Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 5S krijgt A7 quad core-chipset en 2GB RAM’

iOSDoc beweert foto's van de A7-chipset voor de iPhone 5S te hebben achterhaald. De quad-core A7-processor heeft een kloksnelheid van 1,2 GHz en is voorzien van 2 GB RAM.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 53 reacties

  1. Laat maar komen! Heerlijk al die geruchten! 🙂

  2. Heb net de witte iPhone 5 gekocht en ben hier uitermate tevreden mee. Kan er weer mee tot de 7s uitkomt.

  3. Niet interessant.
    Ik denk overigens dat de 5S tegen zal gaan vallen en dat Apple pas met de Iphone6 met een antwoord op al het Android geweld komt.

  4. ja en wanneer krijgen we een iPhone met een goeie battery in tegenstelling tot welke battery er nu in de 4S zit

    Altijd maar snellere cpu’s, wil een iPhone met een krachtige battery!!

  5. mooie upgrade van iPhone 4S naar iPhone 5S.
    Jammer van die dure prijzen.

  6. Zit je dan met je lullige A6 processor XD

  7. Hier ook een iphoner5 met één wens:
    Meer batterij capaciteit!!!!!

  8. Sja, hopelijk wachten ze wel tot ergens eind dit jaar. Voor de 4S hebben we tenslotte ook een paar maanden langer ons abonnement door laten lopen met de 3GS. Voordeel is een release in de zomer wel, dat ie tegen het eind van het jaar wel gewoon leverbaar is. 🙂

  9. Grappig dat iedereen hier elke keer loopt te zeuren over de batterij. Nog nooit een Samsung telefoon in handen gehad? Ik dus wel!! Als ik net zo actief bezig met met mijn iPhone als Samsung dan is mijn Samsung leeg en mijn iPhone nog voor 50%.

    Dus ik ben erg blij met mijn iPhone en batterij duur.

  10. Ik zie echt niet het probleem van de accu. Vandaag de hele dag bezig geweest met iPhone 5 (incl een half uur navigatie in de auto op accu, Tomtom) en nu nog 69% accu over. Wat is het probleem?
    Heerlijk de iPhone 5. Voorlopig geen ander.

  11. Ik ben erg tevreden met de iPhone 5 .
    Ik was zelfs niet onder indruk van de accu van een galaxy note 2 .
    Ook die is aan het eind van de dag leeg .
    Ik blijf gewoon voorlopig bij deze iPhone

  12. Mooie specs maar niet echt nodig de 5 presteert ook goed, hoop enkel dat ze de batterijduur hierbij ook verbeteren.

  13. @Ranney: Snap het ook niet Ranney. Dat ‘gamers’ klagen kan ik begrijpen maar ik ben niet echt een gamer. Gebruik mijn 5 nochtans héééééél intensief en hij gaat meestal zo’n anderhalve tot 2 dagen mee. Als ik inderdaad begin met serieuze games als bv. Modern Combat 4… , tja… dan zie je de batterij inderdaad zienderogen leeglopen. Maar dat is toch logisch !?

  14. De reden dat sommigen problemen hebben met hun batterij kan met het volgende te maken hebben:

    Wanneer je je gesealde iPhone uit de doos haalt moet je ‘m volledig leeg laten lopen. Is de iPhone volledig leeg? Laat je iPhone 12 uur lang aan de lader hangen.

    Haal vervolgens je iPhone eruit en gebruik ‘m daarna. Je zult merken dat de batterij veel langer meegaat. De meesten hangen ‘m meteen aan de lader en halen ‘m eruit als hij vol geladen is en dat zorgt ervoor dat je batterij snel(ler) leeg is.

  15. Je zult hier genoeg klagers vinden, waaronder ik. Die zullen de upgrade (5S) niet noodzakelijk vinden en het toestel zal weer teveel geld gaan kosten. En toch zullen ze de 5S kopen.

    Alleen ik dit jaar niet, iOS moet drastisch veranderen. Retina scherm en quadcore en zoveel 100,000 Apps is niet meer aantrekkelijk genoeg. Android heeft er evenveel of meer en Windows phone gaat de goede richting op.

    Als iedereen hier even heel eerlijk is, is de iPhone zoveel geld niet waard.

