Reacties voor: Gerucht: ‘Apple denkt na over goedkopere HomePod’

De bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo beweert dat Apple nadenkt over een goedkopere HomePod. Deze zou de verkoop op korte termijn een boost moeten geven. Verder geeft hij aan dat ook hij de verwachtingen naar beneden bijgesteld heeft.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Wanneer ik zulke artikelen lees denk ik dat  een vorm van hoogheidswaanzin heeft. ‘Mensen zullen het wel kopen als er een  logo opstaat’.
    “Een goedkopere versie zou waarschijnlijk inleveren op de kwaliteit van het geluid.” Daar vrees ik ook voor.
    En dat ze nu eens hun iOS toetsenbord in orde brengen. Wat een troep. Weet niet hoe lang dit nieuwe toetsenbord in werking is maar nog steeds moet ik zoeken naar bepaalde leestekens. Heb ik het dan uiteindelijk gevonden dan type ik nog verkeerd want je moet naar beneden swipen. Bagger.
    Tips voor alternatieve toetsenborden zijn dan ook zeer welkom. Mag betalend zijn.

  2. Zodra ik er 1 of 2 aan mijn Mac kan koppelen wil ik er wel 1 of 2, maar voor mijn iPhone heb ik hem niet nodig. Gebruik thuis vooral mijn Mac, zelfs regelmatig om te bellen.

  3. Ik wacht nog steeds op een HomePod met Europees stekker oftewel, HomePod Duitsland.

  4. Langzaamaan wordt Apple een seniorenmerk, lekker veilig en vertrouwde kwaliteit, maar nimmer verrassend en al helemaal niet innovatief meer.

  5. Origineel geplaatst door Davy de Vries
    Ik wacht nog steeds op een HomePod met Europees stekker oftewel, HomePod Duitsland.

    Idem.

  6. Als het een draagbare HomePod mini met oplaad Dock en Bluetooth wordt, hebben ze me. Voor als aanvulling op mijn stereo als AirPlay 2 er is. Voor buiten een portable speaker als je in de tuin/park/strand/bootje ligt. Hiervoor is waarschijnlijk wel Bluetooth verbinding nodig, iets wat ontbreekt op de huidige HomePod.

  7. Zolang de HomePod Spotify Connect niet ondersteunt, is het geen optie voor mij.

  8. Origineel geplaatst door Rick
    Langzaamaan wordt Apple een seniorenmerk, lekker veilig en vertrouwde kwaliteit, maar nimmer verrassend en al helemaal niet innovatief meer.

    Stap je toch over op een ander platform??

  9. @Patrik: ik wordt wel een beetje moe van dit soort reacties altijd, steeds als er een kritische noot op Apple is. Niets is perfect en ook niet Apple. Rick heeft zeker een punt. Apple wordt degelijk, conservatief en had ik al degelijk gezegd? Waar is het oude Apple wat met durf en vernieuwing vooruitstrevend en hip was? Nu alleen nog maar dollars?

  10. Geen Nederlandse versie. Evenals de Apple watch lte.

    Geen spotify

    Gebrekkige Siri functies

    En het ergste nog. Er is geen alternatief omdat er een oligopolie heerst met privacy schender Google/Android.

  11. Heb de homepod nu een aantal weken in huis en ik had niet verwacht dat ik er zo blij mee zou zijn. Het gemak van het bedienen met stem werkt geweldig, ik kom binnen en vraag om wat muziek af te spelen en dat werkt perfect ondanks dat de homepod zo ver weg staat. Geluidskwaliteit is ongelooflijk voor een speaker van dit formaat.
    Gewoon een top apple product

  12. Heb de HomePod nu een paar weken in huis en had niet verwacht dat ik er zo ontevreden mee zou zijn. De kwaliteit van de muziek is echt heel goed, maar de bediening werkt voor geen meter. Siri luistert heel slecht en als een band naam of de naam van een nummer niet in het Engels is kan Siri niks vinden. Maar naast Siri is ook de bediening vanaf de iPhone ongelofelijk krakkemikkig. Met geen mogelijkheid kun bv een podcast starten vanaf de iPhone bediening.
    Er is dus nog heel veel te verbeteren aan de HomePod voordat ik echt tevreden ben.

  13. Origineel geplaatst door Davy de Vries
    Ik wacht nog steeds op een HomePod met Europees stekker oftewel, HomePod Duitsland.

    Super lastig om er een verloopstukje tussen te zetten inderdaad. Goed argument hahah

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.