Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe iPhone SE 2 komt in mei, zonder koptelefoonaansluiting’

Volgens bronnen komt Apple al in mei met een nieuwe iPhone SE 2. Maar wat kun je dan van dit toestel verwachten? De nieuwe iPhone SE 2 krijgt volgens de bronnen geen koptelefoonaansluiting meer, maar heeft wel Touch ID.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. En dan natuurlijk ook waterdicht. Klinkt wel logisch

  2. Een soort iPhone 7 mini? Wel raar dat deze SE de processor van de iPhone 7 krijgt en niet de nieuwste zoals de eerste SE wel kreeg.

  3. Origineel geplaatst door Job
    Een soort iPhone 7 mini? Wel raar dat deze SE de processor van de iPhone 7 krijgt en niet de nieuwste zoals de eerste SE wel kreeg.

    Daar heb je een punt. Dat de iPhone SE 2 volgens de geruchten niet de huidige A11-, maar de A10-chip krijgt, vond ik ook opvallend. Wellicht dat Apple de iPhone SE 2 een te grote concurrent voor de iPhone 8 zou vinden, als de SE 2 óók de A11-chip zou hebben.

  4. Dat valt tegen toch geen lelijke air pods kopen aan 200 euro stuk. Ofwel zelf een hoofdtelefoon aansluiting laten inbouwen door een technieker de enige oplossing. Als appelmoes het niet doet.

  5. @Tom: Je hoeft geen oral b borstels te kopen voor je oren, er zijn genoeg andere draadloze oortjes.

  6. Ik hoop dat het scherm in de SE toch iets groter gemaakt wordt zonder dat de behuizing groter wordt.

  7. Hmm, ik stel de aanschaf van de iPhone SE ieder geval uit totdat het nieuwe model er is met 64 GB intern geheugen.

  8. Origineel geplaatst door Tom
    Dat valt tegen toch geen lelijke air pods kopen aan 200 euro stuk. Ofwel zelf een hoofdtelefoon aansluiting laten inbouwen door een technieker de enige oplossing. Als appelmoes het niet doet.

    Maak je geen zorgen, er zit gewoon een adapter bij zodat je via de Lightning aansluiting gewoon bedraad een koptelefoon aan kunt sluiten.

  9. Het nadeel is dat je dan niet meer signaal naar aux kunt sturen en opladen tegelijk.
    (Ja, ik weet het … ouderwets hé, aux … sommige bedrijfswagens hebben dat gewoon nog op hun autoradio hoor 😉 )

  10. Als er inderdaad een A10-chip inkomt, dan ga ik deze SE2 zeker niet aanschaffen. Heb nu een SE, maar ga er dan maar 1 jaar op vooruit qua techniek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.