nodig hebt.

    Daarnaast zijn het tot nu toe alleen nog maar geruchten. Lekker dom om op iets te wachten als je niet eens weet waarop. Neuh Pringle, wees niet ongerust en geniet van je nieuwe aankoop!

  23. Ik ben nu ook zeer tevreden met mijn huidige 3g en met de aankomende 3.0.

    Tegen de tijd dat deze werkt neem ik wel weer een andere.

  24. augustus 2009 –>> oeps, Wally laat zijn iphone vallen op het werk en de vrachtwagen rijdt er overheen. :D:D

  25. @Pringle:

    Ik ook dus.. maar goed wat maakt het uit?
    Tevreden mens telt voor 2 😉

  26. Wees tevreden met wat je hebt en niet met iets wat er nog niet is. Je leeft nu en niet over negen maanden. Dat is er namelijk nog niet dus geniet van je 3G en/of1G, what ever telefoon! Greetzz Ps altijd leuk een speltje in de maak!

  27. Waarschijnlijk zal Vodafone ‘t monopoly van de iPhone door T-Mobile gaan aanvechten, net als bij Orange in Frankrijk is gebeurd. Dus als je nog even wacht na de lancering, kun je je iPhone (4G?) misschien voordeliger halen bij Vodafone.

  28. Is prima strategie van Apple, die snappen het wel. Laat maar komen dat nieuwe model. De 3g is top maar als daar een upgrade van komt isdat alleen maar goed. Het canabalization effect op de voorgaande modellen zal wel meevallen. Markt blijft groeien dus niets mis mee

  29. @wally21:
    zal een beschadigd toestel niet vervangen worden door hetzelfde model? (als deze nog op de markt is natuurlijk)

    oeps…

  30. Origineel geplaatst door Vico
    Waarschijnlijk zal Vodafone ‘t monopoly van de iPhone door T-Mobile gaan aanvechten, net als bij Orange in Frankrijk is gebeurd. Dus als je nog even wacht na de lancering, kun je je iPhone (4G?) misschien voordeliger halen bij Vodafone.

    4G? wow jij loopt alvast een jaar voor?
    3de generatie zit er nu aan te komen,
    voor de 4de zullen we nog even moeten wachten.

  31. @Christophe: Deze heet toch ook 3G?! Rare opmerking, want 4G is de volgende technologie voor mobiel internet… hij heeft dus niet iets raars gezegd ofzo, jij wel!

  32. Origineel geplaatst door Fabian
    @Christophe: Deze heet toch ook 3G?! Rare opmerking, want 4G is de volgende technologie voor mobiel internet… hij heeft dus niet iets raars gezegd ofzo, jij wel!

    ah, als jij denkt dat er 4G connectie zal inzitten dan zou ik toch nog eens wat informatie gaan verzamelen..
    4G is ‘relatief’ als het al bestaat is het zeker niet klaar om nu al in een mobiele telefoon te steken.

    , laat dit je alvast op het goede spoor zetten..

  33. @Fabian:
    Nee hoor, de huidige iPhone heet iPhone 3g omdat hij de derde generatie internet aankan (waar veel mensen op zaten te wachten). De nieuwe heet dus eigenlijk 3g, maar waarschijnlijk gaat Apple hem anders noemen, iPhone camera ofzo.

  34. 4G is WiMax.. Maar wat ik me afvraag áls er een nieuwe iPhone komt, waarom zei die man dan bij de aankondiging van 3.0 dat je gerust de 3G kon kopen omdat er dit jaar geen nieuwe zou kopen? Was dat gewoon een leugen om de voorraad nog kwijt te raken? Ik zou het echt balen vinden in ieder geval.

  35. Wanneer er FM radio inzit is hij voor mij compleet. Gebruik nu tunin.fm maar dit werkt helaas niet vlekkeloos op mijn 1G, en gebruikt veel stroom. Naar mijn weten nog steeds geen iPhone accessoire met FM radio, of weet iemand een oplossing?

  36. Jippie, dan verkoop ik direct mijn iPhone 1G voor een zacht prijsje.. (De 3G versie heb ik gewoon overgeslagen omdat de meerwaarde te klein was..); ik hoop wel op nog betere specs dan de geruchten laten uitschijnen.. zoals 32 gb opslag, 5 MP camera, e.d. meer

  37. Origineel geplaatst door Mario
    Jippie, dan verkoop ik direct mijn iPhone 1G voor een zacht prijsje.. (De 3G versie heb ik gewoon overgeslagen omdat de meerwaarde te klein was..); ik hoop wel op nog betere specs dan de geruchten laten uitschijnen.. zoals 32 gb opslag, 5 MP camera, e.d. meer

    En die twee zaken voegen wél wat toe? Een telefoon waarmee je foto’s kan maken lelijker dan je digitale camera 6 jaar terug?

