Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone met 4G getest bij Amerikaanse providers’

In een interne testversie van iOS zijn aanwijzingen gevonden naar het gebruik van het 4G-netwerk. Dit netwerk is sneller en zuiniger.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. 4G is sneller, dus meer data binnenhalen, dus meer betalen, dus nog meer winst voor de providers.

  2. Nee, want ik ga niet meer data binnenhalen. Ze zoeken het maar uit die providers met hun datalimieten waarbij je de hoofdprijs betaald als je over je bundel gaat.

  3. @fgeer: Tuurlijk niet, als jij gewoon dezelfde dingen blijft doen ben je daar alleen sneller mee klaar, plus dat het batterij scheelt. Je klinkt alsof je het erg vind dat de telefoons worden verbeterd.

  4. Origineel geplaatst door fgeer
    4G is sneller, dus meer data binnenhalen, dus meer betalen, dus nog meer winst voor de providers.

    Met 4G zou je dus sneller kunnen internetten, dit wilt niet automatisch zeggen dat je meer gaat internetten en hierdoor meer gaat verbruiken… Misschien worden de abonnementen duurder omdat het wellicht een duurdere techniek is.

  5. 4g? wellicht een iphone 4g i.p.v. iphone 5?

  6. tja dat wil nog niet veel zeggen. Ik vermoed dat ieder respectabel telefoonmerk nu wel 4G test.

  7. Eh jammer maar met de nieuwe data abonnementen niet meer relevant. Het is weer gewoon de dichtstbijzijnde wifi zoeken net als jaren geleden.

  8. @hoi
    Niet dat het wordt verbeterd, maar hij en ik en vele anderen balen van de datalimieten! Ze bedenken nu allemaal leuke dingen zoals tv kijken via Vodafone etc etc! Maar door de datalimieten heb je daar vrij weinig aan!

  9. @hoi: Meen ooit gelezen te hebben dat mensen het meest mobiel internetten als ze zich vervelen; in een tussenuurtje, als je moet wachten op de bus, ‘s avonds nog even voor je gaat slapen.
    Aangezien die tijd niet veranderd zul je dus alleen maar meer gebruiken!
    Ik zelf geloof er wel in, af en toe ga ik gewoon internetten uit verveling, en dan kan ik best dezelfde site 10x bekijken en al gaat dat super snel dan kijk ik hem misschien 20x maar ik denk dat je dus wel meer data zal gebruiken.

  10. @Jop: Daar heb je een punt, enkel verveel ik me niet zo gauw. 😉

  11. Ze moeten zoals bij ons in België ook in Nederland Mobile Vikings uitbrengen. Daar krijg je 2 GB en 1000 sms’en en 62 minuten bellen voor € 15!

  12. 2012 KPN LTE 4G Yeah ik betaal voor 1,8 down en 700 upl 3,75 me hele contract en daarna lekker doorlopen

  13. Als Apple het batterij-probleem van 4G heeft opgelost, zodat de gebruiksduur van m’n (nieuwe) iPhone straks niet de helft is van wat ‘ie nu is…, dan kan ik niet wachten!

  14. 4G bestaat nog niet. Er is nog geen standaard. Wat hier 4G genoemd wordt is zeer zeker geen 4G.

  15. Origineel geplaatst door Vincent
    2012 KPN LTE 4G Yeah ik betaal voor 1,8 down en 700 upl 3,75 me hele contract en daarna lekker doorlopen

    vind je zelf niet dat je nu maar wat aan het roepen bent?
    leuk dat kpn met 4g komt in 2012. Maar als jij je contract doorlaat lopen dan behoud je ook de snelheid die je nu hebt dus 1,8 down en 700 up. en dat zijn echt niet snelheden die waar je blij mee moet zijn als je 4G dekking zou hebben.

  16. @Johan: wat is het dan? 3.1G?

    Mensenlief, ga aub eerst wat onderzoeken voor je iets zegt…

    http://nl.wikipedia.org/wiki/4G

  17. @Rick Kerkhof: Wikipedia als bron gebruiken…. :’)

  18. Origineel geplaatst door Cuneyt
    Met 4G zou je dus sneller kunnen internetten, dit wilt niet automatisch zeggen dat je meer gaat internetten en hierdoor meer gaat verbruiken… Misschien worden de abonnementen duurder omdat het wellicht een duurdere techniek is.

    4G is voor providers alleen een software aanpassing er hoeft geen hardware aangepast te worden dus duurdere techniek is het niet

  19. Haha rot die data limieten ik blijf 3g gebruiken. Want ik heb geluk dat ik voor die datalimieten me abbo heb. En bij me abbo heb ik onbeperkt interbet:)

  20. Als je internet op je mobiel sneller wordt gaan applicaties ook ‘groter’ worden omdat ze dan makkelijker binnen te hangelen zijn.

    Sneller internet = grotere apps = meer data

  21. Origineel geplaatst door hoi
    @fgeer: Tuurlijk niet, als jij gewoon dezelfde dingen blijft doen ben je daar alleen sneller mee klaar, plus dat het batterij scheelt. Je klinkt alsof je het erg vind dat de telefoons worden verbeterd.

    Je batterij gaat zeker niet langer mee. De LTE chip gaat op dit moment nog te inefficient met de batterij om. Zoek even op LTE battery in google en je vind alleen maar hits dat het te snel leeg gaat. Dat icm dat het nog niet overal ondersteund wordt daarom zie ik Apple het nog niet in de volgende iPhone integreren. Misschien komt er wel een LTE versie volgend jaar en is dat de 5GS.

  22. Origineel geplaatst door Banaan: @Rick Kerkhof: Wikipedia als bron gebruiken…. :’)

    Ja ga jij lekker kennisbank o.i.d. aanhalen op iPhoneclub. Wiki is een prima bron van informatie. Het is geen thesis dat hij moet schrijven.

  23. @redactie

    In deze bestand worden doorgaans basisinstellingen van de software opgeslagen

    In dit bestand of in deze bestanden

  24. Wat een hoopje bullchips allemaal. 4G is hetzelfde als HSDPA. Ik had 5 jaar geleden al HSDPA op mijn smartphones. In nederland hebben we het allang al maar het wordt niet op grote schaal gebruikt. Mensen worden een beetje dom gehouden af en toe door de media

  25. Origineel geplaatst door Jimspeed1998Haha rot die data limieten ik blijf 3g gebruiken. Want ik heb geluk dat ik voor die datalimieten me abbo heb. En bij me abbo heb ik onbeperkt interbet:)

    Blijf dan gprs gebruiken – dan heb je nooit last van je datalimiet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.