Reacties voor: Gerucht: kleinere 5,6 en 7 inch iPad voor de kerst?

Apple zou bestellingen hebben geplaatst voor 5,6 en 7 inch OLED-schermen, die in toekomstige iPad-modellen moeten worden gebruikt. Maar Digitimes twijfelt zelf.

Reacties: 28 reacties

  1. Oww jahoor. Het is ook nooit genoeg.
    Doe voor mij dan ook maar een 13 en 15″ ipad… :S

  2. Hm, vind ik maar niets. Ik blijf bij de grote iPad

    Komaan apple, waar blijft hij nu

  3. Een iPod Touch…….?

  4. Zou ik vreemde zet vinden van Apple. Dat soort diversificatie binnen hetzelfde product-type gaat hen geen deugd doen. Ik heb zelf ook nog een Android toestel en hoewel zéér leuk heeft de beschikbaarheid van Android op een hele resem andere apparaten (qua dimensie, aanwezige hardware buttons, camera,..) wel ook zijn nadelen en vraag je je continu af of jouw toestel wel nog updates zal krijgen, mee kan met de nieuwe applicaties, … Het leuke aan de Ipad is net één product één besturingssysteem. Stel je voor dat de Ipad mini wel meteen een cam aan boord krijgt en dus toegang tot andere applicaties…Bovendien komen ze dan m.i. teveel in het vaarwater van hun Iphone en Ipod. Laat het maar zoals het nu is zou ik zeggen en release dat ding hier vandaag nog.

  5. Of je neemt een iphone die je in je broekzak kan stoppen, of een iPad die dat niet kan… Kan je toch net zo goed een grotere iPad nemen. 9,7 vind ik precies goed! Hoeft geen 7 meer bij hoor!

  6. het zou me niks verbazen als er in de kleinere iPads webcams in zitten

  7. Een iPad nano:O
    The iPod Touch

  8. WIDESCREEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pls

  9. Origineel geplaatst door matijs
    WIDESCREEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pls

    Kwartslag draaien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Om vervolgens al die developer hun apps opnieuw te laten re-sizen. Nee dat geloof ik niet.

  11. Euhm…iedereen praat hier over een mogelijk mini iPad maar zou dit niet een soort touch-toestel kunnen zijn om je Mac te bedienen. Dat komt wel overeen met eerdere geruchten…? Een mini iPad lijkt me niet aan de orde

  12. Dit gaat niet gebeuren.

  13. Dit is volgens mij niet waar.
    Er zijn ook al heel lang geruchten van een mini iPhone enzo.

  14. Zorg nu 1st maar voor een leverbare iPad in Nederland 😀

  15. Kleine kans, dat gaat de verkoop van de iPod touch kanibaliseren.

  16. Ander formaat iPad zouden gewoon dezelfde pixels kunnen hebben. Dan heb je nog steeds maar 1 iPad waar je rekening mee hoeft te houden en steeds dezelfde verhoudingen.

    Diversiteit houdt je toch niet tegen, maar ben er inderdaad op tegen dat je zo’n wildgroei krijgt zoals Android.

  17. Laat nou eerst de iPad in Nederland komen.
    Wachten, wachten. Hoop dat die er volgende week is.

  18. Lijkt me heel, heel, heel erg sterk.

  19. Eker net zo waar als het gerucht over de iPhone nano. Lijkt mij een onlogische stap

  20. Dat kan echt niet, dan neem je de iPad kopers heel erg in de maling. Dan al een nieuwe iPad. 1 keer per jaar lijkt mij beter.

  21. Origineel geplaatst door Ollie
    Euhm…iedereen praat hier over een mogelijk mini iPad maar zou dit niet een soort touch-toestel kunnen zijn om je Mac te bedienen. Dat komt wel overeen met eerdere geruchten…? Een mini iPad lijkt me niet aan de orde

    Wat is de markt voor zo’n device?
    Waarom kun je dat niet met je iPod touch/iPhone of iPad?

    Ik geloof niet in zo’n specifiek device, kracht van iPod touch/iPhone/iPad is juist de grote mogelijkheden van de hardware, vandaar ook weinig knoppen en geen HW keyboard.
    Tevens, waarom zou je een tussenmaat gaan maken?
    On screen knoppen zouden even groot moeten blijven om bruikbaar te blijven (iPad heeft 1x en 2x voor de iPhone versie van apps, veel mensen vinden de 2x niet handig…)
    Hierbij zou 7″ misschien nog kunnen, maar 5.6″ is te klein voor de GUI, maar te groot voor de broekzak…

  22. Ik heb gisteren de iPad ontvangen (besteld in Duitsland) en ik moet zeggen hij is echt geweldig met browsen op het internet. Beeld is natuurlijk een verademing.

  23. multimedia waarmee de schrijver afsluit, hum dan wordt het tijd om in een 2.0 versie een camera te plaatsen, zoals ook terecht wordt opgemerkt in “de complete gids voor de ipad” van MacWorld (oa op pagina 9) er was wel ruimte voor en is een gemis, maar ja er moet natuurlijk een reden zijn om tzt een andere ipad te kopen 🙂

  24. Waarom kleiner ?

    Er mag voor mij nog wel een inch bij

  25. Lijkt me idd sterk, dat ze met een kleinere uitvoering gaan komen, maar je weet het met die krotekokers nooit?

    Kijk naar wat Sony met die Ps3 allemaal heeft gedaan. In het begin koop je zo’n log en lelijk apparaat en vervolgens komen ze met een afgeslankte vorm met veel meer geheugen voor minder geld.

    Als het om knaken verdienen gaat, dan staan ze vooraan en malen niet om klanten die ze eigenlijk in het begin al besodemietered hebben!

  26. in plaats van meerdere modelen te ontwikkelen… zouden ze niet eerst eens zorgen dat ze de iPad en iPhone op een deftige manier wereldwijd kunnen lanceren ipv zich al bezig te houden met ‘nieuwe’ modellen? tss… Ware het niet dat het bloedmooie-steengoeie modellekes waren… ik had de moed allang opgegeven en een ander merk gekocht… 🙂

  27. Yawn.

  28. Dat mensen dit geloven, Apple is niet zo gek..
    Waarom zou je het trouwens willen je neemt of of, of een iPhone en een iPad simpelzat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.