Reacties voor: Gerucht: iPhone 6 vanaf 19 september verkrijgbaar in Duitsland

De iPhone 6 is vanaf 19 september 2014 verkrijgbaar in Duitsland. Dat zou blijken uit interne documenten van Deutsche Telekom.
Michel Lusthof -

Reacties: 3 reacties

  1. Als de datum die Deutsche Telekom communiceert klopt, zou het betekenen dat de iPhone 6 – als Apple aan de vraag kan voldoen – één of twee weken later ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Doorgaans vond de Nederlandse release namelijk altijd vrij snel na de Duitse plaats.

    Behalve vorig jaar met de iPhone 5s, want die verscheen in Nederland en andere Europese landen ruim een maand (25 oktober 2013) na de eerste lichting, waaronder Duitsland (20 september 2013).

    Overigens, mocht dit kloppen, kunnen we uitgaan van een release van iOS 8 op 17 september. Ligt in ieder geval wel in lijn met de release van iOS 7 van vorig jaar.

  2. Denk niet dat ze dat weten bij de providers naar dit is gewoon hun beste gok en inderdaad de meest waarschijnlijke datum. Gelet dat contracten gemiddeld twee jaar duren zou dit een logische datum zijn voor mensen om te verlengen.

  3. Het zou best kunnen kloppen, want het komt overeen met eerdere jaren. Als het klopt dan vind de keynote plaats op maandag 8 September..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.