Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 5 is een 4G-toestel met WiMAX/HSPA+’

Volgens de Wall Street Journal zal operator Sprint het complete bedrijf op het spel zetten met de aankoop van 30,5 miljoen iPhones. Het zou daarbij gaan om een exclusief WiMAX-toestel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 36 reacties

  1. Donder nou toch op met die geruchten één dag voor de aankondiging 😛

  2. Toch wel lachen… in China worden er reeds dagelijks enkele duizenden gefabriceerd en niemand, maar dan ook niemand, praat er zijn mond over voorbij. Knap werk van Apple!
    Ben benieuwd morgen… :-))

  3. Nou geef er nog maar een paar morgen is het over met de geruchten 🙂

  4. Even de 4G- techniek patenteren en later Samsung erop terugpakken. Tenzij Samsung bij 3G blijft, daar zie ik Samsung ook goed voor aan – niet met de tijd mee dus.

  5. Let’s Talk iPhone TOMORROW ! 😀

  6. Uit betrouwbare bronnen vernomen dat Apple de iPhone 5 overslaat en morgen een iPhone 6 uitbrengt…

  7. Origineel geplaatst door Dion
    Toch wel lachen… in China worden er reeds dagelijks enkele duizenden gefabriceerd en niemand, maar dan ook niemand, praat er zijn mond over voorbij. Knap werk van Apple! Ben benieuwd morgen… )

    Dat komt omdat er strenge beveiligingen zijn bij Apple.
    Mijn broer werkt bij een bedrijf wat de pallets van Apple al 3 maanden staan. Netjes ingepakt in zwarte niet doorzichtig plastic. Niemand kan bij die palletjes in de buurt komen zonder een boos kijkende beveiliger voor hun neus te hebben staan.

  8. Nog zo’n 19 uur voor de aankondiging. Nu mogen de geruchten van mij wel stoppen 🙂

  9. Sowieso hoeven wij niet bang te zijn dat ooit een technologische gadget niet in Nederland komt.
    We hebben (het) (één van de) meest(e) dataverbruik op de PC en mobiel.
    Had laatst ook nog gelezen op nu.nl (sorry voor de reclame) dat Nederlanders snel en makkelijk nieuwe gadgets kopen.
    Bron (lees het kopje “laburatorium”): http://www.nu.nl/internet/2619393/nederland-laboratorium-blackberry.html
    De spanning is voor mij niet te snijden, of komt dat omdat ik morgen theorie-examen heb voor autorijbewijs??
    Als ik slaag word het (hopelijk) morgen een topdag met de lancering van de iPhone 5 & en niet of iPhone 4s.

  10. Origineel geplaatst door Dion
    Toch wel lachen… in China worden er reeds dagelijks enkele duizenden gefabriceerd en niemand, maar dan ook niemand, praat er zijn mond over voorbij. Knap werk van Apple! Ben benieuwd morgen… )

    Tsja, vele duizenden mensen maken Coca-Cola, maar ze weten eigenlijk niet eens HOE het gemaakt wordt…. nog veel knapper! ;P

  11. Het wordt toch gewoon een iPhone 4s gezien de datum morgen.

  12. Wat een gezeur allemaal. Wat maakt het uit hoe nieuwe iPhone heet. Als ie vernieuwend is en veel functies krijgt maakt het toch niet of het een 4s,5 of 4gs word. Gaat om nieuwe functies niet om naam.

  13. @Mark: En wie beveiligd de beveiligers dan.. Iedereen kent altijd wel iemand wiens broer/neef/overbuurman iemand kent die er meer van weet.. Kap daar toch eens mee jongens

  14. Dit is wel echt een van de meest verrassende berichten van de afgelopen dagen. Het klinkt niet echt geloofwaardig maar BGR is nogal stellig. Als dit echt waar is dan kan het verklaren waarom we het andere toestel nog niet in productie is. Een exclusieve deal wordt misschien pas later geproduceerd. Ik kan me alleen niet voorstellen dat Apple in Sprint, een operator waar ze toch niet echt heel warme banden mee hebben, zo gaan bevoordelen. AT&T en Verizon, waar Apple zoveel geïnvesteerd heeft, zouden echt razend worden. Een provider zou dan echt enorm bevoordeeld worden. Interessant!

  15. Origineel geplaatst door Vincent
    Tsja, vele duizenden mensen maken Coca-Cola, maar ze weten eigenlijk niet eens HOE het gemaakt wordt…. nog veel knapper! ;P

    Enige wat al die Colafabrieken doen is water en koolzuur bij een kant en klaar aangeleverde siroop gooien.
    Hoe die siroop in elkaar zit weten slechts een paar insiders in de States.

  16. Obama zou de iPhone 5 al kunnen hebben

  17. Wie niet zo goed thuis is in 4G-netwerktechnologie kan het best even de artikelen over LTE, WiMAX en HSPA+ op Wikipedia doorlezen.

    Dit dus:
    4G is de populaire benaming voor de vierde generatie in mobiele telecommunicatiestandaarden. Het is de opvolger van de 3G-standaard die in 2010 zijn hoogtepunt bereikte met 3.9G, ook wel “Pre-4G” genoemd. 3G was het eerste communicatieprotocol waar men van “generaties” begon te spreken, een benaming die ondertussen conventie is geworden.[1]

    Nou hier wordt ik veel wijzer van, dus niet

  18. Er gaat een gerucht ten ronde, dat dit gerucht een gerucht zou zijn.

    Wat ben ik blij dat we hier (voorlopig) vanaf morgen 20:00 vanaf zijn. 😀

    Maar ik zou ook HEUL blij zijn met al deze technologie in mijn nieuwe iPhone!

