Reacties voor: Gerucht: Lady Gaga gaat iPhone promoten

Lady Gaga gaat de nieuwe iPhone promoten. Dat blijkt uit onbevestigde geruchten van website The Examiner. De zangeres zal in ieder geval veel aandacht trekken.
Lees het complete artikel → Gerucht: Lady Gaga gaat iPhone promoten
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 39 reacties

  1. Aangepast.

    (Ze gebruikt al een Mac, maar geen iPhone, ze heeft een BlackBerry)

  2. Ik zie Lady Gaga nou niet als HET toonbeeld van de Apple identiteit, maar ze spreekt denk ik wel een grote doelgroep aan en is hip.
    Dus wie weet.

  3. Met haar hit “Telephone” zie ik dat toch wel goed gebeuren.

  4. Als dat zo is neem ik mijn Pocket line swing weer in gebruik…

  5. Ook leuk om te weten is dat haar clips behoren tot de top 10 meest bekeken van YouTube, Bad Romance staat op 1 met bijna 200 miljoen views.

  6. Weer eens wat anders dan dat zachte typetje Justin Long. Kan alleen maar beter worden denk ik dan maar.

  7. Wat is er zo boeiend aan Lady Gaga, smaak van de massa is zoals altijd weer zwaar onder de maat.

  8. Yeah !
    Tango-duetje met JP Balkenende om een beetje balans te houden, doelgroepenspreiding enz.

  9. Kijk, tijd om eens te gaan kijken naar een Android toestel of een BB, als dit waar is.

  10. Lady Gaga is ook niet mijn muziek, maar ze is wel de best verkochte digitale muziek, dus wat dat betreft begrijp ik Apple wel.

  11. Tja zou kunnen. Mainstream is de grootste en daarmee meest winstgevende groep de ze nog verder moeten paaien.

  12. Ik zie dat Bad Romance al de 200 miljoen views is gepasseerd, er zit trouwens een iPod classic in die Parrot Zikmu speakers aan het begin.

  13. @Pete: lol, de keuze van je toestel laten afhangen van een celeb… wat voor idioot ben je dan 😛

  14. @Peter: Ik wou net zeggen idd! Dat gaat wel ver. Ik vind Lady Gaga ook helemaal niks maar begrijp Apple volkomen als ze het zouden doen.

  15. Ik zou het dramatisch vinden van Apple om Lady Gaga als marketinginstrument te gaan gebruiken. Vind het onder de maat van Apple om op deze manier een sensatie rond de nieuwe iphone te creeeren. Apple is en blijft een computerbedrijf, en moet zich niet gaan bezighouden met dit soort praktijken.

  16. @Pete
    Hoe oud ben je, 12?

  17. Origineel geplaatst door rob
    Apple is en blijft een computerbedrijf, en moet zich niet gaan bezighouden met dit soort praktijken.

    Apple heet al een tijdje geen Apple Computer Inc. meer maar Apple Inc. en is ook niet echt een computerbedrijf meer. 😉

  18. Wordt nou toch eens wakker. Apple is een bedrijf en wil gewoon geld verdienen. Verder is dit gewoon een gerucht, ik moet het nog maar eens zien.

    Origineel geplaatst door rob
    Ik zou het dramatisch vinden van Apple om Lady Gaga als marketinginstrument te gaan gebruiken. Vind het onder de maat van Apple om op deze manier een sensatie rond de nieuwe iphone te creeeren. Apple is en blijft een computerbedrijf, en moet zich niet gaan bezighouden met dit soort praktijken.

  19. Als Apple een vrouw moest zijn dan zou ik zeker niet denken aam Lady Gaga doe mij maar Adriana Lima!! Maar een vrouw/man die apple moet promoten ? Why? Do we need it? No!!

  20. Nou Apple wilt blijkbaar dat mensen geen Iphone meer kopen, van deze shemale ben ik echt niet kapot hoor.

  21. Wat een stakker reacties… Je keuze van je toestel hiervan af laten hangen.

  22. Lady(boy) gaga? aub zeg, het is echt enorm knap wat deze vrouw heeft gepresteerd. Ze is heel apart en daardoor is ze ook mateloos populair. Het rare is dat ze dan toch geen mooie stem heeft, ze ziet er niet enorm mooi uit, alleen haar liedjes zijn ‘oké’. Ze is een enorme hype op dit moment, maar als ik aan Gaga denk, denk ik aan een apart niet al te slim type mens. Als ik Apple was zou ik dit dus echt niet doen, sorry!

