Reacties voor: Gerucht: ‘iTV staat in labs van Canadese internetproviders’

De iTV zou op het moment in de labs van Rogers en Bell staan, twee grote Canadese internetproviders. Apple zou ondertussen in gesprek zijn met meerdere providers om afspraken te maken over de televisie.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. (Red.) Verwijderd: taalgebruik.

  2. Ik snap nog niet helemaal waarom mensen zo warm lopen van een iTV.

    Je wilt toch juist dat je tv volledig in te stellen is, kleur, snelheid enz. Ik zou er niet aan moeten denken dat Apple dan bepaald hoe of wat.

    Ook lijkt Siri me vreselijk op een TV. Knop indrukken, Praten “siri mag hij op Nederland 3 HD” > Denken > Denken > Zappen.

  3. Hoe gestoord moet je zijn om tegen je tv te gaan praten??

  4. @fgeer: hoe gestoord is het om te denken dat Apple gestoorde producten gaat maken? Wacht maar af, Apple gaat met iets leuks komen.

  5. Origineel geplaatst door donstil
    Ik snap nog niet helemaal waarom mensen zo warm lopen van een iTV.Je wilt toch juist dat je tv volledig in te stellen is, kleur, snelheid enz. Ik zou er niet aan moeten denken dat Apple dan bepaald hoe of wat.Ook lijkt Siri me vreselijk op een TV. Knop indrukken, Praten “siri mag hij op Nederland 3 HD” > Denken > Denken > Zappen.

    Je denkt in het oude proces van een zender kiezen op je afstandsbediening “zap”. De content die nu wordt aangeboden gaat op basis van een dagelijks/wekelijks programma. Als je deze content los trekt wordt het in eens heel anders als je op een knop drukt en dan zegt dat je Topgear wilt zien.

  6. @Fgeer: haha dat dachten ze ook over de iphone 4S met siri, je loop in nyc en je zult versteld staan hoeveel gestoorde lui je dan tegen komt! We shall see!

  7. En hoe zit het met de zender ITV, is die daar blij mee?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.