    Aandeelhouders willen nog meer verdienen op apple producten, kijk maar naar het laatste kwartaal. Veel meer iPhones verkocht maar toch niet tevreden. Apple aandelen met paar honderd dollar gezakt en lijdt er nog steeds aan. Reken maar op minimaal 700 voor de iPhone 5S

  16. Sjonge jonge kom nou eens met iets nieuws apple! Dit kan niet langer goed gaan!

  17. Origineel geplaatst door seminifeer
    Niet interessant.
    Ik denk overigens dat de 5S tegen zal gaan vallen en dat Apple pas met de Iphone6 met een antwoord op al het Android geweld komt.

    Als ik de benchmarks zo zie behoort de iPhone 5 nog steeds tot de top.

  18. Het scherm is de grootste energie verbruiker bij een smartphone.
    Dus verwacht niet veel mogelijkheden ivm verbeteren van batterijduur zonder dat ze capaciteit van de batterij vergroten.
    Eerlijk gezegd klaag ik niet van m’n iPhone5, batterijduur is vergelijkbaar met andere toestellen.

  19. Laat ze het scherm ook iets breder maken, ze lopen nu een beetje achter de feiten aan…

  20. Dit is gewoon een İphone 5 moederbord. Met Photoshop A7
    101% fake

  21. Ik hoor niks over 4-5G-capable. Tussenpaus dus…. Next please

  22. @seminifeer: Euh tot nu toe is de iphone 5 de beste smartphone van het moment hoor.Dus zal de 5s ook wel tegen het Android geweld kunnen zeker…

  23. “Gebruik mijn 5 nochtans héééééél intensief en hij gaat meestal zo’n anderhalve tot 2 dagen mee.”

    En je hebt ook een auto die 300 kan terwijl de fabriek 160 opgeeft?

    iphone 5, 7 uur vanochtend van de lader. niet gebeld, 5 whatsapp berichtjes, 1x facebook check, staat nu op 39%

    Ding loopt leeg waar je bij staat. echt te sneu die batterij.

    ps.
    En de beste smarthphone is subjectief maar het is zeker niet de iphone5

  24. Deze keer kan ik het allemaal weer volgen. Mijn iPhone 4 is toe aan een upgrade! Kom maar op met de leuke geruchten

  25. Ik koop pas een nieuwe iPhone wanneer het een geest in zich heeft dat mij 3 wensen laat doen.

  26. Origineel geplaatst door yoeri
    @Ranney: Snap het ook niet Ranney. Dat ‘gamers’ klagen kan ik begrijpen maar ik ben niet echt een gamer. Gebruik mijn 5 nochtans héééééél intensief en hij gaat meestal zo’n anderhalve tot 2 dagen mee. Als ik inderdaad begin met serieuze games als bv. Modern Combat 4… , tja… dan zie je de batterij inderdaad zienderogen leeglopen. Maar dat is toch logisch !?

    heel intensief gebruiken en meer dan 1dag accu halen is bullshit.

  27. Word wel moe van de kinderen die hier op het forum maar zeggen hoe slecht de Iphone wel noet is. Ik zou zeggen, verkopen die Iphone en op deze site niet komen. Jullie geen ergenis en wij ergenis

  28. Origineel geplaatst door Harry
    Als ik de benchmarks zo zie behoort de iPhone 5 nog steeds tot de top.

    Het gaat niet alleen om de benchmarks. Zoals Iphonegebruikers altijd zeggen dat het om de feel van het OS gaat denk ik nu dat dit tegen gaat werken. Ios is in vergelijking met Android en Windowsphone8 een verouderd Os. Tuurlijk, het werkt prima. Maar veel mensen zijn wel uitgekeken op die statische icoontjes. Ja….ik weet dat je hem kan jailbreaken en dan meer kan. Maar dat is het hem nu juist. We willen dat een telefoon meer kan zónder te jailbreaken.
    Maar…….ik denk dat (hoop) dat Aple bij de Iphone6 een verrassing voor ons in petto heeft.