  19. Origineel geplaatst door Wouter
    Donder nou toch op met die geruchten één dag voor de aankondiging

    idd!! Denk dat we echt allemaal wel 1 dag zonder kunnen 🙂

  20. Origineel geplaatst door vuurvreter
    Wie niet zo goed thuis is in 4G-netwerktechnologie kan het best even de artikelen over LTE, WiMAX en HSPA+ op Wikipedia doorlezen.Dit dus: 4G is de populaire benaming voor de vierde generatie in mobiele telecommunicatiestandaarden. Het is de opvolger van de 3G-standaard die in 2010 zijn hoogtepunt bereikte met 3.9G, ook wel “Pre-4G” genoemd. 3G was het eerste communicatieprotocol waar men van “generaties” begon te spreken, een benaming die ondertussen conventie is geworden.[1]Nou hier wordt ik veel wijzer van, dus niet

    Check dan de Engelse wiki 😉

  21. @Dennis: Maak je geen illusie dat de geruchtenstroom na morgen ophoudt. Business blijft business.

  22. Geruchten hebben wel invloed op de beurskoers. En blijkbaar niet zo best nieuws voor beleggers.
    Aandeel Sprint meer dan 10% down!

  23. Wat ik me inmiddels afvraag: wordt iOS 5 morgen wel snel uitgebracht. Meestal verschijnt het een paar dagen voor de verkoop van de nieuwe iPhone begint. Echter er is nog geen spoor van een GM iOS 5. Misschien staan daar toch te veel geheimpjes in de GM 🙂

  24. Origineel geplaatst door Mark
    Origineel geplaatst door DionToch wel lachen… in China worden er reeds dagelijks enkele duizenden gefabriceerd en niemand, maar dan ook niemand, praat er zijn mond over voorbij. Knap werk van Apple! Ben benieuwd morgen… )Dat komt omdat er strenge beveiligingen zijn bij Apple. Mijn broer werkt bij een bedrijf wat de pallets van Apple al 3 maanden staan. Netjes ingepakt in zwarte niet doorzichtig plastic. Niemand kan bij die palletjes in de buurt komen zonder een boos kijkende beveiliger voor hun neus te hebben staan.

    Als jouw verhaal klopt hebben we na de release best rap iPhone 5’s in de omloop..

  25. Net zoals eerder al gesteld door iemand in dit topic, wanneer kunnen we iOS 5 verwachten?

  26. Origineel geplaatst door jordy
    Net zoals eerder al gesteld door iemand in dit topic, wanneer kunnen we iOS 5 verwachten?

    Over een week of twee

  27. Ik las ergens dat er een MacBook uitkomt met iPhone functie

  28. Idd niemand hoor je over iOS 5 terwijl het daar eigenlijk allemaal om draait, en ik moet zeggen het is de software die het moet doen want ook al heb je nog zo’n mooie glimmende iPhone, als de software bagger is dan heb je er niets aan. Ik ben tevreden met mijn 2 iPhone4( zakelijk anders had ik het nooit gedaan) en mocht er een ander komen dan vind ik dat best maar om even 700- voor een foon te betalen ? Jongens doe eens gezond. Laten we eens een iPhone verkoop stop invoeren en die gasten van Apple eens laten merken dat het belachelijke prijzen zijn, laat ze eens leren van Samsung en htc wat prijs aan gaat.

  29. Voor diegene die deze geruchten beu zijn…… Waarom lees je ze dan? Het staat er altijd keurig netjes bij, als het om een gerucht gaat. Als je vegetarier bent, ga je toch ook geen broodje hamburger bestellen en daarna klagen dat er vlees in zit?

    Ikzelf moet zeggen, verras me!

  30. Potverdorie vinden jullie het ook zo spannend? Toen ik 7 was was ik minder nerveus voor mijn verjaardag! Nog 12 lange uurtjes.. Misschien leuk voor Talpa live de show Uitzenden op RTL7 ofzo?

    Ik teken voor en een 4s en een 5

  31. Ik hoop dat er een andere naam is een 4G/4S/5S/ ofzo een harde klap voor geruchten site’s 😛

  32. Ik heb uit extreme betrouwbare bron het volgende gerucht gehoord: Het zal een iPhone -6 worden (ja, MIN zes) en deze gaat exclusief op het oude nederlandse (analoge) ATF-1 net werken. Dit gaat samen met een hergeboorte van het oude PTT merk. De nieuwe iPhone zal ook een kiesschijf hebben en voorzien zijn van een accu die het maar liefst 20 minuten gaat volhouden en slechts 7 Kg zal wegen!
    De telefoon zal niet zoals volgens geruchten onder iOS 5 maar daarentegen onder CP/M gaan draaien en voledig character based zijn! De processor zal een aangepaste versie van de MOS 6502 zijn.

    O ja, ik onthul ook gelijk die extreem betrouwbare bron: Dat is Nolan Bushnell, die eerder oprichter van Atari was.

  33. Kan niet wachten, enkel jammer dat de iPhone zo overpriced is, met nieuwe tomtomhouder en accessoires kost mij dit ong 1000 euro per jaar. Incl
    Apps heeft de iPhone mij al 4500 euro gekost. Voor een telefoon. Wie mij dit in 2005 gezegd had had ik gek verklaard 🙂

  34. Esteban, dit is wat ik bedoel met te veel geld betalen voor een telefoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.