Reacties voor: Gerucht: ‘Komende iPhones krijgen snellere 18 Watt lader meegeleverd’

Volgens geruchten uit China krijgen de aanstaande iPhones een snellere lader van 18 Watt. Ook zou Apple van plan zijn een USB-C-adapter mee te leveren.

Reacties: 11 reacties

  1. Vooral USB-C is een logische keuze. Nu de huidige MacBooks al enkele jaren volledig op USB-C overgestapt zijn, vond ik het al vreemd dat de iPhone X nog met USB-A kabel kwam.

    (Ja het is een afweging en de overgangsperiode is logisch, maar ondertussen is het USB-C marktaandeel zeker voldoende.)

  2. Heb het altijd vreemd gevonden dat ik bij mijn Iphone X van €1150,- een. 5 watt lader krijg en bij een ipad van €460,- een 12 watt lader

  3. Zal de levensduur van de batterij verkorten door snelladen ?

  4. @Rv: Goed punt. Mee eens.

  5. @Rv: @Maikel: Wat dacht je van winstmarge?

  6. Origineel geplaatst door Tobias
    @Rv @Maikel: wat dacht je van winstmarge?

    Volgens mij snap je niet echt wat hierboven wordt gezegd..

  7. Kijk zo hoort dat. Hoe leg ik ook aan de familie uit ja ehm de mee geleverde is 5watt. Aangezien jullie veel onderweg zijn gooi die 5watt weg en haal een iPad lader… alle ogen gefronst mijn kant op.
    Waarom niet mee geleverd etc etc

  8. @Pim: En zeer terecht. Werkelijk iedere concurrent levert het gewoon standaard in de doos, terwijl ze vaak nog voordeliger geprijsd zijn dan de iPhones ook nog.

    Apple zoekt met sommige zeer noodzakelijke maar ontbrekende functies op de iPhone ook altijd de grenzen op. Hoelang kunnen we doorgaan zonder dat we onze geloofwaardigheid op het spel zetten. Een ander zeer goed voorbeeld is de 16GB instapversie hetze.

  9. Krijgen we nu ook al ‘opladen uit’ met originele opladers? 🤔

  10. Iets dergelijks is al mogelijk met de iPhone 8 en nieuwer, maar dan moet je wel een USB-C MacBook-adapter (vanaf €59) en een speciale USB-C-naar-Lightning kabel (€29) erbij kopen en dat kost al snel bijna honderd euro.

    Of een andere USB-C PD-lader, er zijn alternatieven hoor. Anker heeft er bijvoorbeeld wel wat…

  11. Feit is wel dat dit slechter voor je batterij is als langzaam laden. Warmte is funest voor een accu, en wat je creëert met snel laden is warmte. Dus goed is het niet. En tuurlijk doordat accu’s al van hele hoge kwaliteit zijn zal een accu niet binnen een half jaar gehalveerd zijn in capaciteit maar goed is het nooit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.