    Origineel geplaatst door Simon
    Word wel moe van de kinderen die hier op het forum maar zeggen hoe slecht de Iphone wel noet is. Ik zou zeggen, verkopen die Iphone en op deze site niet komen. Jullie geen ergenis en wij ergenis

    mmm typical…… Elk merk, elk device heeft zijn voor- en nadelen. Ik vind het wel hypocriet als je geen nadelen mag benoemen. Apple is niet heilig. Alhoewel….voor sommigen hier wel… 😉

    Origineel geplaatst door Tokke
    Euh tot nu toe is de iphone 5 de beste smartphone van het moment hoor.Dus zal de 5s ook wel tegen het Android geweld kunnen zeker…@seminifeer:

    Voor jou ja……..de beste smartphone is een subjectief begrip. In vele testen waar de Iphone vroeger op 1 stond zie je nu Samsung devices verschijnen. De Iphone vind ik hardwarematig een heel mooi toestel, maar ik vind Ios maar saai. Maar dat is persoonlijk.

  29. Ze moeten bij Apple weer fors tijd gaan investeren op de software. Nog snellere chips, meer pixels de. Dat verhaal kennen we wel. Ik zou graag een Siri willen die wel goed werkt. Een cloudservice die veel flexibeler is, en een ITunes die niet synct maar waar je met mapjes kan schuiven. Enfin, Genoeg wensen.

  30. Processor en RAM zijn totaal niet interessant. Het gaat erom hoe het OS ermee omgaat. Werkelijk alle apps draaien als een tierelier op de iPhone 5. Ik koop pas een nieuwe als Apple echt iets met meerwaarde biedt t.o.v. de 5.

  31. Ik haal met minn 3gs makkelijk 1 dag bij normaal gebruik ( veel muziek luisteren, whatsapp, internetten, facebook en nieuws lezen).
    Tenzij ik een spelletje ga spelen, dan moet hij voor avond eten aan de lader.

  32. @Marc: En daarom ben ik van een 4 naar een Galaxy Note gegaan 😉
    Daar kan echt geen andere telefoon tegenop waar het om gebruiksduur van de batterij gaat.
    Zelfs met zeer intensief gebruik heb ik na een hele werkdag nog 15 ~ 25% over.
    Dat is nog eens power met zo’n groot scherm 🙂

  33. ik heb een iphone 4S, en ik haal 3,5 uur gebruik, dan is hij plat. En dat is net hetzelfde als bij al mijn vorige versies. (Wifi en 3G, geen constante location services, geen bluetooth). Niet echt indrukwekkend. En vervelend om het einde van de dag te halen…

  34. @Bobs: Uhh de iPhone 5 heeft al 4G capabiliteit dus de 5S zal dit zeker ook hebben.

  35. @remco: Sorry maar dan is je batt. niet goed meer, zeg niet dat het niet kan, maar als dat alles is wat je met je iPhone hebt gedaan en dan 39% dan is ie niet goed meer. Op het moment van typen hier 37% en heb er veeeeel meer mee gedaan dan u!!

  36. @Guido: @Dmr: Waarom blijft het niet goed gaan? Het gaat uitstekend met Apple. Beste telefoon op de markt( of toch tenminste evengoed) beste tablet( en dan moet de iPad 5 nog uitkomen) ,de iPad mini loopt als een trein, er komt een horloge en televisie aan.,.. Geen paniek dus. Innoveren is moeilijk deze tijd.Het is meer evolueren dat iedereen doet. Ooit komen ze wel weer met iets unieks af maar het zal niet gemakkelijk zijn

  37. @Marc: Kan ik beamen…. Helaas is mijn baas nog niet om (en ben minder regelmatig niet bereikbaar door een lege Samsung accu).

  38. Hmmmm klinkt mooi. Nu wachten tot officiële release! Gelijk aanschaffen (desnoods slapen in de rij).

    Voor iedereen die zeurt over batterij:

    – Mooie displays vragen om meer batterij. Dus zeur niet. Voor wat hoort wat
    – niet alleen iPhone heeft een moeilijke batterij (in vergelijking met een Nokia toestel van 2 tientjes). De ‘rest’ ook!
    – Zoek tips om batterijduur te verhogen.
    – Koop desnoods een batterypack om je iPhone onderweg te laden! ( je bezit een iPhone dus besteed aub wat meer voor luxe)
    – Nog niet tevreden? Wasmachine op standje 40 Koud en hoppa erin.

