Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 5S en iPad 5 op 29 juni onthuld’

Technologiesite Gizmorati heeft uit 'betrouwbare bronnen' vernomen dat Apple op 29 juni de iPhone 5S en iPad 5 aankondigt.
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘iPhone 5S en iPad 5 op 29 juni onthuld’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 33 reacties

  1. Yeah keep dreaming 😉

  2. Mja, een 5S zou ik niet verstandig vinden. Dit zou betekenen dat ze pas medio 2014 mee zullen gaan in de grotere formaten (Samsung, HTC, Sony). Ik denk dat ze dan veel gebruikers zullen verliezen. Een iPhone 6 zou wmb veel meer voor de hand liggen.

  3. Haha lekkere “New Ideas” als ze een iPhone 5s uitbrengen.

    Origineel geplaatst door Tomas
    Een iPhone 6 zou wmb veel meer voor de hand liggen.

    Ja want het is de 7de iPhone dus iPhone 6 ligt zeker voor de hand 😛

  4. @Tomas: Vind je? Ik wil niet eens een groter scherm. Daarnaast gaat Apple het de ontwikkelaars echt niet nog een keer aandoen om de resolutie te wijzigen binnen een jaar.

  5. Die visie heeft toch al geen invloed meer, want anders werd er ook geen ipad mini verkocht.

  6. Ik wil wel een gekleurde iPhone! 😮 ik vond het al jammer dat ik de iPhone had gekocht en daarna de gave Nokia zag.

    Helaas moet ik nog een tijdje met deze telefoon. Te duur om weer een nieuwe te kopen. Jammer jammer.

  7. Iemand ooit de Galaxy S3 in hand gehad? Ik zie meisjes in mijn klas met 2x zo kleine handen dan ik met dat apparaat rond lopen. Ik vind het iPhone 5 scherm eigenlijk al het maximale. Gooi er draadloos opladen in, stel je voor. Een supersterke chargepoint op het station!

  8. (Red.) Verwijderd.

  9. @Teebee: nee! geen betere camera, waarom? die maken je toestel alleen maar duurder terwijl je een 5mp camera al voldoende vindt.

  10. (Red.) Verwijderd.

  11. @stefan: 5MP is idd niet slecht, ik gebruik nu al 2,5 jaar een iPhone 4, maar hoop toch wel dat ze straks afstappen van 8MP en een camera inbouwen die upgrade waardig is.

  12. Naar mijn mening is het formaat van de iPhone nu prima. De iPhone is gemaakt voor het gebruiksgemak, de telefoon nog breder maken zal dat beïnvloeden naar mijn mening. De iPhone is breed genoeg om met 1 hand te kunnen bedienen, mits je geen berenpoten hebt. Een smartphone als de Samsung galaxy heeft dat simpelweg niet. Apple was altijd innoverend en special, nu is t simpel weg design, ik hoop dat Apple terug komt met iets dat ons weer verbaasd

  13. Onzien nieuwe iPhone zo snel op markt bringen ik zou elke 2 jaar en toestel uitbringen zo snel achterelkaar het lijkt op n speeltje

  14. (Red.) Verwijderd.

  15. Laat Apple nu gewoon die domme rechtzaken droppen en net als Samsung met oogsturing komen en toegeven dat ze achter geraakt zijn.
    Beter na-aper dan dozenschuiver…

  16. Mag wel iets later ben dan net op vakantie in Afrika

  17. (Red.) Verwijderd.

  18. Als ze een 5s uitbrengen weet je in ieder geval zeker dat ze veel gebruikers gaan verliezen die overstappen naar de Galaxy S4, die wèl nieuw is.

  19. @Niek:

    De S4 vernieuwend??? Het is een mooi toestel, maar vernieuwend zeker niet, en al helemaal niet als je de testresutaten leest met de nieuwe software elementen die voor geen meter werken.

  20. Die S4 is net zo goed een opgewerkt bakkie als de 4S (met even originele naamgeving !)

  21. @WachtEensEven…:
    Had inderdaad verschillende tests gelezen. En wederom bij allemaal in het eerste test-kwartier een vastloper. Succes met je vernieuwende S4

  22. Veel beter scherm, veel grotere batterij (x2) en hardware specs veel beter. Hoop voor apple dat ze dat met de 5s inhalen.
    Altijd Apple fan geweest hoor, zou ook liever anders zeggen maar met de S4 steken ze Apple zeker voorbij.

  23. (Red.) Verwijderd.

  24. (Red.) Verwijderd.

  25. (Red.) Verwijderd.

  26. Of het is gewoon een echt vernieuwde iOS…. New ideas!

  27. (Red.) Verwijderd.

  28. Apple brengt wel steeds vaker een soort ‘upgrade’ van hun vorige product uit. Vroeger moest ik meteen kijken hoe die nieuwe iPhone eruit ziet en wat voor coole features erop zitten. Heb dit nu niet echt meer, ook pas nieuwe iPad (kort na iPad 3!) komt er weer een nieuwe! Jammer, ik snap wel dat Apple moet bijbenen en als ze straks iets heel nieuws bedenken staan ze mischien weer aan de top. Maar nu lopen ze een beetje achter en mag de iPhone best een grotere update gebruiken. Ik hou er wel van dat iOS zo simpel is, maar wordt nu erg eentonig.

  29. Scherm max 4.2″. Maar hoe groot is de kans dat Apple voor de 2e keer de schermgrootte aanpast?
    Vooral de software heeft een update nodig.
    Denk aan messaging hun zoals bij de nieuwe Blackberry. Denk aan live tiles zoals bij Windows phone8 of HTC blinkfeed. Update de camera app met burstmode. Update notification Center. Maak het beschikbaar voor meer applicaties en vooral….zorg dat je geselekteerde notifications kunt wissen. Update de email applicatie, kijk goed naar funkties zoals die in de applicatie mailbox worden gedaan. Gooi de hele settingsapp overhoop. Veel te lastig om zaken te vinden. Moet allemaal sneller en logischer toegankelijk zijn. Siri is hard aan een update toe. Concurrenten halen het hard in.
    Wie heeft er meer voor het wensenlijstje?

  30. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Tomas: Waarom zou Apple gebruikers verliezen als ze niet meedoen met de phablet-hype? Ik ben nog steeds blij dat ik mijn iPhone met één hand kan bedienen. Mensen die iets groots willen kopen wel een iPad mini erbij.

    Helemaal mee eens Gonny, ik begrijp het sowieso niet dat de telefoons telkens maar weer groter moeten.
    De handzaamheid neemt ernstig af en erg comfortabel in je broekzak meenemen is er ook niet meer bij.
    Ik zie wel wat in een gekleurd modelletje met een (nog) betere camera, heel graag draadloos oplaadbaar en dat alles voor een niet te grote prijs. Doe dan meteen iets leuks met de UI al werkt die nog prima, laat iOS7 liefst weer een echt YES!-gehalte hebben. Staat Apple weer meteen bovenaan de lijstjes 😉

  31. Waarom maakt apple geen super phablet versie van de ipad mini? Met oortjes of iwatch bluetooth 4 randapparatuur zou bediening op afstand geen probleem zijn. Onderweg kan ipad mini dan lekker in je tas blijven.

  32. @Tomas: Waarom zou Apple gebruikers verliezen als ze niet meedoen met de phablet-hype? Ik ben nog steeds blij dat ik mijn iPhone met één hand kan bedienen. Mensen die iets groots willen kopen wel een iPad mini erbij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.