  23. Ik denk eerder dat ze een iPod gaat promoten.
    Ik hoop dat de iPhone reclames zo blijven.
    Vind ze leuk en ontdek nieuwe apps

  24. @JSM: Dat lijkt me inderdaad veel logischer 🙂 Mensen die dan ook nog willen bellen, zullen vanzelf de iPhone opzoeken. Maar grote kans dat je dan inderdaad een iPod Touch kunt kopen met daarop een aantal Lady Gaga nr’s.

    Nouja, 1 manier om erachter te komen: afwachten.

    (Persoonlijk geef ik er totaal niet om wie een product promoot. ‘t Gaat mij om het product zelf, niet de reclame eromheen 😉 )

  25. wat maakt het uit.. ik zie/kijk nooit reclames =)

  26. boeiend, waarschijnlijk komen deze reclames toch niet in nederland dus zal niemand er ”last” van hebben…

  27. Zou wel grappig zijn.

  28. @Pierre:

    Gaga maakt al reclame voor LG en Virgin Mobile met “Telephone”

  29. Zou een goed idee zijn. Maar ik denk niet dat de iPhone meer aandacht nodig heeft, de aandacht is er altijd geweest sinds het begin, of ze reclame maken of niet…

  30. Origineel geplaatst door Rian
    Ook leuk om te weten is dat haar clips behoren tot de top 10 meest bekeken van YouTube, Bad Romance staat op 1 met bijna 200 miljoen views.

    nu zijn het er al meer dan 200 miljoen;)

  31. Schande voor de iPhone dat ”Lady GaGa” de iPhone moet gaan promoten.

  32. ‘Mocht Apple bij de iPhone voor Lady Gaga kiezen, dan zou dat een gewaagde maar tegelijk geslaagde keuze zijn’

    hoe kunnen jullie nu al weten dat het een geslaagde keuze is? Alleen maar omdat ze alle 2 van een product veel verkocht hebben, ik denk dat daar wel meer wetenschap voor nodig is dan alleen verkoopcijfers!

  33. Foutje; de Monster Ball Tour begint niet op 28 juni 2010.

    Deze is namelijk al op 27 november 2009 begonnen in Montreal, Canada, en op 15 mei 2010 staat ze in het Gelredome in Arnhem.

    Wel is 28 juni de eerste datum van de tweede leg van de tour in Noord Amerika. Maar ‘t klopt dus niet helemaal zoals het hier staat.

    Anyways, laat maar komen! Gaga ra-a-ah! Ra ma ra-ma-ma!

  34. En wie zegt dat ze niet kan zingen heeft geen verstand van muziek, doet geen research en/of heeft een plaat voor zn kop.

    Ik zeg. Zoek op “gaga pokerface acoustic radio” en luister. Luister goed!

  35. Lady Gaga is misschien apart maar alles wat ze doet creëert ze zelf: haar muziek, outfits, clips, etc. Ook heeft ze geen angst om ‘nieuwe’ dingen op de wereld te brengen die wij niet kennen, waardoor ze erg populair werd(net als MJ met thriller). Apple is net zo en daarom is Lady Gaga perfect voor hun.

  36. Pff, als dat het gezicht van Apple moet zijn ga ik eens uitzoeken welke telefoon Lenny Kuhr op dit moment gebruikt….

  37. Het blijkt dus maar weer dat niet veel mensen gaga goed kennen.. Ze is slimmer dan je denkt, komt in bepaalde interviews echt wel naar voren. Kan genoeg dingen noemen maar das niet nodig. Als je haar live hoort kan ze dus ook echt wel zingen en dr shows zijn ook Echte toffe shows, dat kun je niet van elke artiest zeggen.. Een populaire artiest mixen met een populair merk, lijkt me een tof plan. Aangezien Itunes en muziek/artiesten ook door een deur gaan.. Maja bij elk artiest kun je redenen bedenken waarom wel of niet.. Ben benieuwd of t gerucht klopt of niet ^_^..

  38. Awesome! Super vet! GaGa iade stem van een generatie waar jullie niet meer toe behoren. Buiten het feit dat ze commercieel of oppervlakkig is…

  39. Met generatie bedoelt u subcultuur toch?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.