    Hsdpa voegde pas echt wat toe. Gps binnenkort ook. De rest voegt helemaal niks hardwarematig toe wat echt een verandering betekent.

    Het verschil tussen de 1G en 3G was gigantisch in internetervaring. Dat heb je al gemist.

  38. Ik ben het er mee eens dat je meot genieten als je dat wilt, maar ik vind het zonde om nu een toestel te kopen die misschien over 2 á 3 maanden al vernieuwd wordt.

    Verwijderd door moderator

  39. Ik denk dat ik dit jaar de upgrade oversla. Firmware is toch te downloaden, en een mooiere camera of extra geheugen heb ik niet nodig. Vind het uberhaupt een beetje oneerlijk, aangezien de iphone in het begin alleen maar met een 2-jarig abbonnement werd aangeboden. Ze snappen toch zeker wel dat je niet 2 abbonnementen tegelijk laat lopen? Dit is voor mij dus ook de redenen geen nieuwe te kopen. Als ik toch voor een nieuw abbo moest, haddik het waarschijnlijk wel gedaan.
    Een inruilactie zou voor veel iphone liefhebbers een uitkomst bieden. Waarom uberhaupt een nieuwe? volgens mij verliezen ze bijna geen klanten aan de lage resolutie van de camera, en overige upgrades zijn ook niet echt van belang. Ze hadden ook gewoon in loop der tijd een iphone 3g met 32 gb uit kunnen brengen, met een leuke inruil actie (zoals met je 1e generatie iphone, toen de 16 gb uitkwam).

  40. Wat zeiken sommige ?? Nokia brengt onderhand elke maand wel een nieuw toestel uit. En dan is apple slecht bezig omdat ze een heel jaar wachten?? Kom op zeg, dan had je maar niet in de 2jaar contract truc moeten trappen. T-mobile is in deze de boosdoener dan. Ik sluit nooit een contract voor langer dan een jaar af.

    Ik zou het fijn vinden als er een nieuwe iphone uitkomt, mijn 1e generatie iphone begint heel langzaam aan wel aan vervanging toe te zijn.

    Hoop eigenlijk wel dat bij de 3e generatie het alluminium achterkantje terug komt 😛 , vind ik nog steeds mooier dan dat witte of zwarte plastic 🙂 .

  41. Origineel geplaatst door flo1989
    Ik denk dat ik dit jaar de upgrade oversla. Firmware is toch te downloaden, en een mooiere camera of extra geheugen heb ik niet nodig. Vind het uberhaupt een beetje oneerlijk, aangezien de iphone in het begin alleen maar met een 2-jarig abbonnement werd aangeboden. Ze snappen toch zeker wel dat je niet 2 abbonnementen tegelijk laat lopen? Dit is voor mij dus ook de redenen geen nieuwe te kopen. Als ik toch voor een nieuw abbo moest, haddik het waarschijnlijk wel gedaan.
    Een inruilactie zou voor veel iphone liefhebbers een uitkomst bieden. Waarom uberhaupt een nieuwe? volgens mij verliezen ze bijna geen klanten aan de lage resolutie van de camera, en overige upgrades zijn ook niet echt van belang. Ze hadden ook gewoon in loop der tijd een iphone 3g met 32 gb uit kunnen brengen, met een leuke inruil actie (zoals met je 1e generatie iphone, toen de 16 gb uitkwam).

    Er worden ook nokia’s met een 2jaerig abbo verkocht ? Is nokia dan ook slecht omdat ze MEERDERE nieuwe en betere toestelen per jaar uitbrengen ?? En inruilactie ?? Dat heb ik bij nokia ook NOOIT gezien..

  42. Nederlanders kennende zal er vast geen mooie actie komen bij t-mobile. T-mobile NL kennende uberhaupt zou je al genoeg moeten zeggen. Het is vaak een niet echt buigend bedrijf als je het mij vraagt…

  43. @Thomas: WiMAX is geen 4G maar wel all-IP. Men noemt WiMAX wel ‘ns ‘3.5G’. LTE is 4G.

