Reacties voor: ‘iPhone 6s vanaf 18 september verkrijgbaar’

De iPhone 6s is vanaf 18 september te koop volgens bronnen. Een week daarvoor is het mogelijk om een pre-order te plaatsen. Maar: wanneer zijn Nederland en België aan de beurt?
Lees het complete artikel → ‘iPhone 6s vanaf 18 september verkrijgbaar’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. Het is natuurlijk de meeste veilige gok die je kan doen als analist.
    iPhone 5 vrijdag 21 september 2012
    iPhone 5S vrijdag 20 september 2013
    iPhone 6 vrijdag 19 september 2014
    iPhone 6S vrijdag 18 september 2015??

  2. “9 september, Tim Cook”We willen u mededelen dat Apple een grote grap was en dat we stoppen 😛

  3. ..wat er ook gebeurd, dit jaar heb ik mijn 5s upgrade..

    En de levering door Vodafone is dan ook meestal in de eerste week als die uit is, gewoon aan huis .. Meestal werkt het om niet te hyper te zijn, want als die een weekje later komt is het ook goed.

    Ben benieuwd naar eventuele verassingen op de 9e (als dat dan klopt en geen verassing meer is)

    Kom op , maak mijn werk nóg leuker!

  4. Het vervelende is dat het gissen blijft. Even een opmerking mbt de verbeteringen: Apple heeft nog steeds niet nagedacht over het tegengaan van het buigen/te heet worden van toestel… Gemiste kans wat mij betreft.

  5. @Dennis: Een iPhone verassen, dat wil ik zien!

  6. Heb gelezen dat Apple een naamsverandering gaat doen. Net zoals Google willen ze graag meer bij de mensen komen te staan en gaan dus een andere naam voeren.

    Vanaf 19 september heet Apple dan….. Banana

    Spannend! Zou mijn Apple bron gelijk krijgen? We zullen het zien 😉

    Even ON TOPIC:
    Komt er ook een nieuwe router van Apple op 9 september?? Want ik heb een nieuwe nodig en vraag me af of ik nog even moet wachten of dat ik deze huidige al kopen kan. Iemand??

  7. Origineel geplaatst door Marcel van Osch
    @Dennis: Een iPhone verassen, dat wil ik zien!

    Met voldoende hitte zou men ook een iPhone kunnen cremeren. 😉

  8. @Tech66: Nou… Het gerucht gaat dat Apple 7000-serie aluminium gaat gebruiken, dat 60% sterker is dan het aluminium dat in de iPhone 6 (Plus) gebruikt wordt. Tegengaan van buigen zal vrijwel onmogelijk zijn, telefoons buigen gewoon. Maar de iPhone 6s zal wel minder snel buigen met dat type aluminium.

  9. Zal de ramp in Tianjin roet in het eten gooien wat de verscheping betreft?

  10. Origineel geplaatst door Tech66
    Het vervelende is dat het gissen blijft. Even een opmerking mbt de verbeteringen: Apple heeft nog steeds niet nagedacht over het tegengaan van het buigen/te heet worden van toestel… Gemiste kans wat mij betreft.

    Jazeker wel. Het buigen wel. Uitgelekte nieuwe achterkant is duidelijk te zien dat de behuizing dikker en verstevigd is. Ook is er het speciale 7000-serie aluminium gebruikt. Dus dat word afwachten :3

  11. En dan maar hard duimen dat de 128GB ook gelijk beschikbaar is, dat duurde bij de 6 tot eind december meen ik.

  12. Origineel geplaatst door Nathalie
    En dan maar hard duimen dat de 128GB ook gelijk beschikbaar is, dat duurde bij de 6 tot eind december meen ik.

    Nee hoor. Ik heb mijn 128 GB 6 Plus op zaterdag 20 September in de Apple Store in Haarlem gekocht. Een dag na de realease dus. Of bedoel je de “gewone” 6 met 128 GB?

  13. @Timoow: Nee ik bedoelde de plus inderdaad, je maakt me blij ! Ik was echt in de overtuiging dat die wel bestelbaar was op de apple store, maar pas geleverd werd op 1 januari toen. Nou hartstikke fijn !

  14. Origineel geplaatst door Tech66
    Het vervelende is dat het gissen blijft. Even een opmerking mbt de verbeteringen: Apple heeft nog steeds niet nagedacht over het tegengaan van het buigen/te heet worden van toestel… Gemiste kans wat mij betreft.

    Idd een maand geleden in Thailand kon ik in de middag niet eens me iPhone 6 opladen zo heet was hij moest hem echt uit zetten en na uurtje in de lader belachelijk natuurlijk voor een toestel van 1000 euro en de iPhone 4S had nergens last van

  15. Niemand een idee of ze ook een nieuwe router gaan aankondigen??

  16. De datum an sich interesseert me minder… Zijn er al (richt)prijzen gekend?

  17. Origineel geplaatst door Liekele (Lieko) Helmus
    Zal de ramp in Tianjin roet in het eten gooien wat de verscheping betreft?

    Dat was niet bij de containerhaven.

  18. @Marc: neem een unifi pro van ubiquity voor hetzelfde bedrag; heb deze als vervanger van de ae versie 6 genomen en het bereik is vele malen beter.
    Ook hoef je niet telkens te herstarten na een aanpassing..
    Kleine catch: je hebt eenmalig een winslows pc nodig om de instellingen te doen, daarna kun je het apparaat zoals het hoort vergeten.

  19. @Tech66: 6s is verstevigd en zelf met de 6 moet je al goed abnormaal doen om hem te buigen.

  20. Ik weet welke datum hij in nl verkrijgbaar is.. Net zoals dat hij snacht om 12 uur niet alleen bij de apple stores in de verkoop gaat.. Maar ook bij 5 phonehouse winkels.. Dat is uniek!!

  21. Erwordt overal gepraat over verbeterde specificaties, maar weet iemand of Apple ook een 2 meter lange laadkabel meelevert?(net als bij de Watch)

  22. @Tech66: te heet worden? En buigen? Onder normale omstandigheden? Dat zijn toch fabeltjes? Zelfs onder zware navigatie wordt de iphone 6 niet meer dan handwarm. Alleen de batterij gaat dan sneller en die mogen ze wat mij betreft best wat groter en dikker maken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.