Reacties voor: Gerucht: iPhone vanaf mei in België te koop

Een Belgische blog verspreidt het gerucht dat de iPhone vanaf mei in België te koop is, zonder simlock en bij alledrie operators: Mobistar, Base en Proximus. Maar de enige bron die de weblog heeft, wil anoniem blijven.
Lees het complete artikel → Gerucht: iPhone vanaf mei in België te koop
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik zeg: Eerst zien dan geloven, die 3G iPhone zal nog wel even op zich laten wachten en 999 euro betalen voor een simlockvrije iPhone is toch teveel.

    Wacht rustig op de 3G release in Amerika en hier voor ik mijn volgende iPhone aanschaf.

  2. Eind mei… Juni…. het ligt allemaal heel dicht bij elkaar. Maar volgens mij, zou het best mogelijk zijn, nu men het tijdens de SDK presentatie en de versie 2 in juni had en men vertikte om het over de nieuwe hardware (iPhone) te hebben, lijkt het mij aannemelijk dat een versie 2 in hardware (oa 3G) best wel nog een tijd je kan duren. Trouwens versie 1 loopt als een trein. Dus waarom een nieuwe versie als de hype (storm) nog niet eens geluwd is? Afwachten zeg ik dan…. ik ken wel een paar kandidaten die nu nog ff afwachten op versie 2, maar hun honger is niet te stillen, he? Desnoods als het te lang duurt, kopen ze wel die 1ste generatie iPhone…. en laat nou net dat zijn waar Apple mss op hoopt? 🙂 Blijkbaar is er via software updates al heel veel mogelijk met versie 1. Zie maar versie 2 vanaf juni. Eerlijk gezegt had ik wel verwacht dat er op hetzelfde moment ook een nieuwe hardware versie zou komen op hetzelfde moment van de presentatie van de software update in juni. Maar is het dan ook niet Apples gewoonte om pas 1 dag voor de lancering een persbijeenkomst te organiseren? Er kan dus nog heel veel veranderen…. heel veel. Gewoon afwachten, zeg ik dan.

  3. @maart
    Marketingwetten leren over het algemeen wel dat je niet moet wachten tot de ‘hype’ geluwd is en dan pas moet innoveren. Bovendien ontvangt Apple een hoop kritiek over het feit dat de huidige iPhone 3G niet ondersteunt. Komt ook nog bij dat in ze op de Amerikaanse markt het ‘early adopters’ stadium lang en breed voorbij zijn. Heel veel mensen gebruiken daar gewoon al een iPhone en zijn misschien ook al bereid om te upgraden naar een nieuwe verbeterde iPhone. Dus waarom wachten?

  4. Die kritiek op 3G niet ondersteunen vindt je alleen in het kleine west europa want in amerika heeft men geen intresse in 3G wordt nl niet door de providers ondersteund!! De markt in europa is naar verhouding tot amerika zo klein dat er vast geenintresse is om een 3G te lanceren.
    Belgie in mei de Iphone lijkt mij sterk in belgie is nl koppel verkoop bij wet verboden dus alle gsm toestellen uit belgie zijn simlockvrij en mogen dus niet aan een abonnement zijn gekoppeld! Je maakt mij niet wijs dat apple voor belgie een uitzondering maakt.

  5. Alez, dan…. alle andere fabrikanten hebben (volgens mij, dan toch) geen problemen als het op batterijcapaciteit aankomt- denk maar aan Nokia, de specialist in lange batterijduur-maar de iPhone wel? Tsss… Ik geloof wel dat Steve dat gezegd heeft, maar of dat de echte reden is? …

  6. Maar mag je in België een gsm verkopen met en zonder abonnement tegen een verschillende prijs? Ik dacht dat de prijs gelijk moest zijn anders is je koppelverkoopwet niks waard natuurlijk, met abonnement kost €300 en zonder €5000. Dan heb je natuurlijk gewoon koppelverkoop…

  7. Je mag in belgie geen korting geven op een telefoon als compensatie voor het afsluiten van een abonnement! vandaar dat je ook geen telefoons mag locken want dan verplicht je bij de verkoop de aanschaf van telefoontikken bij die bepaalde provider! dus een telefoon is in belgie aanschaf volle prijs! zielig hé voor die belgen maar ja zo wordt je in nederland weer genaaid met bpm en slurptax!!

  8. Dus zal iedereen ofwel €999 (of hoeveel kost een iPhone zonder abo in Frankrijk) moeten betalen of iedereen €350 (en dan kunnen ze beweren dat de iPhone niet gesponsord wordt)…

  9. Jaja, ze zijn te koop – via Belgie, de 8Gig -> 450,00 en de 16 Gig. 550,00 Euro’s (jammer geen frankskes) – simlockvrij. Mijn broer heeft er een besteld en komt in de loop van week 11 binnen. – Ik zal reageren of alles in orde is verlopen.

  10. Kijk hé,
    Die Iphone die in België zou uitkomen is en blijft een stuk duurder dan de Amerikaanse editie, enkel en alleen omdat het toestel niet over een simlock zal beschikken. Waarom wacht je dan in hemelsnaam totdat hij in België verschijnt? Laat gewoon eentje overkomen uit Amerika en kraak dat ding! Het komt toch op hetzelfde neer en is een stuk goedkoper!

  11. Hij wordt inderdaad gewoon al in België verkocht in BelCompany bijvoorbeeld, maar ze hebben dan geen garantie en het is eigenlijk nog niet officieel, ze verkopen hem voor 799 euro. http://www.jopo.be/2008/03/06/belcompany-verkoopt-iphone-maar-geeft-totaal-geen-ondersteuning
    Daar staat het!

  12. gewoon ilegaal unlocked dus zoals hier in nederland! en verder allemaal verzinsels apple zal niet antwoorden of en wanneer hij te koop komt in bels maar jullie weten de prijs al te noemen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.