Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 5S krijgt vingerafdrukscanner, budget-iPhone in juli’

De iPhone 5S krijgt een vingerafdrukscanner en de budget-iPhone komt in juli. Dit concludeert analist Brian White.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 19 reacties

  1. Zo veel geruchten, en ik geloof er geen enkele meer van
    Apple zaagt zichzelf de poten van de stoel af als ze met een budget model komen

  2. Ik denk dat de volgende Iphone kwa design exact hetzelfde is als de Iphone 5.

    Betere camera
    Betere chip
    Maybe Igzo scherm, dus zuiniger en dunner…
    Siri verbeterd, maps verbeterd
    iOS 7
    Vingeraffdrukkscnner

    wat denke jullie?

  3. De iPhone5 voelt zó goedkoop aan dat’ie gerust €200 goedkoper kan. Dan heb je al een budget-phone. Overigens is het nu ook al een budget-phone want de specs zeggen er niet bij dat het per sé voor een laag budget moet zijn.

  4. @Michel: weet je waarom. Omdat hij zo ontzettend licht is. Er is nog geen lichtere.

  5. Origineel geplaatst door Maurice
    @Michel: weet je waarom. Omdat hij zo ontzettend licht is. Er is nog geen lichtere.

    Fijn dat hij zo licht is, maar het laagje op het aluminium gaat er al vrij snel vanaf (je hebt al gauw krassen) en de behuizing voelt een stuk minder stevig aan dan die van de 4(S). Ik vind het duidelijk een mindere kwaliteit, los van het gewicht.

    Ik hoop dat de 5S betere kwaliteit gaat worden, al ben ik bang dat we voor grotere veranderingen moeten wachten op de iPhone 6.

  6. Vergeet niet deze iphone is een s versie dus kliene upgrades , niks erg nieuw dat komt met het iphone 6 , goedkoop iphone dat is iphone 4s , apple is een duur merk en geen goedkoper merk

  7. Onzin, de 5 is nog steeds de degelijkste phone, hou maar eens een galaxy in je handen

    Denk alleen dat de zwarte iphone 5s een ander kleurlaagje over zn allu heen krijgt

  8. @Maurice: Maurice reageert op maurice???

  9. @Daejji: andere iemand denk ik 🙂

  10. OT: naam veranderd. Is verwarrend :S

  11. Geneiten van al die apple fanboys die beweren dat apple een duur merk is. Waarom is er een ipad mini/ipod touch? Dit mag dan wel niet de visie zijn van Jobs, dat is (helaas) niet meer de visie die apple volgt. Na de ipad mini komt er ook, tegen de wil van Jobs in, een goedkopere iphone dan nu het geval is, of Jobs het wil of niet, hij zal zich er niet om omdraaien.

  12. Origineel geplaatst door Remco
    Geneiten van al die apple fanboys die beweren dat apple een duur merk is. Waarom is er een ipad mini/ipod touch? Dit mag dan wel niet de visie zijn van Jobs, dat is (helaas) niet meer de visie die apple volgt. Na de ipad mini komt er ook, tegen de wil van Jobs in, een goedkopere iphone dan nu het geval is, of Jobs het wil of niet, hij zal zich er niet om omdraaien.

    Wat een onzin Jobs heeft zelf gewerkt aan de iPod’s, heeft zelf gezegd in een interne email dat hij de iPad Mini wel zag zitten en hij heeft meegewerkt aan de iPhone 5 en de volgende 2 iPhone’s dus waarschijnelijk ook de budget iPhone en trouwens een budget iPhone is gewoon een 3GS.

    Als Apple bij de introductie van de iPhone 5 had gezegd de 3GS wordt ons budget toestel had niemand geklaagd maar die is ook gewoon van plastic

  13. De hype is een beetje over en feit is dat het nu erg moeilijk is om iets nieuws te brengen de enigste voorsprong die apple nog steeds heeft is een degelijk OS

  14. Een vingerafdrukacanner is een leuke gimmick, maar liever zou ik zien dat er flash mogelijk wordt. Ook gewenst is het kunnen mailen van andere bestanden dan foto’s, een download mogelijkheid en het kunnen aansluiten van USB-sticks. Eigenlijk datgene waarvoor nu een jailbreak nodig is. Maar ja, liever is een haas.

  15. Siri anyone? Zit nog steeds in het Engels tegen mijn telefoon te praten. Een blamage.

  16. Ik ben nog altijd reuze tevreden over de look van de 5, vindt het een superstrak model zo niet mooiste. Wacht met smart de 5s af, alleen dat de camera beter wordt is mooi..maar ik zou het mooier vinden als ze die camera er een keer stevig inzetten, dat rammelen is echt heel irritant.
    Het is 1 keer aan mij gevraagd om is op de achterkant ter hoogte van de camera te tikken hahah en nu blijf ik het horen ook als ik het toestel neerleg. Ze hebben et allemaal en dat maakte de phone meteen 500 euro minder aanvoelen.

  17. Ze mogen ook wel met een alternatief voor de homeknop komen of de kwaliteit ervan verbeteren, want die van mijn iphone 4 hapert steeds meer de laatste tijd.

  18. @Remco: Geloof jij nu echt dat er nog geen plannen waren voor een Ipad mini ten tijde van Steve Jobs?

  19. Fijn dat hij zo licht is, maar het laagje op het aluminium gaat er al vrij snel vanaf (je hebt al gauw krassen)

    Ik snap nog steeds niet hoe mensen krassen erop krijgen. Ik heb hem vanaf dag 1, heb geen cover eromheen, heb hem altijd in mn zal. Leg hem dagelijks wel ergens op een tafel en nog geen kras of ergens de verf eraf!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.