    Ps. Ben zelf een allrounder met diverse telefoons in bezit. Dit fluctueert steeds, dus komen er steeds meer bij (rest slaapt ergens in een donker hoekje). Toch is tot nu toe de lieveling nog steeds de iPhone 5. Nu in gebruik: IPhone 5 – GS3 – BB9780.

    Oww en praat aub niet over mini-koelkasten (lees: Galaxy Note 1&2). Phablets vergelijken met smartphones moet je ergens anders doen.

  39. @remco: ik snap dat niet,, telefoon ligt de hele nacht aan de lader. Haal hem rond half 9 van het stroom af. Ik heb de hele dag lopen whatsappen, bezoek tweakers & iphoneclub de gehele dag. zit ook constant op facebook
    kijk ook zo nu en dan mijn mail, speel ook welles een spelletje.
    Rond 7 uur ga ik sporten na het werk, na het sporten nog 45 minuten cardio met muziek aan,
    heb net mijn iPhone 5 aan laaier gedaan ivm met skype tijdens battlefield 3, en hij stond nog op 22%
    ga nu weer slapen en hij hangt weer aan de lader.

  40. Origineel geplaatst door seminifeer
    Niet interessant. Ik denk overigens dat de 5S tegen zal gaan vallen en dat Apple pas met de Iphone6 met een antwoord op al het Android geweld komt.

    Wat een onzin, Android bied niks dat ik op mijn iphone zou willen hebben. Heb net 6 maanden een galaxy S3 gehad voor het grotere scherm.

    Ik ben terug naar de iphone gegaan, net omdat daar alles al in zit wat ik eigenlijk nodig had. Wat Apple heel goed doet momenteel, is niet vernieuwen voor het vernieuwen. Maar strict functionel kijken naar wat de mensen nodig hebben, en dan kom je tot de conclusie dat de huidige Iphone aardig compleet is.

    twee zaakje die ik mis, is een goeie grafische wifi tracker, en de optie om telefoon nummers te blokkeren, maar deze kun je wel krijgen op een jailbreak.

  41. iPhone is veruit de beste telefoon!! Vergelijken vind ik het niet eens waard! Alles wat ze maken is mooi strak en goed over nagedacht!!! Voor mij Apple en nooit meer iets anders!!!

  42. “Voor iedereen die zeurt over batterij”

    Zeurt? Het is een toestel van 700 euro. De eerste 5 kon ik omruilen in de apple store voor een nieuwe omdat wifi ineens niet meer werkte die trouwens ook een dramatische batterijduur had.

    Nu weer de batterij, het hele ios en iphone gebeuren geeft op moment een beta gevoel.

    En aan het aantal snelle updates die apple op moment uitbrengt hebben ze zelf ook in de gaten dat het allemaal niet zo lekker loopt.

  43. Volgens mij word het een a6x in de 5s. En een A7 in de iPad 5.

  44. @remco: Dan verkoop je die iPhone en koop je een HTC ofzo. Elke smartphone heeft zijn Ups and downs. Net zoals een GS3 last had van ‘Instant Deaths’. En het feit dat er veel updates komen is niet slecht of fout. Het is alleen maar beter. Daar is Apple goed in. Updaten zodra het kan. In tegendeel tot de andere fabrikanten waar het een half jaar duurt voordat een nieuwe versie erop komt met bugfixes.

  45. @remco: Dan is er iets mis met je telefoon. Mijn 5 gaat met veel intensiever gebruik langer dan een dag mee.

  46. @Marc: Zeker nog nooit een Galaxy note gehad? Die verslaat de iPhone toch wel. Plus dat samsung’s batterijen heel makkelijk te verwisselen zijn en je een reserve mee kan nemen…

  47. @Marco: Phablets vergelijken met een iPhone? Doe dat bij androidworld. En ja heb zelf de note 1&2 tijdje gebruikt.