    Als we toch bezig zijn… UMTS is 1. HSDPA is 2. Maar vervolgens heb je nog zat andere 3G protocollen. HSUPA, HSPA+. Die komen nog voor LTE. En wat wil ik nog meer. Nou, groter scherm graag, en hardwarematige OLED hotkeys. BlueTooth, volledige stack graag, inclusief HID. Hardware keyboard uitschuifbaar, of complimentary eentje die uitermate goed werkt tesamen met iPhone/iPod Touch. Minstens 32 GB. Cortex dual-processor met echte multitasking in OS. Java support. J2ME support. Flash support. Xenon flash camera a-la N82. Aluminium inderdaad. AmbientkleurenLED om home key heen welke waarschuwt in bepaalde kleuren (dus naast trilfunctie notificatiesysteem; bijv rood voor batterij, groen voor e-mail, oranje voor IM, enz enz) en LGPL libraries welke applicaties kunnen gebruiken zoals libpurple. Dat voorkomt dubbel werk. En een of andere oplossing om de gigantische bende applicaties in SB beter te managen want dat is nu gewoonweg niet te doen. Proprietary USB port mag van mij ook weg. En kappen met dat kinderachtige gedoe over jailbreak en 3rd party apps. Gewoon een fatsoenlijke package manager in het OS plempen. Oh, en een batterij die ik zelf kan vervangen. Ik ben verdorie geen 6 jaar oud. Mits vrijwel alles er op zit geef ik er 800 a 900 EUR voor.

    Wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik met BlueTooth op mijn iPod Touch al enorm blij ben. De rest krijg ik toch niet, dus kan me gestolen worden.

  44. @ Rob en Mark:
    Je kunt de iPhone NIET met een Nokia vergelijken. Nokia brengt misschien wel meerdere modellen uit, maar die zijn totaal verschillend. Een nieuwe iPhone betekent (volgens mij toch) een verbetering van de ouwe, maar geen totaal nieuw model. Het kan natuurlijk, maar ik denk dat het daar nog te vroeg voor is.

  45. Precies. Nokia is iets heel anders dan de iPhone. En dat weet Apple ook. De iPhone is een hype, nokia niet. Je kan het beter vergelijken met bijvoorbeeld een xbox of een playstation. Die hebben ook beide echt fans. Over een Nokia vind ik niet duizenden forums waarin ze praten over hoe geweldig de nieuwe Nokia wel niet is, of speculeren ze maanden van te voren wat de nieuwe Nokia kan en hoe hij er wel niet uit zal gaan zien.
    Ik ken 0 mensen die dagelijk op ‘Nokiaclub.nl’ zitten en daar elke dag op forums lekker zitten mee te ouwehoeren.

  46. Voor iedereen die de eerste generatie iPhone de “1G” noemt, dit is niet correct, deze tellefoon had GPRS en EDGE, dit is 2G (om helemaal precies te zijn zelfs 2.2G) dus geen 1G

    Eerste generatie iPhone: 2.2G
    Tweede generatie iPhone: 3G

  47. @Vincent: Inderdaad. Zijn verschillend en op andere doelgroepen gericht. Geoptimaliseert voor verschillende doeleinden ook.

  48. Ik werk bij Media markt en verkoop iphones en w/e
    Wel weet ik dat Iphone Erg moeilijk te leveren zijn. dus ik gok dat de massa productie al stop is gezet :>

  49. waarom al die nuttelose dingen ik wil gewoon een video camera!!

  50. Origineel geplaatst door Vincent
    @ Rob en Mark:
    Je kunt de iPhone NIET met een Nokia vergelijken. Nokia brengt misschien wel meerdere modellen uit, maar die zijn totaal verschillend. Een nieuwe iPhone betekent (volgens mij toch) een verbetering van de ouwe, maar geen totaal nieuw model. Het kan natuurlijk, maar ik denk dat het daar nog te vroeg voor is.

    Er komen regelmatig betere nokia’s uit. Dat de benaming anders is doet er niet toe. Ik wil het beste nokia toestel, dan heb ik 3 maanden later een verouderd toestel.

    Daarnaast bestaat de iphone al meer dan 2 jaar en willen ze in amerika waar de abbo’s aflopen wel een nieuw up to date toestel 🙂 . Dat hier in nl iedereen nog een jaar aan hun abbo vast zit interesseert echt niet hoor. Beste geval verkopen ze zelfs hier nieuwe toestel en maken ze dus extra winst omdat mensen die nog een abbo hebben ook perse de nieuwe willen.

    Toen ik mijn mac kocht was dit de beste iMac die er was, maar een half jaar later kwam er een betere en een jaar daarna zelfs nog een betere. Tsja daar had ik op kunnen wachten, maar heb ik niet gedaan omdat ik dan blijf wachten. Mijn iMac ben ik van plan om er nog zeker 3 jaar mee te doen ondanks dat er nieuwere uitkomen. Mijn iphone heb ik inmiddels ook al bijna 2 jaar meegedaan. Een telefoon gaat bij mij eigenlijk nooit meer dan een jaar mee. Ik ben blij als er een nieuwere uitkomt. Deze begint echt aan vervanging toe te zijn.

  51. @hayphone: letterlijk binding van 2 extra jaren 

  52. Ik snap die 3,2 mp camera nog steeds niet. Er zijn zoveel toestellen met betere camera’s. Ook apple zou deze in de Iphone kunnen proppen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.