Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 5S en iPhone Lite op 6 september 2013 in de winkel’ [Update: Nope]

De iPhone 5S en iPhone Lite liggen op 6 september 2013 in de winkel. Dat denkt iPhone-website iPhone-ticker op basis van een betrouwbare bron.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Ik WIL hem:)

  2. Dit begint steeds gekker te worden. Als mensen echt hun vakantie gaan boeken aan de hand van wanneer de nieuwe iphone uitkomt.

    Wat is de volgende stap. De bevalling uitstellen zodat je als eerste een iphone kunt bemachtigen.

  3. @Bobo12: Ik heb ook al conge genomen ze toen ik mijn phone besteld had en deze zeker de dag zelf wilde hebben of ik ben zelfs eens express te laat gekomen op het werk omdat ik eerst er erachter kon gaan ‘s ochtends :-).
    Ik verwacht niet dat mensen als u zoiets snappen maar ik ben zot van nieuwigheden, nieuw speelgoed ;). En als ik het kan betalen dan twijfel ik niet.

  4. Zei Tim Cook overlaatst niet ergens dat hij er hard naar uitkeek om nieuwe dingen te tonen in Oktober?
    Maar ik vermoed dat er voor 1 september misschien ook nog een Apple event kan plaatsvinden. Er werd ongeveer een jaar geleden gesproken over een samenwerking tussen Lady Gaga & Apple (ook nog andere bedrijven). Aangezien op 1 september het nieuwe album + app (ARTPOP) beschikbaar is om te pre-orderen, zou het misschien wel eens kunnen dat Apple heel binnenkort pre-orders voor apps aankondigd.

  5. Begin september 3 weken naar New York. Komt dat goed uit!! Anders in Oberhausen maar wachten.

  6. En dan komt de 5s uit met iOS 6, uitgaande van een release van iOS 7 in de herfst? Kortom, zou raar zijn als de nieuwe iPhone inderdaad in de winkel ligt op 6 september.
    Niet tegenstaande dat ik niet meer kan wachten haha

  7. Zit eerder op die nieuwe iPad te wachten..

  8. Kan niet wachten!!!

  9. Origineel geplaatst door -,-
    En dan komt de 5s uit met iOS 6, uitgaande van een release van iOS 7 in de herfst? Kortom, zou raar zijn als de nieuwe iPhone inderdaad in de winkel ligt op 6 september.
    Niet tegenstaande dat ik niet meer kan wachten haha

    Op de nieuw geproduceerde iPhones kan makkelijk reeds iOs7 op staan, de upgrade voor bestaande toestellen is immers altijd iets later.

  10. Als je de release datum x / xS vergelijkt vanaf 3: niet eerder dan 2014 / eind 2013

  11. Gaat niet gebeuren, aankondigen op 6 september zou best kunnen, maar niet al in de winkel.

  12. Ik wacht toch nog een extra jaartje op de iphone 6 in de hoop met een nog groter scherm dan de iphone 5 of 5s komende. Daarbij mijn 4 is 2,5 jaar en er mankeert niets aan. Zolang ik er een nieuwe ios versie kan opzetten blijf ik bij mijn 4

  13. Origineel geplaatst door gio
    Ik wacht toch nog een extra jaartje op de iphone 6 in de hoop met een nog groter scherm dan de iphone 5 of 5s komende. Daarbij mijn 4 is 2,5 jaar en er mankeert niets aan. Zolang ik er een nieuwe ios versie kan opzetten blijf ik bij mijn 4

    Dat heb ik ook, al begint iOS7 dan wel te irriteren. Misschien gaan de prestaties nog verbeterd worden maar iOS 7 beta 3 draait opzich wel, maar soepel is het niet.

  14. Het lijkt mij dat in de 5S IOS 7 zit, echter IOS 7 zit nog in beta fase met nog 7 weken te gaan.

    Broodje aap verhaal dus

  15. Het gerucht is helaas alweer ontkracht; zie update in het artikel.

  16. Origineel geplaatst door ReusVRotterdam
    Begin september 3 weken naar New York. Komt dat goed uit!! Anders in Oberhausen maar wachten.

    let op je garantie. Een iPhone5 gekocht in Colorado afgelopen jaar. Werd hier mooi door de Apple Store en Apple care geweigerd.

    Mooi zelf moeten maken met alle ellende die daarbij kwam kijken.

  17. Een blogger met een baard roept ‘nope’.
    En dus is het niet waar?

    Haha. Het is een vreemde wereld waarin we leven. 🙂

  18. @KarelWillem: Alleen als het altijd klopt, wat het tot nu toe altijd heeft gedaan 🙂

    @Donstil: Erg, erg vreemd. Ik heb mijn iPhone zelfs in NL gekocht en in UK laten maken. Het is overigens verboden garantie te weigeren voor Apple, maar snalp dat je dan nog niet 1-2-3 je gelijk kan halen.

  19. @ReusVRotterdam: Altijd mee opletten in Amerika kopen want bv de iPhone 5 daar kopen kan je bv in belgie geen 4G gebruiken.

  20. Apple zal nooit de newscycle willen delen met anderen, maar die volledig voor zichzelf hebben. Dus 6 september was ook niet logisch geweest ivm IFA. En de zomervakantie in de VS duurt lang, en je gaat als bedrijf niet in de zomervakantie een product groots lanceren. Eind september op z’n vroegst is meest logisch dus.

  21. Ik ben in vrij die dag dus laat maar komen wil een zwarte 5S en een Lite anders een witte vrouwtje een rode Lite en moeders een blauwe word dus duur maandje

  22. Origineel geplaatst door joedoekoe
    @KarelWillem: Alleen als het altijd klopt, wat het tot nu toe altijd heeft gedaan @Donstil: Erg, erg vreemd. Ik heb mijn iPhone zelfs in NL gekocht en in UK laten maken. Het is overigens verboden garantie te weigeren voor Apple, maar snalp dat je dan nog niet 1-2-3 je gelijk kan halen.

    UK is europa, Colorado c.q. New York niet. Dus dan kunnen ze de garantie gewoon weigeren.

  23. Origineel geplaatst door Guy
    Op de nieuw geproduceerde iPhones kan makkelijk reeds iOs7 op staan, de upgrade voor bestaande toestellen is immers altijd iets later.

    Denk niet dat dat klopt…
    Het iOS was er volgens mij steeds voor de nieuwe iPhone…

  24. Origineel geplaatst door vroem
    @ReusVRotterdam: Altijd mee opletten in Amerika kopen want bv de iPhone 5 daar kopen kan je bv in belgie geen 4G gebruiken.

    4G kan je niet zonder moeite op je officieel gekochte iPhone 5 in België ook vergeten. Dus daar hoef je het niet voor te laten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.