  48. De onscherpe foto’s kunnen ook door een verborgen camera zijn gemaakt. We wachten het af.

  49. Anderhalf jaar geleden heeft Apple twee patenten ingediend voor het gebruik van batterijen waarin brandstofcellen gevoed worden door waterstof. Het kan zo zijn dat Apple deze patenten eindelijk toegewezen heeft gekregen en dat ze deze dus kunnen vervaardigen in de iPhone 5S/6. Dit zou in theorie betekenen dat de accu dagenlang, of bij licht gebruik zelfs wekenlang, mee kan gaan. Het filmpje hier.

    Hoe jammer het ook is, in feite is het volstrekt logisch dat accu’s niet zo lang meegaan. Betere CPU’s en met name het Retina-scherm verbruiken nu eenmaal meer. Daar staat vanzelfsprekend tegenover dat je er een prettige, snelle manier van telefoongebruik aan overhoudt. Ik ben er echter van overtuigd dat de accuduur dankzij de moderne wetenschap sterk zal verbeteren. Het bedrijf dat dit als eerste aanbiedt, legt de lat ontzettend hoog voor concurrenten en neemt daarmee wellicht veel risico door het implementeren van nieuwe technologie.

  50. Origineel geplaatst door seminifeer
    Het gaat niet alleen om de benchmarks. Zoals Iphonegebruikers altijd zeggen dat het om de feel van het OS gaat denk ik nu dat dit tegen gaat werken. Ios is in vergelijking met Android en Windowsphone8 een verouderd Os. Tuurlijk, het werkt prima. Maar veel mensen zijn wel uitgekeken op die statische icoontjes. Ja….ik weet dat je hem kan jailbreaken en dan meer kan. Maar dat is het hem nu juist. We willen dat een telefoon meer kan zónder te jailbreaken.
    Maar…….ik denk dat (hoop) dat Aple bij de Iphone6 een verrassing voor ons in petto heeft.

    Ik heb zelf een Sony Xperia P en nog een ander Android device, dus ik ken Android goed. Daarnaast heb ik een iPad 2, iPad 3 en een iPod touch, dus ook met iOS ben ik meer dan bekend. Ik sta niet achter je conclussie dat iOS verouderd is tov Android. De interface van iOS is juist rustig. Als er wat is krijg je een notificatie en/ of verschijnt er een cijfer bij het app icoon. Niet iedereen zal constant met zn configuratie of uiterlijk van het OS willen pielen. Ik vind het wel leuk, vandaar Android, maar er gaat wel veel tijd inzitten.

  51. Origineel geplaatst door Harry
    Ik heb zelf een Sony Xperia P en nog een ander Android device, dus ik ken Android goed. Daarnaast heb ik een iPad 2, iPad 3 en een iPod touch, dus ook met iOS ben ik meer dan bekend. Ik sta niet achter je conclussie dat iOS verouderd is tov Android. De interface van iOS is juist rustig. Als er wat is krijg je een notificatie en/ of verschijnt er een cijfer bij het app icoon. Niet iedereen zal constant met zn configuratie of uiterlijk van het OS willen pielen. Ik vind het wel leuk, vandaar Android, maar er gaat wel veel tijd inzitten.

    Deze ervaring heb ik ook dat er veel tijd in gaat zitten, maar nu zien m’n schermen er wel veel mooier uit dan in iOS mogelijk is.
    (zoals op ieder scherm een andere achtergrondfoto en widgets)

    Eigenlijk is iOS vergelijkbaar met de oude ‘dumbphones’ en Android met de ‘featurephones’.
    De tijd heeft het OS ingehaald 😉
    Het is nu wachten op een nieuw OS dat wordt gebruikt op een nieuwe generatie ‘smartphones’

  52. Zelfde behuizing, hm? Gaaf, dan kan ik weer uitkijken naar een verbogen iPhone 5S!

  53. Ik had eerst een Blackberry curve wat een drama toestel toen was hij kapot gegaan daarna een al 3 4 jaar oude iPhone 3GS gekocht ik ben er zo tevreden sinds dien ben ik een echte Apple fan kort daarna een iPad mini gekocht werkt ook prima mijn zus kort daarna een samsung galaxy tab 7 inch wat een drama ding loopt vast kan Apps niet verwijderen komt snel virus op ze koopt de volgende keer een iPad ze vind Android drama ik haal ook makkelijk een dag met mijn iPhone 3GS mijn abonnement verloopt over drie maanden dat is weer een reden voor de iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.